Įkraunama...
Įkraunama...

Kas pasikeičia po "kirpimo"?

Mane kirpo ir dar plysau, bet atrodo, kad negana buvo to, tai dar ir siule buvo pairusi doh.gif . Tai vat po visokiu gydymosi budu pagaliau bent jau uzgijau is isores, bet vis dar pamaudzia vakarais ir kaip ilgiau pastovi. Mylejimasis si vyru patapo kazkas baisau blink.gif . Sedet pradejau tik po 1,5 men. Net nezinau kada sitas kosmaras pasibaigs.
Atsakyti
Mane kirpo, tai sėdėt pradėjau po kokio mėnesio, o su vyru kelis mėnesius iš viso siaubas buvo, normaliai gal po kokių 6 mėnesių, bet ilgą laiką naudojom daaaaaug lubrikanto blush2.gif
Dabar laukiu antrojo ir galvoju, dzin tas gimdymas, kad tik vėl nereiktų kirpti ar plyšti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pušūnė @ 2010 04 01, 13:35)
Mane kirpo ir dar plysau, bet atrodo, kad negana buvo to, tai dar ir siule buvo pairusi  doh.gif . Tai vat po visokiu gydymosi budu pagaliau bent jau uzgijau is isores, bet vis dar pamaudzia vakarais ir kaip ilgiau pastovi. Mylejimasis si vyru patapo kazkas baisau  blink.gif . Sedet pradejau tik po 1,5 men. Net nezinau kada sitas kosmaras pasibaigs.

mane per gimdyma irgi kirpo, paskui siuvo ir po kokiu 6 dienu siule isiro.... papildomai nebesiuvo paliko sugyti taip... vis dar laukiu kada ten sugis...
o kaip tau ar irgi nesiuvo pakartotinai ir paliko sugyti taip? g.gif ir kaip tau sugijo... nes man toks neitiketinas dalykas kad gali sugyti pats tas kirpimas blink.gif
Atsakyti
Skaudejo visa savaite po gimdymo, be zvakuciu nuo skausmo nekaip negalejau issiversti doh.gif Gulejau - verkiau, stovejau - verkiau. Mane kirpo, susiuvo labai tvarkingai, graziai, nei per daug nei per mazai. Bet skausmas buvo nezmoniskas . Po savaites lyg viskas prasvesejo. Jau nieko nejauciau, pradejau sestis tada nes vyrui teko i darba iseiti. O dabar nieko nejauciu ten. Viskas graziai sugije, mazas randelis tik liko. thumbup.gif
Atsakyti
Per gimdymą kirpo, praėjus daugiau kaip savaitei skausmo kaip ir nebėra, nebent kaip nors neapgalvotai krypteliu. o gal kuri žinot kuo reikėtų tept, kad ten geriau gytų?
Atsakyti
QUOTE(Laibum @ 2010 04 05, 16:14)
Per gimdymą kirpo, praėjus daugiau kaip  savaitei skausmo kaip ir nebėra, nebent kaip nors neapgalvotai krypteliu. o gal kuri žinot kuo reikėtų tept, kad ten geriau gytų?

Pabandykit saltalankiu alieju it Traumeel tepala ax.gif (3-5k/para)
Atsakyti
Nesiuvo papildomai, nes sake turi taip sugyti, bet uztat atsikentejau, bet prisiminiau jau seniai isbandytu bobuciu vaistuku biggrin.gif - pataisu milteliais. Ju buna pirkti visose vaistinese. Jie sutraukia dregme, tinka praguloms gydyti. Vaikysteje man nuo issutimo mama pabarstydavo jais, tai buvo pats geriausias issigelbejimas thumbup.gif . Tai vat po 2 savaiteliu uzgijo viskas, tik liko labai jautri siuvimo vieta doh.gif . Tais miltukais pasipudruodavau biggrin.gif kiekviena kart po apsiprausimo po WC proceduru.
Atsakyti
QUOTE(Laibum @ 2010 04 05, 16:14)
Per gimdymą kirpo, praėjus daugiau kaip  savaitei skausmo kaip ir nebėra, nebent kaip nors neapgalvotai krypteliu. o gal kuri žinot kuo reikėtų tept, kad ten geriau gytų?

man labai padėjo Pantenolio putos. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pušūnė @ 2010 04 06, 12:31)
Nesiuvo papildomai, nes sake turi taip sugyti, bet uztat atsikentejau, bet prisiminiau jau seniai isbandytu bobuciu vaistuku  biggrin.gif  - pataisu milteliais. Ju buna pirkti visose vaistinese. Jie sutraukia dregme, tinka praguloms gydyti. Vaikysteje man nuo issutimo mama pabarstydavo jais, tai buvo pats geriausias issigelbejimas thumbup.gif . Tai vat po 2 savaiteliu uzgijo viskas, tik liko labai jautri siuvimo vieta  doh.gif . Tais miltukais pasipudruodavau  biggrin.gif  kiekviena kart po apsiprausimo po WC proceduru.

jautri siuvimo vieta? blink.gif o cia kada tu jauti ta jautruma??? g.gif man tai dar sunku pasakyti jautru nejautru , uzgis neuzgis doh.gif nes dar kolkas neuzgijo ir kolkas nesedziu , o taip pasiilgau sedejimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2010 04 06, 18:18)
jautri siuvimo vieta?  blink.gif  o cia kada tu jauti ta jautruma???  g.gif  man tai dar sunku pasakyti jautru nejautru , uzgis neuzgis  doh.gif nes dar kolkas neuzgijo ir kolkas nesedziu , o taip pasiilgau sedejimo  biggrin.gif

sedeti pradejau tik po 1,5 men, o jautru kaip su vyru zaidimus lovoje zaidziam, tikras kosmaras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pušūnė @ 2010 04 06, 12:31)
Nesiuvo papildomai, nes sake turi taip sugyti, bet uztat atsikentejau, bet prisiminiau jau seniai isbandytu bobuciu vaistuku  biggrin.gif  - pataisu milteliais. Ju buna pirkti visose vaistinese. Jie sutraukia dregme, tinka praguloms gydyti. Vaikysteje man nuo issutimo mama pabarstydavo jais, tai buvo pats geriausias issigelbejimas thumbup.gif . Tai vat po 2 savaiteliu uzgijo viskas, tik liko labai jautri siuvimo vieta  doh.gif . Tais miltukais pasipudruodavau  biggrin.gif  kiekviena kart po apsiprausimo po WC proceduru.

pataisu sporos thumbup.gif mane mama irgi su jom patepdavo nuo issutimu. ir pati savo sunui nusipirku,jei prireiktu. uz 100gr.eurovaistinej 14lt sumokejau mirksiukas.gif man isorej siulai po 2sav.iskrito,tai jautrumo net nejauciu. tik viduj dar jauciu toki tempima... velniai zino,kada jis praeis blush2.gif
Atsakyti
Matau kad dar visai sviezia mamyte esate, tauteee, ir sakote jauciate tempima, tai butu geriau kad nesisestumete, nes vidiniai plysimai labai svarbus tolimesnei maksties buklei, sedimasis istampys ja.. Deja turejau nemalonumu delto, Sestis geriau sonu arba guleti.
Atsakyti