Įkraunama...
Įkraunama...

Kas pasikeičia po "kirpimo"?

QUOTE(auksinyte @ 2010 05 16, 10:09)
nieko sau 50 dienu blink.gif  uzjauciu, pas mane aciu dievui ir tie du paskutiniai siulai istirpo, tai dabar jau siek tiek lengviau nes ne  blink.gif taip tempia thumbup.gif

as vis atsimenu,kai man jie nesmagiai raizydavo,trindavosi i kelnaites ir pn doh.gif
Atsakyti
as maniau kad pas mane jau visi siulai istirpo, o pasirodo vienas dar likes prie pat TEN blink.gif man taip pat jis trukdo, tempia ir skauda ta vieta kur jis yra verysad.gif ir man ta trinimosi i kelnaites jausmas yra siaubas, o dar atrodo kad kazkas visa tarpviete zemyn traukia unsure.gif mama sake kad gijimas gali uztrukti iki 3 menesiu reiskia skausmas taip pat doh.gif siaubas blink.gif
Atsakyti
noreciau ir as pasisakyti gal ir patarimo paklausti blush2.gif pagimdziau pries tris men plisau ir kirpo zodziu visa susiuta..lytiniu santykiu dar neturejom nes man skauda vis ten..nuejau pas ginekologe ir ji pasake kad gijimo metu kazkaip ne taip sugijo ir reikia uzdeginti nes kazkokia zaizdele yra ir as ja jauciu man persti unsure.gif gal kam teko deginti? ar tikrai tai butina? nors daktare sake kad viena moteriske lauke metus laiko ir vistiek teko uzdeginti doh.gif
Atsakyti
mane truputėlį kirpo, siuvo... iš pat pradžių, gal kokį mėnesį ar pusantro randas buvo gan jautrus, tačiau dabar jau kaip ir viskas tvarkoj, nieko nebejaučiu schmoll.gif
Atsakyti
mane kirpo pries 6sav..... as po gimdymo, jau po valandos sedejau smile.gif tik paskui gal po savaites jutau sedint tempima, bet dabar visiskai nieko nejauciu smile.gif tik kazin kada cia galim su vyru pradet "draugaut"? galvoju dar pora savaiciu palauksim, kad sugytu uztikrintai...

kai paskaiciau kad po 6 dienu jau pradejo, tai baisu doh.gif mes su vyru visa nestuma nesimylejom, nes negalejom, ir dabar nenumirsim palauke kelias savaites ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virgioija @ 2010 06 04, 10:10)
noreciau ir as pasisakyti gal ir patarimo paklausti blush2.gif  pagimdziau pries tris men plisau ir kirpo zodziu visa susiuta..lytiniu santykiu dar neturejom nes man skauda vis ten..nuejau pas ginekologe ir ji pasake kad gijimo metu kazkaip ne taip sugijo ir reikia uzdeginti nes kazkokia zaizdele yra ir as ja jauciu man persti unsure.gif  gal kam teko deginti? ar tikrai tai butina? nors daktare sake kad viena moteriske lauke metus laiko ir vistiek teko uzdeginti doh.gif

man irgi blogai sugijo, sake cia tokia reakcija buna kartais i siulus doh.gif Praejo du menesiai jau, teko aptureti ta deginimo procedura... Nemalonu, bet ka padarysi, reik gi issigydyti kaip nors doh.gif O procedura tokia: sutepa su kalio permanganatu ir tai reik daryt kelis kart kas antra diena. Siaip griauzia ir tiek, bent kenteti galima. Uztrunka max. 2 minutes mirksiukas.gif O tuo paciu dar nakciai reik detis zvakutes 8 naktis. Va visa ta procedura 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Archangele @ 2010 04 14, 11:44)
O man kai pagimdziau sunu Adoma,po kirpimo ir siuvimo,randas per nepilna menesy sugijo.nors ten dar yra sioks toks sukietejimas bet jis jau neskaudantis.gine buvo patarus apsiplaut ten su ramuneliu nuoviru.nzn ar ramuneles padejo ar ne bet tfu tfu tfu viskas greit sugijo nors mano gimdymas buvo komplikuotas nes sunus gime su prie desinio zando priglausta desine ranka. 4u.gif

