Įkraunama...
Įkraunama...

Kas pasikeičia po "kirpimo"?

man po kirpimo tai niekas nepasikeitė. labai bijojau, kad jausis ar ką, viskas puiku, kaip ir prieš kirpimą.
Atsakyti
pasimylejom po 6 savaiciu ir laaabai skaudejo, nekalbu apie tempima, o taip is vidaus kaire puse, ne ta kur siuvo..nu net nezinau..toks jausmas kad kaip zaizdele butu kaklelyje..o gal ir viduje siuvo g.gif niekas nepasake nieko g.gif
Atsakyti
Labutis,
O man pasikeite viskas po kirpimo verysad.gif Mane prastai susiuvo-uzsiuvo per daug. doh.gif Tai dabar nebezinau kaip bus toliau:ar ikirps gine,ar cia susitvarkys (po gimdymo jau puse metu,o as dar vis vengiu lytiniu santykiu fear.gif fear.gif fear.gif )
Pasidalinkit,mergaites savo patirtimi.Gal kam panasi situacija pasitaike?O gal as cia vienintele balta varna g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
O man po kirpimo atrodo kad plysta viskas blink.gif toks skausmas, kad doh.gif
Zodziu pablogejo n kartu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Šindila @ 2008 10 06, 12:22)
O man po kirpimo atrodo kad plysta viskas blink.gif toks skausmas, kad doh.gif
Zodziu pablogejo n kartu verysad.gif

Jo,tas pirmas krtas po kirpimo cry.gif mums pavyko,gal is kokio 5 bandymo. blush2.gif Vis laukiu pagerejimo...siaubingai tempia,plesia viska verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
o as l.esminiu pasikeitimu nejauciau,gal tik pacioje pradzioje buvo tempimas g.gif
Atsakyti
Nebandem dar bet galvoju pabandyti sia savaite nors p gimdymo praejo 3 savaites. Kirpo, buvo vidiniu plysimu. Maziukas verzesi laukan biggrin.gif dar siule plyso bet dabar sugijo. Kazkaip labai greitai. tik nerimauju del vidiniu siuliu g.gif bet kaip sakoma nepabandysi - nesuzinosi...
Atsakyti
Kadangi manęs nekirpo, o po gimdymo buvo tik kelis nubrozdinimai ir lytinių lūpų plyšimas, tai siuvo tik paviršiuje. Mylėjausi lygiai po 4 savaičių. Kadangi buvau gerai įaudrinta, tai "slydo" kaip per sviestą. Jokių nemalonių pojūčių nebuvo
Atsakyti
QUOTE(IceLady @ 2008 10 07, 06:24)
Nebandem dar bet galvoju pabandyti sia savaite nors p gimdymo praejo 3 savaites. Kirpo, buvo vidiniu plysimu. Maziukas verzesi laukan  biggrin.gif  dar siule plyso bet dabar sugijo. Kazkaip labai greitai. tik nerimauju del vidiniu siuliu g.gif bet kaip sakoma nepabandysi - nesuzinosi...

O ho kikia tu greita,na duok Dieve thumbup.gif Manyciau reiktu dar paluket,nes pas gine daktarai liepia dazniausiai po 6sav.nueit nasiziuret ar sugijo. blink.gif Tiesa,as pati dar nenuejau,o jau puse metu blush2.gif

Na,bet pati geriau zinai sunglasses2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaHA: 07 spalio 2008 - 16:26
QUOTE(IngridaHA @ 2008 10 06, 14:57)
Jo,tas pirmas krtas po kirpimo  cry.gif mums pavyko,gal is kokio 5 bandymo. blush2.gif Vis laukiu pagerejimo...siaubingai tempia,plesia viska verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Aš galvojau kad čia man vienai taip, o pasirodo bigsmile.gif Man jau buvo 2 kartai, bet trečio jau nebenoriu schmoll.gif Beje "pirmas" kartas buvo mazdaug po 9 savaičių doh.gif
Atsakyti
Is pat pradziu buvo ir tempimas, ir paskaudedavo. o dabar visai ir nieko, na viskas priklauso ir nuo to kaip tai atlieki smileysex.gif
Bet kuo toliau tuo vis geriau smile.gif
Atsakyti
Man patempdavo is pradziu, siaip dabar neiko isskyrus santykius ax.gif , jauciu as ta vieta dar
Atsakyti