Įkraunama...
Įkraunama...

Kas pasikeičia po "kirpimo"?

QUOTE(lapkrituke @ 2010 08 20, 13:30)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Pirma karta plysau labai smarkiai, ir vidui ir isorej, bet labai greitai galejau sedeti, ir siaip skausmo didelio nebuvo. AAntra karta siek tiek prakirpo- na ir ka- jau beveik menesis, o as dar jauciu, dar skaudena. Tik su tais siulais man neaisku- jie pradejo kristi pirma savaite po gimdymo, dabar randas jau kaip ir uzgijes, tik likes kazkoks siulo galiukas, kuris tarsi is odos kysotu  g.gif  Nesuprantu kaip jis iskris, jei jis ten siules viduj kazkaip uzsilikes  g.gif

trecia diena po gimdymo man sake kad jei po 10 dienu neiskris tai vaziuot kad istrauktu.
o iskrito kol kas vienas siulas blink.gif turbut vidinis. nes visi isoriniai lig ir vietoj verysad.gif
PS
nusipirkau traumeel tepala, ar jis nepakenks siulu birejimui?
Atsakyti
Pirmus pora menesiu irgi turejau bedu su kojos, uzpakalio skausmais. Miegant koja nutirpdavo. Melyne dar nebloga turejau smile.gif Po sesiu savaiciu buvau pas gine, tai siulai dar nebuvo pilnai istirpe. Pilnai i buvusias vezias isokau po pusmecio, tai vienokos tai kitokios bedeles pakamuodavo
Atsakyti
man siuliu vieta jautesi dar 2metus po gimdymo, budavo patinsta, tempia
Atsakyti
Ojoj, paskaitau ir net baisu blink.gif Pas mane irgi plyšimas buvo išorėj, susiuvo, lyg nieko, bet seksas parodė, aišku, kas, kur ir kaip skauda.. labai jautėsi.. unsure.gif Bet greit praėjo.. Linkiu, kad skausmas greit praeitų.. cool.gif
Atsakyti
Plysau viduje ir isoreje nedaug, siulai iskrito tik pries savaite g.gif, nors jau kiek laiko praejo, sedet iskart galejau, tik vis bijojau nes galvojau vel plysiu, truputi jautesi skausmas doh.gif Dar vis manau kad jei siulai iskrito pries savaite, tai randai kazkokie like vistiek. O per pirma gimdyma, kirpo, randas isliko iki dabar, nors jau beveik 8 metai praejo g.gif
Atsakyti
man siulai iskrito po triju savaiciu po gimdymo, o kad skaudetu tai apie pora savaiciu pasikankinau...
Atsakyti
Man susiūta prieš savaitę ir makštis ir išorinis raumuo. sėdėti aišku uždraudė, bet aš kitaip savo mažiukės negaliu pamaitinti, tik sėdint ir jaučiu, kad būsiu prisižaidus, iš raumens keli siūlai atitrūko, matau juos kabančius, bet randas lyg ir nesižioja, bet va pačioj makštį man atrodo jie isvis greit iškrito ir jei mano akys gerai supranta, tai prakirpimas taip ir liko verysad.gif ryt gal kaip nors istrūksiu pas gine, kad apziuretu, nes labai jau neramu, bijau, kad taip ir liksiu prakirpta. gal zinot kokiu budu man dabar tvarkytu makšties prakirpima?
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2010 08 23, 20:40)
Man susiūta prieš savaitę ir makštis ir išorinis raumuo. sėdėti aišku uždraudė, bet aš kitaip savo mažiukės negaliu pamaitinti, tik sėdint ir jaučiu, kad būsiu prisižaidus, iš raumens keli siūlai atitrūko, matau juos kabančius, bet randas lyg ir nesižioja, bet va pačioj makštį man atrodo jie isvis greit iškrito ir jei mano akys gerai supranta, tai prakirpimas taip ir liko  verysad.gif  ryt gal kaip nors istrūksiu pas gine, kad apziuretu, nes labai jau neramu, bijau, kad taip ir liksiu prakirpta. gal zinot kokiu budu man dabar tvarkytu makšties prakirpima?

siulai istirpsta ir pradeda kristi 5-6para. jeigu koks galiukas ir islindes ji lengvai galima paciai issitraukti(tik ne per anksti:). jeigu randas isoreje neisiziojas, o grazei sulipes, turetu tvarka buti ir viduje. esant reikalui, kai susiuta vieta prasiskiria daroma antrine siule: zaizdos krastai apipjaustomi ir susiuvami. pagal tavo aprasyma manyciau tai tau negresia:) taciau pasitikrinti reiktu
Atsakyti
QUOTE(vija8 @ 2010 08 27, 11:03)
siulai istirpsta ir pradeda kristi 5-6para. jeigu koks galiukas ir islindes ji lengvai galima paciai issitraukti(tik ne per anksti:). jeigu randas isoreje neisiziojas, o grazei sulipes, turetu tvarka buti ir viduje. esant reikalui, kai susiuta vieta prasiskiria daroma antrine siule: zaizdos krastai apipjaustomi ir susiuvami. pagal tavo aprasyma manyciau tai tau negresia:) taciau pasitikrinti reiktu

Buvau pas ginę, tai ištraukė kelis mazgiukus, sakė kad trukdo jie, viduj pačiam jau kai pati tiksliai pasakiau kur, tai ir ji sako, kad čia jau neiko nepadarysi, bet kuo daugiau apsižiūriu, tai gal ten ir yra dar tie siūliukai, gal dar ne viskas taip blogai, kaip maniau. išrašė vandenilio peroksidą ir Tantum rose apsiplovimui, tai sakyčiau padeda. pusė išorinio rando jau sugijo pilnai, dabar tik arčiau vidaus dar siūlai likę, iš pradžių jie buvo labai giliai, vos matės, bet jau lipa į paviršių.
PS.: jetus kaip smulkmeniškai aš čia išsipasakojau..
Atsakyti
aš gimdant ir apturėjau "laime" but kerpamai. Kaip supratau mane kirpo daug - tris cm. Aš asmeniškai bijau pažiūret kaip ten viskas dabar atrodo, todel nupasakot negaliu, mane apziuri MB biggrin.gif biggrin.gif sake, kad jau galima myletis lotuliukas.gif kolkas tai tik plaunu kelis syk per diena po dušu ir praėjus 3 sav. po gimdymo beveik nejaučiu diskomforto... bet vat idomu kaip bus su sexo reikaliukais... daktarė sake, kad 2 men. negalima myletis...
Atsakyti
as irgi buvau kirpta, tai mano gine sake kad mane labai negerai susiuvo, todel man dabar dar labai skauda myletis sad.gif ziauiai jauciasi, delto ir privengiu to reikalo sad.gif
Atsakyti
mane kirpo,randas yra, bet niekam netrukdo 4u.gif
Atsakyti