Pas mane situacija viens prie vieno. Mano sunelis irgi gime galvute su rankyte. Tai irgi perkirpta visa ir is vidaus ir is isores. Isore sugijo jau graziausiai , o viduj - tempia siules. Nuvaziavau pas gine, ji man istrauke siules is vidaus , kiek pasieke ir ta pacia diena galejau jau sedet. Dar kelios siules vidines liko, bet jos istirps. Dar truputi sone man ikirpo, tai tas randukas truputi kietesnis , bet irgi nuovirom ramuneliu apsiplaunu ir padeda. Na sedet galiu, o tai svarbiausia, nes kaip invalide jauciausi negaledama atsisest. O del mylejimosi, tai dar man anksti komentuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saules zuikis @ 2010 04 16, 14:31)
Man plyso gimdos kaklelis, kirpo, bet vis tiek plyso tarpviete ir makstis. Tarpviete tai sugijo, bet maksties randas su granuliacijom  ir kraujuoja. Ar kam buvo taip?

Man taip pat buvo tos granuliacijos ir mylintis labai skaudėdavo, be to kraujuodavo. Bet padarė operaciją ir nusuko kažkokį polipą (aš taip suprantu kad siuvant buvo palikta kažkokia odos atplaišėlė kuri tampydavosi mylintis ir todėl sukeldavo skausmą). Dabar viskas gerai, nėr ką lyginti su tuo kas buvo, o ir operacija be jokių komplikacijų, tą pačią dieną buvau namie, o sekančią jau su dukryte į lauko porai valandų ėjom pasivaikščioti.
Atsakyti
ar buvo kuriai, kad siūlai neištirptų mėnesį laiko? g.gif
man jau mėnuo praėjo po gimdymo, dar siūlai nėra ten viduje ištirpę.
Išorėje viskas ok, siūliukai jau po 3 savaičių išbyrėjo.
Reiks pas ginę pasirodyti... jau pats laikas
Atsakyti
Po trečiojo gimdymo praėjo daugiau nei 3 m., o diskomfortas dėl siūlių tebėra...
Atsakyti
Sian sesta para po gimdymo, iki vakar savijauta buvo labai gera. Skaudejo, bet vaiksciot, nesunkiai prisest - soniuku galejau. Nuo vakar toks nezmoniskai deginantis skausmas siuliu vietoj, nesuprantu ar cia kokio uzdegimo pradzia ar taip turi but, gal tiesiog gija, traukiasi ir todel skausmas daug astresnis pasidare? Bet labai neramu, kad nebutu kokio uzdegimo pradzia, kad nesupuliuotu kas nors ten unsure.gif
Man keista, kad tik penktoj paroj labai stiprus skausmas atsirado, iki tol buvo viskas labai normaliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JViktorija: 18 birželio 2010 - 07:21
QUOTE(JViktorija @ 2010 06 18, 06:18)
Sian sesta para po gimdymo, iki vakar savijauta buvo labai gera. Skaudejo, bet vaiksciot, nesunkiai prisest - soniuku galejau. Nuo vakar toks nezmoniskai deginantis skausmas siuliu vietoj, nesuprantu ar cia kokio uzdegimo pradzia ar taip turi but, gal tiesiog gija, traukiasi ir todel skausmas daug astresnis pasidare? Bet labai neramu, kad nebutu kokio uzdegimo pradzia, kad nesupuliuotu kas nors ten  unsure.gif
Man keista, kad tik penktoj paroj labai stiprus skausmas atsirado, iki tol buvo viskas labai normaliai.

Na, man jau 3 sav. kaip gyja po kirpimo. Bet kuo toliau, tuo mažiau skauda. Siūlai taip pat viduje dar neiškrito, bet randas gražus. Aišku, dar ten viskas jautru (ypač ilgiau pasėdėjus, arba kai džinsus apsimaunu spaudžia), bet jau gerėja. Siūlyčiau apsižiūrėti su veidrodėliu, ar nėra kokių paraudimų, pūlių ir pan. Jei yra, reikėtų eiti pas gydytoją. Neturėtų gyjant vis labiau skaudėti.
Atsakyti