man po kirpimo tai niekas nepasikeitė. labai bijojau, kad jausis ar ką, viskas puiku, kaip ir prieš kirpimą.
Labutis,
O man pasikeite viskas po kirpimo
Mane prastai susiuvo-uzsiuvo per daug.
Tai dabar nebezinau kaip bus toliau:ar ikirps gine,ar cia susitvarkys (po gimdymo jau puse metu,o as dar vis vengiu lytiniu santykiu
)
Pasidalinkit,mergaites savo patirtimi.Gal kam panasi situacija pasitaike?O gal as cia vienintele balta varna
O man pasikeite viskas po kirpimo

Pasidalinkit,mergaites savo patirtimi.Gal kam panasi situacija pasitaike?O gal as cia vienintele balta varna

O man po kirpimo atrodo kad plysta viskas
toks skausmas, kad
Zodziu pablogejo n kartu

Zodziu pablogejo n kartu

QUOTE(Šindila @ 2008 10 06, 12:22)
O man po kirpimo atrodo kad plysta viskas
toks skausmas, kad
Zodziu pablogejo n kartu

Zodziu pablogejo n kartu

Jo,tas pirmas krtas po kirpimo

o as l.esminiu pasikeitimu nejauciau,gal tik pacioje pradzioje buvo tempimas

Nebandem dar bet galvoju pabandyti sia savaite nors p gimdymo praejo 3 savaites. Kirpo, buvo vidiniu plysimu. Maziukas verzesi laukan
dar siule plyso bet dabar sugijo. Kazkaip labai greitai. tik nerimauju del vidiniu siuliu
bet kaip sakoma nepabandysi - nesuzinosi...

Kadangi manęs nekirpo, o po gimdymo buvo tik kelis nubrozdinimai ir lytinių lūpų plyšimas, tai siuvo tik paviršiuje. Mylėjausi lygiai po 4 savaičių. Kadangi buvau gerai įaudrinta, tai "slydo" kaip per sviestą. Jokių nemalonių pojūčių nebuvo
QUOTE(IceLady @ 2008 10 07, 06:24)
Nebandem dar bet galvoju pabandyti sia savaite nors p gimdymo praejo 3 savaites. Kirpo, buvo vidiniu plysimu. Maziukas verzesi laukan
dar siule plyso bet dabar sugijo. Kazkaip labai greitai. tik nerimauju del vidiniu siuliu
bet kaip sakoma nepabandysi - nesuzinosi...

O ho kikia tu greita,na duok Dieve

Na,bet pati geriau zinai

QUOTE(IngridaHA @ 2008 10 06, 14:57)
Jo,tas pirmas krtas po kirpimo
mums pavyko,gal is kokio 5 bandymo.
Vis laukiu pagerejimo...siaubingai tempia,plesia viska

Aš galvojau kad čia man vienai taip, o pasirodo

Is pat pradziu buvo ir tempimas, ir paskaudedavo. o dabar visai ir nieko, na viskas priklauso ir nuo to kaip tai atlieki
Bet kuo toliau tuo vis geriau

Bet kuo toliau tuo vis geriau

Man patempdavo is pradziu, siaip dabar neiko isskyrus santykius
, jauciu as ta vieta dar