Įkraunama...
Įkraunama...

Kas pasikeičia po "kirpimo"?

Po pirmojo gimdymo neislaukem 6 sav ir pasimylejom po 4 ar 5 savaiciu, nors buvau kirpta, bet viskas buvo super, o malonumas didesnis nei pries gimdyma. O dabar nekirpo, tik siuvo kakleli bei lupytes, o jau noras begalinis ir sapnai kasnakt erotiniai doh.gif Del siuliu nesiriztu dar, ir kada gi jos istirps g.gif
Atsakyti
man per pirma gimdyma kirpo, nu tai randas yra kaip reikiat ir man visada jauciasi per ji, jis ten maise antrame gimdyme akusere turejau daug darbelio, kad viskas pavyktu gerai, nes man niekur nekirpo ir neplysau thumbup.gif
Atsakyti
as nejauciu kirpimo. ir pirmas kartas po gimdymo buvo normalus smile.gif
Atsakyti
Man iskrito po menesio...
Atsakyti
mane kirpo wacko.gif jausmelis ne koks doh.gif jauciau ir tempima ir iskart po smileysex.gif: paskaudedavo, bet kuo tolyn tuo silpnyn visi skaudejimai thumbup.gif
Atsakyti
Penktadienį pagimdžiau, tai pasakė, kad siūlai iškris kažkur per mėnesį. Ką gi, bus matyti.
O kitus kartus kaip buvo net nepamenu
Atsakyti
Man kirpo ir su pirmu, ir su antru. Nieko nejaučiau ir santykiams netrukdė. Vyras niekada nėra užsiminęs, kad dėl kirpimo kažkas būtų ne taip ar kitaip blush2.gif
Atsakyti
turėjau 2 siūliukus, tai vienas iškrito po 2 sav., o kitas tik po mėnesio -matyt gydytoja apsidraudimui, kad neiširtų anksčiau laiko kokį žvejybinį mazgą buvo surišus lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirmą kartą kirpo, antrą nespėjo. Plyšau. Iš pradžių buvo nemalonu, jausdavau tą randą, bet kuo toliau tuo mažiau jaučias. Vyras pretenzijų nereiškė. biggrin.gif
Atsakyti
man iskrito per dvi savaites kazkur ax.gif
Atsakyti
Man irgi ligoninej sake, kad po 10 dienu istirps, o iskrito po gero menesio.
Atsakyti
Nieks man neiskrito g.gif gal kad labai nedaug siuta buvau...
Atsakyti