Įkraunama...
Įkraunama...

Kas pasikeičia po "kirpimo"?

Mane irgi kirpo. Tik va, ne taip seniai sužinojau, kad sėdėti po siuvimo nepatartina doh.gif Nekreipiau į nieką dėmesio, nes nežinojau. Po kirpimo jau 2 dieną normaliai WC naudojausi ir sėdėjau. Matyt daktarai gerai susiuvo. Ir greit užgijo. Gal pirmą savaitę tik šiokį tokį tempimą jaučiau.
Atsakyti
Sedejau jau nuo pat pirmmos dienos.Pradzioj buvo siek tiek nepatogu, bet po to visai nieko.Jokiu nuskausminamuju nereikejo(gydytojai kasdien siule,kol ligoninej buvom).I tualeta ejau jau kita diena be jokiu baimiu.O su MB paisdykavom trecia savaite blush2.gif Galvojau bus baisiau ax.gif
Atsakyti
man kirpo ir siuvo na po to sedeti negalejau kuri laika na man tai ir ten tempe ir skaudejo bet gal cia priklauso kiek kirpta nes atsisedau tai po kokiu dvieju savaiciu normaliai, bet viskas praeina
Atsakyti
QUOTE(Verdaina @ 2008 07 11, 12:43)
Po kirpimo kažkur 3 sav. nesėdėjau, o sugijo viskas pilnai be jokių pojūčių per kokius 2 mėn. Dabar jau 5 mėn. - tai jokių pojūčių blogų nėra. Vyras sako, netgi geriau  blush2.gif

man netik kirpo,bet dar ir plysau...gijo labai ilgai......dar dabar kairej pusej jauciu kazka nelabai gero g.gif
Atsakyti
Mane kirpo, be to, dar plyšo gimdos kaklelis. Susiuvo ir liepė 2 sav. nesėdėti ant tos pusės. Sąžiningai taip ir dariau. Pirmas dvi dienas eidama tustintis anaudojau tas mažas klizmutes, kurių yra vaistinėse, o paskui viskas pačiai gerai gaudavosi - svarbiausia - vartoti daug skysčių, kad viduriai neužkietėtų. Praėjusią savaitę (po šešių savaičių po gimdymo) buvau pas ginekologę - bijojau, kad skaudės apžiūrint, bet visai neskaudėjo, prirašė žvakučių - bijojau, kad skaudės įvedant - visai neskauda smile.gif Dabar tik bijau, kad skaudės su vyru, bet gal irgi bus taip pat gerai biggrin.gif Na, ginekologė sakė, kad ta vieta, kur siūtas kaklelis, ilgai bus jautri... Na, žiūrėsim smile.gif
Atsakyti
kirpo per abu gimdymus, viskas kuo puikiausiai sugijo ir niekas nepasikeitė mirksiukas.gif tik po antro gimdymo ilgokai jaučiau patį randą vaikštant jį pradėdavo tempti, taip iki kokio 3 mėn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artita: 17 liepos 2008 - 18:14
QUOTE(Verdaina @ 2008 07 11, 11:43)
Po kirpimo kažkur 3 sav. nesėdėjau, o sugijo viskas pilnai be jokių pojūčių per kokius 2 mėn. Dabar jau 5 mėn. - tai jokių pojūčių blogų nėra. Vyras sako, netgi geriau  blush2.gif

pas mane tas pats rolleyes.gif gal rimtai per daug uzsiuvo biggrin.gif
Atsakyti
man tik savaite.. unsure.gif Gydausi kirpima unsure.gif
Fe..skauda ir skauda.. unsure.gif
O apie intymu gyvenima..Pamenu pirma kart kai gimdziau-lytinis gyvenimas pasikeite verysad.gif
Atsakyti
Dabar, kai jau viskas sugijo ir jokių pojųčių nemalionių nebūna, viskas yra kaip ir buvo prieš gimdymą smile.gif
Atsakyti
mane irgi siuvo, bijuojau sedet gal apie 2 savaites doh.gif labai skaudejo kur kirpo, bet po 3sav jau ir pamirsau kad siuvo, tai nieko ir nepasikeite thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirka @ 2008 07 18, 20:13)
man tik savaite..  unsure.gif  Gydausi kirpima  unsure.gif
Fe..skauda ir skauda..  unsure.gif
O apie intymu gyvenima..Pamenu pirma kart kai gimdziau-lytinis gyvenimas pasikeite  verysad.gif

Nu man jau ne savaite o virs triju men. po gimdymo, bet apie smileysex.gif net pagalvoti negaliu, pora kartu bandem su vyru, bet man tai tik asaru pakalne, vos ne tas pats kas vaika pagimdyti cry.gif Skausmas, tempimas ir visi kiti nemalonus jausmai... Nezinau ka toliau reiks daryti, beje pas mane dar be kirpimo ir kaklelis buvo trukes, o kai buvau pas gine po gimdymo tai irgi labai skaudejo per apziura doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gretulka85 @ 2005 10 18, 19:36)
Skaitau čia temele apie kirpimus ir siuvimus ,ir štai koks klausimas iškilo:ar pasikeičia po to seksualinis gyvenimas,pojuciai,ir ar vyras jaucia skirtuma g.gif

na, dėl kirpimo ir siuvimo, tai vargu ar seksualinis gyvenimas kuo nors pasikeistų. Tik pradžioje riogsojo bjauri siūlė, kaip virtienis, bet dabar, norėdama nerasčiau jokių žymių. Viskas suaugo ir išsilygino
Atsakyti