Mane irgi kirpo. Tik va, ne taip seniai sužinojau, kad sėdėti po siuvimo nepatartina
Nekreipiau į nieką dėmesio, nes nežinojau. Po kirpimo jau 2 dieną normaliai WC naudojausi ir sėdėjau. Matyt daktarai gerai susiuvo. Ir greit užgijo. Gal pirmą savaitę tik šiokį tokį tempimą jaučiau.

Sedejau jau nuo pat pirmmos dienos.Pradzioj buvo siek tiek nepatogu, bet po to visai nieko.Jokiu nuskausminamuju nereikejo(gydytojai kasdien siule,kol ligoninej buvom).I tualeta ejau jau kita diena be jokiu baimiu.O su MB paisdykavom trecia savaite
Galvojau bus baisiau

QUOTE(Verdaina @ 2008 07 11, 12:43)
Po kirpimo kažkur 3 sav. nesėdėjau, o sugijo viskas pilnai be jokių pojūčių per kokius 2 mėn. Dabar jau 5 mėn. - tai jokių pojūčių blogų nėra. Vyras sako, netgi geriau 

man netik kirpo,bet dar ir plysau...gijo labai ilgai......dar dabar kairej pusej jauciu kazka nelabai gero

Mane kirpo, be to, dar plyšo gimdos kaklelis. Susiuvo ir liepė 2 sav. nesėdėti ant tos pusės. Sąžiningai taip ir dariau. Pirmas dvi dienas eidama tustintis anaudojau tas mažas klizmutes, kurių yra vaistinėse, o paskui viskas pačiai gerai gaudavosi - svarbiausia - vartoti daug skysčių, kad viduriai neužkietėtų. Praėjusią savaitę (po šešių savaičių po gimdymo) buvau pas ginekologę - bijojau, kad skaudės apžiūrint, bet visai neskaudėjo, prirašė žvakučių - bijojau, kad skaudės įvedant - visai neskauda
Dabar tik bijau, kad skaudės su vyru, bet gal irgi bus taip pat gerai
Na, ginekologė sakė, kad ta vieta, kur siūtas kaklelis, ilgai bus jautri... Na, žiūrėsim

kirpo per abu gimdymus, viskas kuo puikiausiai sugijo ir niekas nepasikeitė
tik po antro gimdymo ilgokai jaučiau patį randą vaikštant jį pradėdavo tempti, taip iki kokio 3 mėn.

QUOTE(Verdaina @ 2008 07 11, 11:43)
Po kirpimo kažkur 3 sav. nesėdėjau, o sugijo viskas pilnai be jokių pojūčių per kokius 2 mėn. Dabar jau 5 mėn. - tai jokių pojūčių blogų nėra. Vyras sako, netgi geriau 

pas mane tas pats

man tik savaite..
Gydausi kirpima
Fe..skauda ir skauda..
O apie intymu gyvenima..Pamenu pirma kart kai gimdziau-lytinis gyvenimas pasikeite

Fe..skauda ir skauda..

O apie intymu gyvenima..Pamenu pirma kart kai gimdziau-lytinis gyvenimas pasikeite

Dabar, kai jau viskas sugijo ir jokių pojųčių nemalionių nebūna, viskas yra kaip ir buvo prieš gimdymą

mane irgi siuvo, bijuojau sedet gal apie 2 savaites
labai skaudejo kur kirpo, bet po 3sav jau ir pamirsau kad siuvo, tai nieko ir nepasikeite

QUOTE(Mirka @ 2008 07 18, 20:13)
man tik savaite..
Gydausi kirpima
Fe..skauda ir skauda..

Fe..skauda ir skauda..

Nu man jau ne savaite o virs triju men. po gimdymo, bet apie

QUOTE(gretulka85 @ 2005 10 18, 19:36)
Skaitau čia temele apie kirpimus ir siuvimus ,ir štai koks klausimas iškilo:ar pasikeičia po to seksualinis gyvenimas,pojuciai,ir ar vyras jaucia skirtuma 

na, dėl kirpimo ir siuvimo, tai vargu ar seksualinis gyvenimas kuo nors pasikeistų. Tik pradžioje riogsojo bjauri siūlė, kaip virtienis, bet dabar, norėdama nerasčiau jokių žymių. Viskas suaugo ir išsilygino