Įkraunama...
Įkraunama...

Kas pasikeičia po "kirpimo"?

labas rytas, pagimdzius buvo pats braskiu sezonas, po gimdymo jauciausi pilna jegu ir saves negailedama gydytoju nepaklausiau tupdavausi rinkti braskiu, vairavau pati masina iskart po gimdymo, nu vienzo issitampe makstis, labai, verkiau ir bijojau intymumo nes nieko nebjauciau nei as nei vyras, po 6 metu pasidariau maksties siaurinimo operacija, labai skausminga ir butu visai nereikalinga jei ne nutruktgalviskumas
Atsakyti
Man per gimdyma buvo tarpvietes plysimas doh.gif Gydytoja uzsiuvo ir pasake, kad 2 savaites tiesiai sestis negalima ir 2 menesius netureti lytiniu santykiu unsure.gif Skaudet, neskaudejo, bet po 2 menesiu buvo kazkokia baime ir ne veltui, tarpviete buvo labai jautri ir dar kazkur 2-3 menesius skaudejo per lytiniu santykiu pradzia verysad.gif
Atsakyti
O man kai pagimdziau sunu Adoma,po kirpimo ir siuvimo,randas per nepilna menesy sugijo.nors ten dar yra sioks toks sukietejimas bet jis jau neskaudantis.gine buvo patarus apsiplaut ten su ramuneliu nuoviru.nzn ar ramuneles padejo ar ne bet tfu tfu tfu viskas greit sugijo nors mano gimdymas buvo komplikuotas nes sunus gime su prie desinio zando priglausta desine ranka. 4u.gif
Atsakyti
mano gimdymas buvo siaubingas,bet gydytoju deka neplysau pati, o prakirpo man ten.... bet tik viena beda kai siuvo mane jis prisiuvo nerva,iki siol negaliu bet kur sesti,nekalbu apie isizergima.is po gimdymo jau kita diena bandziau sesti,ant puses "zanduko"bet labai sunkiai vaiksciojau.
Atsakyti
Man nei lubrikantai nepadeda, taip skauda, atrodo, vel plys, bet skauda tik pradioje, o ne viduje. Jetau kaip bijau eit pas gine, ji gi isples man ten viska bijau.gif, o tada as jau reksiu doh.gif
Atsakyti
Man plyso gimdos kaklelis, kirpo, bet vis tiek plyso tarpviete ir makstis. Tarpviete tai sugijo, bet maksties randas su granuliacijom ir kraujuoja. Ar kam buvo taip?
Atsakyti
man nekirpo, plysau nedaug, tarpviete siek tiek, makstis, siek tiek lytines lupos iplyso. viskas jau sugijo, nebeskauda, tik kad vidinis randas dar toks kietas ir jautrokas.kazin kada praeis tas sukietejimas ?
Atsakyti
Priklauso nuo akušerės patirties. Man pirmą kartą kirpo, antrą ir trečią kartą plyšau. Trečią kartą žiauriai- plyšimą kabėmis sukabino. Plyšti, kai vaikas lyg kamštis išlekia, o ne pagimdomas taip, kaip priklausytų. Pati, deja, tokių dalykų nepasireguliuosi, o akušerėms tavo tarpvietė dažnai nerūpi...O paskui kiek diskomforto nuo tų visų siūlių. Septyneri metai praėjo po trečio gimdymo, o diskomfortas tebėra.
Atsakyti
doh.gif och tie kirpimai.... paciai kirpo, kai gimdziau pimaji, nors to visai nesitikejau, nes buvo prognozuojamas vidutinio dydzio vaikutis, o gime 3950g, pagal mano sudejima jau didelis, todel gydytoja sake, matem, kad neisvengiamai laukia plysimas, todel geriau kirpti, taip apturejau siule. dabar po triju menesiu vel laukia antras gimdymas ir tikrai didziausia baime ne gimdymui, o kirpimui blink.gif nes kol sugijo pirmasis, tai apie pora men jautesi diskomfortas, tad si kart tyliai spaudziu kumscius, kad tik praslyciau be kirpimo blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Skaitau ir matau, kad ne aš viena su tokia problemėle. po gimdymo jau praėjo 4,5 mėn, o man vis paskauda mylintis, jaučiu diskomfortą, peršti šlapinantis, randas kietokas. Po mėnesio eisiu pas ginę jeigu nepraeis.
Atsakyti
Sveikos,
Man siandien lygiai dvi sav po gmdymo, bet kankina tarpvietes skausmas, toks tempimo jausmas, kaip kazkas temtu ten viska zemyn. Gimdziau naturaliai, bet truputi kirpo. siulai kaip ir iskrito, bet skausmas nepraejo. Kol guli viskas kaip ir puse bedos, bet ilgiau pavaiksciojus arba pastovejus, tai jau erzinantis tas jausmas pasidaro.
GAl reiktu sunerimti ir pas gyd kreiptis, o gal jums taip buvo ir praejo savaime?
Aciu uz mintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškėnė @ 2010 04 25, 17:18)
Sveikos,
Man siandien lygiai dvi sav po gmdymo, bet kankina tarpvietes skausmas, toks tempimo jausmas, kaip kazkas temtu ten viska zemyn. Gimdziau naturaliai, bet truputi kirpo. siulai kaip ir iskrito, bet skausmas nepraejo. Kol guli viskas kaip ir puse bedos, bet ilgiau pavaiksciojus arba pastovejus, tai jau erzinantis tas jausmas pasidaro.
GAl reiktu sunerimti ir pas gyd kreiptis, o gal jums taip buvo ir praejo savaime?
Aciu uz mintis 4u.gif

Man taip buvo daugiau nei menesi po gimdymo, atrode taip skaudziai tempia, kad viduriai iskris doh.gif Negalejau normaliai vaikscioti ir sedeti, bet po to supratau, kad taip buvo del kirpimo. Galvojau, kad siule tik isorej eina, o kai nuejau pas gyd., paaiskino, kad perkirpo mane visa iki pat galo gilyn, uztai ir jauciau tokius skausmus verysad.gif Ir dabar dar kartais suduria, bet jau beveik praejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretchene: 25 balandžio 2010 - 18:49