Man tai iš išorės ištirpo kažkur po dviejų savaičių po gimdymo, o iš vidaus siūlai ėmė kristi tik po mėnesio. Dabar 1,5 mėn. po gimdymo ir tik dabar išsivalė viskas.

QUOTE(Nightmoon @ 2010 07 15, 16:13)
kaip idomu man gimdymo namuose siuvo irgi storais man regis bt labai greitai iškrito visi mazgeliai man kazkur po savaites jau nebebuvo. nors mazgeliai tai tikrai nemazi buvo 

O man tai labai įdomu pasidarė. Kaip Jūs matėte kokiais siūlais Jums siuvo? Ir iš kur žinot kokie pas jus buvo mazgeliai? Aš tai nieko nemačiau

QUOTE(ingins @ 2010 07 15, 18:07)
O man tai labai įdomu pasidarė. Kaip Jūs matėte kokiais siūlais Jums siuvo? Ir iš kur žinot kokie pas jus buvo mazgeliai? Aš tai nieko nemačiau 

Man kai pirma gimdziau ir siuvo ir matesi toki juodi siulai ,kurie iskrisdavo ant kelnaiciu

QUOTE(Uksnė @ 2010 07 03, 11:21)
granuloma :ta iuzdegimas,gali buti papratas,kaip spuogai ir pan,ir gali buti letinis,su kraujavimu.dazniausiai granuloma sutinkama po dantim,ebt daznai ir po gimdymu,jei ne kroniska granuloma,tai galima bandyti gydyti tirpinanciais plovikliais ir kremais,jei ne tai reikia raukti lauk,daro anestezija,nuskausminima.
Papildyta:
del siulu tai kiek ziniau ar jie storesni ar jie siauresni ta idaug itakos neteikia:jusu organizmas viska daro:jei zaisda gyva gerai tie siulai greitai krenta,jei organizmas negyja tai ir siulai laikosi.mano draugei siaubingai ilgai gijo,nors siuvo tokiais paciai siulai kaip i man,toj pacioj ligoninej ta pacia diena gimdem.o man greitai krito lauk.O kai plauni apacioj ar siltu vandeniu ar saltu plauni? papraasta muoila naudoji ar kazka skirtingo?
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 07 10, 22:24)
Man pačiai įdomu, kada tie siūlai turi ištirpt?
jau 3 savaitės po gimdymo, tai tik vienas mazgiukas ištirpo- dar 3 išorėje liko ir du viduj
ir "laimė" teko, nes gimdymo namuose gi taupymo vajus ir susiuvo storesniais siūlais
kažkaip neramu
ir tempia, ir skauda ir siūlai netirpsta 
jau 3 savaitės po gimdymo, tai tik vienas mazgiukas ištirpo- dar 3 išorėje liko ir du viduj

ir "laimė" teko, nes gimdymo namuose gi taupymo vajus ir susiuvo storesniais siūlais

kažkaip neramu

man gydytoja patare paciai plonesnius siulus nusipirkti. Tai isoriniai siulai pradejo tirpti jau po dienos. Po savaites jau visos isoreje iskrito, o viduje tik vienas mazgelis buvo likes, tai kazkur po 2 sav. istirpo. Ta vieta is pat pradziu ploviau ne tik su vagisan, bet ir su Tantum Rosa po kiekvieno tualeto. Nei man skaudejo, tik truputuka niezejo

QUOTE(kreveciuke @ 2010 07 20, 21:33)
Pasiskaiciau ir pagalvojau, is kur jus zinote, kokiais siulais jus siuvo? Ir kaip matot, kad iskrito? Mane taip pat kirpo ir siuvo per gimdyma, bet sake, kad siulai istirpsta savaime, o ne iskrenta
Po 4sav. viskas jau buvo susitvarke. Bet.. man niekas nekrito, net nezinau kokiais siulais siuvo, ir nemaciau kaip siuvo, nes labiau buvau susidomejusi savo leliumi, kuris gulejo man ant krutines, kol mane tvarke is po gimdymo... 

Man jau po gimdymo priziurinti daktare papasakojo kokiais siulais ir kur siuta, kad yra siuta ir tais, kurie netirpsta, ir reikes isimti atvaziuoti...
Man randas jautėsi pora mėnesių,paskui nebe

Per gimdyma kirpo (manau nedaug), praejo savaite atrodo kad viskas gerai gija. bet man labai pradejo skaudet koja (tiksliau ta uzpakalio dali i kuria kirpo) vakare uzeina nerealus skausmai(beveik negaliu vaiksciot) o is ryto visai nieko jauciuosi. ar tai randas skauda taip ar nervas uzspaustas? ar reikia laukt kol visos siules istirps kad skausmas dingtu?

QUOTE(Mifute @ 2010 08 19, 12:28)
Per gimdyma kirpo (manau nedaug), praejo savaite atrodo kad viskas gerai gija. bet man labai pradejo skaudet koja (tiksliau ta uzpakalio dali i kuria kirpo) vakare uzeina nerealus skausmai(beveik negaliu vaiksciot) o is ryto visai nieko jauciuosi. ar tai randas skauda taip ar nervas uzspaustas? ar reikia laukt kol visos siules istirps kad skausmas dingtu?

Per diena daugiau pavaikstai, pajudi i dubeni, o tuo paciu ir i tarpviete priteka daugiau kraujo(suaktyveja kraujotaka, paburksta audiniai), todel ir skausmas sustipreja. Tai laikina, taciau,kad praeitu visai nemalonus pojuciai reikalingas laikas(1,5-2 men.).
Mane smarkiai kirpo.Praėjo 2 metai beveik ir randas jautrus.Na nėr skausminga,bet jautru ir man nemalonu

O manes nekirpo, pati plysau. Siuvo ir isorej ir viduj, sake 2 laipsnio plysimai. Bet uztat jau po savaites normaliai sedejau, o po dvieju isvis nieko nejauciau... Man atrodo jie kerpa nes lengviau jiem siuti poto, o siaip jei negresia stiprus plysimas, geriau siek tiek plyst, negu kirptu - lengviau gyja...
QUOTE(Lailatina @ 2010 08 19, 19:35)
Man atrodo jie kerpa nes lengviau jiem siuti poto, o siaip jei negresia stiprus plysimas, geriau siek tiek plyst, negu kirptu - lengviau gyja...