Įkraunama...
Įkraunama...

Kas pasikeičia po "kirpimo"?

del salpimo nelaikymo vyresniame amziuje - tai cia greiciau tik tom, kurios labai plyso, ar daug labai kirpo ir ten kazka pazeide blush2.gif blush2.gif -ir tai tikrai nedidelis procentas...
o tas slapimo nelaikymas gresia nebutinai kirptom, bet ir pagimdziusiom paciom be plysimu, kirpimu -tik reik kokius 3 vaikus pagimdyt... mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 15 gruodžio 2005 - 08:38
Kartais stringai siuvimo randą tarpvietėje nutrina. Tada skauda. Ir šiaip jautresnė vieta. O vyras jokių pokyčių nejaučia.
Atsakyti
As labai bijojau, kad nebegalesiu , kaip anksciau su vyru myletis, nes ,dabar ziauriai issireiksiu, bet maniau , kad bus "kap i kibira" blush2.gif bet nieko panasaus nera ax.gif
gal tiesiog i spradziu bijojau, kad per siules neplystu.
Atsakyti
o ar tiesa kad ten kai kerpa tai negalima kazkuri laika sedet? smile.gif unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(justytiaa @ 2005 12 15, 18:24)
o ar tiesa kad ten kai kerpa tai negalima kazkuri laika sedet? smile.gif unsure.gif  g.gif

Skauda unsure.gif . Tai kad ir kaip norėsi nelabai sedėsi. O kitos priežasties nežinau. Bet gal kad geriau ir greičiau sugytų.
Atsakyti
po kirpimo tikrai negalima sėdėti nes gali išplyšti siūlai , po to vėl reiks siūti . galima sėdėti šonu pusiau gulom.
Atsakyti
QUOTE(tokia @ 2005 10 20, 21:39)
Man šiek tiek jaučiasi tempimas,kuris kaip suprantu su laiku turi mažėti ir išnykti.Manau tai labai individualu bei nuo kirpimo didžio priklauso

oi nezinau as kaip cia viskas verysad.gif
QUOTE(Veite @ 2005 11 07, 10:46)
Pradejus intymu gyvenima po gimdymo, turejom siokiu tokiu nesklandumu- bandant pasimyleti pirmus kartus  tikrai labai skaudejo tarpvietes sriti, taip lyg buciau apskritai mylejusis pirma karta:) Su vyru juokavom, kad mergystes pleves negalim iveikt:) Su laiku pojuciai malonejo, o dabar viskas puiku!

man dar ir dabar skauda kai mylimes jei tik vyras biskiu zemiau paeina nu rekt galiu tai mes kaip ir kiekviena karta pirmas katras verysad.gif jau net nejuokinga bet kazkur skaiciau kad reik jei taip tesias tai uzdegint tas vieteles nes man ir pakraujuoja ji biski jauciu plista ir tiek niu eisiu pas ginekologe lai ziuri nes nelabai malonu verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Daba iškilo klausimas. Nuo kur iki kur kerpa?
Man atrodo, kad kirpo nuo gimdos iki užpakalio. g.gif Ar aš smarkiai nusišneku?
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2005 12 21, 14:37)
Daba iškilo klausimas. Nuo kur iki kur kerpa?
Man atrodo, kad kirpo nuo gimdos  iki užpakalio.  g.gif Ar aš smarkiai nusišneku?

apie ka tu cia g.gif g.gif
siap manau kiekvienai skirtingai vienai daugiau kitai maziau wub.gif
Atsakyti
na del to slapimo nelaikymo senatveje tai tikrai ne visom taip buna ir nebutinai nuo gimdymo imsit senatvej i tuos pampersus sisiot.mano teta senmerge,niekad negimdzius tuo skundziasi,o mano mama du kartus kirpta nieko panasaus nejaucia.cia jau labiau nuo kiekvienos organizmo priklauso.
Atsakyti
tai ką ir kiek kerpa? o gal pjauna ar įpjauna?
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2005 12 22, 10:17)
tai ką ir kiek kerpa?  o gal pjauna ar įpjauna?

pradidina skyle blush2.gif mirksiukas.gif biggrin.gif nezinau kaip kitaip paaiskint mirksiukas.gif
Atsakyti