Įkraunama...
Įkraunama...

Kas pasikeičia po "kirpimo"?

man irgi per gimdyma kirpo, bet kazkaip nesusimasciau, kad del to gali kilti kazkokiu nemaloniu pojuciu mylejimosi metu. Lankiausi praeita savaite pas daktare, sake, kad viskas puiku ir gerai. Pasitarem del kontraceptiku. Man jau 1.5 men. po gimdymo, bet as bijau myletis su vyru, nors jis to labai laukia. Bijau skausmo ar dar kazko sad.gif kaip nugaleti save?
Atsakyti
Man irgi kirpo. O kaip per nesciuju pamokeles sako, jau jei kerpa - tai per visus sluoksnius (audinius). Pirma karta pasimylejom gal tik po 2 menesiu, nes ziauriai bijojau ir siaip prisiliesti buvo nesmagu. Galiu pasakyti , kad ne viena karta besimylint raudojau vyrui i peti, nes tikrai skaude ir malonumo tai jokio sad.gif Tik paskui bandem visokias pozas, kad skaudetu kuo maziau. Siaip taip pavykdavo smile.gif sumazinti skausma. O kazkur po 3-4 menesiu skausmo beveik neliko. Ir taip kaskasrt vis maloniau ir maloniau. O del pojucio - tai vyras sako, kad pas mane ten ziauriai siaura po gimdymo ir tipo dar fainiau...beje as ji irgi labai stipriai jauciu. Gal sakau tas maitinimas ar leidimas gerai sugyti padare savo ?
Atsakyti
Na kazkokiu pasikeitimu po kirpimo tikrai nera, net nesijaucia, kad buvo kirpta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tokia @ 2005 10 20, 22:39)
Man šiek tiek jaučiasi tempimas,kuris kaip suprantu su laiku turi mažėti ir išnykti.Manau tai labai individualu bei nuo kirpimo didžio priklauso

gimdžiau su kirpimu daugiau nei prieš 11 metelių. iki šiol kartais jaučiu tempimą, net skausmą rando vietoje. o ir besiskusdama toje vietoje vis kažką pasidarau, nes ant įkloto pasimato keli kraujo lašai. gal susiuvo prastai.... blush2.gif
beje, per mėnesines nuo kraujo ir šiaip nesant galimybių nors kartą per dieną apsiprausti tai jau labai nemaloniai graužia toje vietoje. taip pat ir nuo spermos, jei uždelsiu nenuplovusi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sil: 10 gruodžio 2005 - 20:19
tikrai niekas nepasikeite.sugijo greitai,pasekmiu neliko.
Atsakyti
Praejo 3 menesiai...tai...yra trupuciuka tempimas sioks toks siuleje, bet is principo viskas labai gerai. vyras sako, kad viskas puiku.
Atsakyti
Kaip kazkuri minejote kerpami visi ten esantys audiniai: nervai, arterijos, venos, kapiliarai ir t.t.) ir raumenys. Kirpimas pilvo dugne labai priklauso ir nuo gydytojo budo kirpimo. Vieni kerpa istrizai, kiti kerpa tiesiogiai ir pan. Taup pat labai priklauso individualiai nuo moters raumens stiprumo, issivystymo. Problema yra po kirpimo, kad dauguma moteru anksciau ar veliau nesulaiko slapimo begimo, kadangi tie raumenys (bulbosusspangiosus -> vienas is pagrindiniu slapimo sulaikymui) nebelaiko "kokybiskai". Kad sutvirtinti tuos slapimo ir vaginos raumenis, "kirptom" moterims gydytojai bent jau kai kuriose JAV ligoninese rekomenduoja daryti sio raumens pratimus bent jau karta per diena, kai skausmas toje vietoje zenkliai apmazeja. Tais raumens pratimais pegerinsite ne tik slapimo sulaikymo raumenu funkcija, bet kaip jau daugelis zinote, tuo paciu ir seksuoalinio isgyvenimo kokybe zenkliai pagereja. Taciau, kirpoms moterims butina stiprinti ta bulbosuspangiosus r. kad isvengti vyresniame amziuje slapimo begimo problemos. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JOGA @ 2005 12 08, 07:37)
Galiu pasakyti , kad ne viena karta besimylint raudojau vyrui i peti, nes tikrai skaude ir malonumo tai jokio sad.gif

Nuostabus vyrelis, žmona rauda į petį iš skausmo, o jis toliau varo... blink.gif
Atsakyti
o man niekas nepasikeitė thumbup.gif , ir smileysex.gif 6 savaitę buvo ir neskaudėjo ir viskas buvo ir yra liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dainele @ 2005 12 11, 19:36)
Kaip kazkuri minejote kerpami visi ten esantys audiniai: nervai, arterijos, venos, kapiliarai ir t.t.) ir raumenys. Kirpimas pilvo dugne labai priklauso ir nuo gydytojo  budo kirpimo. Vieni kerpa istrizai, kiti kerpa tiesiogiai ir pan. Taup pat labai priklauso individualiai nuo moters raumens stiprumo, issivystymo. Problema yra po kirpimo, kad dauguma moteru anksciau ar veliau nesulaiko slapimo begimo, kadangi tie raumenys (bulbosusspangiosus -> vienas is pagrindiniu slapimo sulaikymui) nebelaiko "kokybiskai". Kad sutvirtinti tuos slapimo ir vaginos raumenis, "kirptom" moterims gydytojai bent jau kai kuriose JAV ligoninese rekomenduoja daryti sio raumens pratimus bent jau karta per diena, kai skausmas toje vietoje zenkliai apmazeja. Tais raumens pratimais pegerinsite ne tik slapimo sulaikymo raumenu funkcija, bet kaip jau daugelis zinote, tuo paciu ir seksuoalinio isgyvenimo kokybe zenkliai pagereja. Taciau, kirpoms moterims butina stiprinti ta bulbosuspangiosus r. kad isvengti vyresniame amziuje slapimo begimo problemos.  blush2.gif

oho, o cia taip visoms kirptoms?o jeigu plyse? gal dar baisiau laukt senatves g.gif
Atsakyti
man taip pat kirpo,bet santykiaujant su vyru [šoniuku]labai nemalonu.Jaučiu rando trynimą praėjus net 11metų.Teko keist pozą
Atsakyti
QUOTE(#Mamma# @ 2005 12 13, 15:06)
oho, o cia taip visoms kirptoms?o jeigu plyse? gal dar baisiau laukt senatves g.gif

Liudna konstatuoti fakta, bet taip verysad.gif JAV gydytojai "juokauja" gimstant uzsimauname pampersus ir pries mirti su jais vel iskeliaujame i Anapili...
Belieka tik to mineto raumens stiprinimas; kitu keliu isvengti "sysiuko" sentaveje be pampersu dar neisrasta. verysad.gif
Atsakyti