na man jau daugiau nei metai po gimdymo, bet kartais dar ir dabar jauciu tempima
Labai greitai siūlai ištirpo, gal per 2-3 savaites, bet patinimai laikėsi ilgėliau, nes vasara karšta buvo, tai gijimas lėtesnis
Akušerė sakė, kad siūlai ištirps per 10 dienų, o dar po 4 dienų galėsiu sėdėti.
nesenei perskaiciau,kad jei pirma karta kirpo ar plyso,antra karta yra maziau sansu kad kirps ar plys,nes jau po vieno gimdymo audiniai tampa tampresni-elastingesni savaitme
cia lyg ir "9 menesei" zurnale skaiciau

Mane kirpo tiek per pirma,tiek per antra gimdyma,nes negalejo islisti galvute,nors vaikas buvo neisnesiotas.
Kirpo per abu gimdmus.Pirma karta ilgai negalvojo, per pora stumimu nepagimdziau tai ir kirpo, antra karta lauke iki paskutines minutes, kai jau mate, kad gali buti blogai, tada kirpo.Tikejausi, kad antra karta nekirps, bet deja...
Čia turbūt kaip kam kiek žmonių tiek ir istorijų,man kirpo per pirmą gimdymą,tikiuosi gal per antrą jau nebereikės,nes tas gyjimas po kirpimo man baisesnis už gimdymą

QUOTE(garbane75 @ 2010 09 29, 23:52)
moterys, o gal kazkam negyja randas gerokai ilgiau negu pora menesiu? Man uzgijo pilnai per koki pusmeti, bet daznai po intensyvesnio sekso vel pradeda persteti, parausta, biski kraujuoja
Galvojau kad man vienai cia taip...

na man randas yra likes, nes nelabai graziai susiuvo, kaip as sakau atbullom rankom siuvo, sedeti normalai pradejau beveik po nepilno menesio, o suartejimas su vyru labai gasdino, be be reikalo, viskas buvo kuo puikiausii ir jokio diskomforto nejauciau:)
Sveikos! Man irgi kirpo kai gimdziau.Kaip gine ir sake 6sav.tai net pagalvoti nenorejau apie jokius santykius.Nors ir viskas tvarkingai ir gerai gijo,bet man vistiek labai skaudejo.Tai kelis kartus i diena uzsidedavau silta ramuneliu arbatos kompresiuka.Asmeniskai man labai padedavo,nors tam kartui skausmas apmazedavo.
pradejom po 7sav.labai svelniai,is leto.Pamazu viskas ir susitvarke.Tik.. va permaininga ora ,kaip ir kiti mano randai,taip ir tas randas skauda.Ne tai ,kad skauda,bet maudzia,gal tiksliau taip butu galima pavadinti

Kai kerpa ,tai nesijaucia skausmo, bet kai reikia gyti , tai nekas. Man ir kirpo ir plysau, tai sunkiai vaiksciojau menesi, dar tris menesius jauciau , o po pusmecio baigiu pamirsti. Aisku po fiziniu pokyciu jauciasi ,kad yra randai, kartais pakraujuoja. Labai svarbu laikytis higienos, kaip viena mamyte minejo praustis po toleto ir siaip kas diena po kelis kartus spec apsiplovimai su vaistais Tantum Rosa, kurie mazina skausma, sutinima. Bent man labai padejo. Taip pat reguliuoti maista, kuo daugiau aliejaus su burokeliais. Tuomet lengviau tustintis. Po truputi po truputi sugijam ir pasimirsta.
pries kerpant suleido salia tarpvietes ukola nuskausminamuju,todel kirpimo nesijaute. plysau ir kirpo nemazai,randelis jautesi isorej gal 3menesius,o paskui kazkaip net nepastebejau kaip dingo, o viduje siuvo net iki gimdos kaklelio. o po gimdymo nenaudojau jokiu tantum rosa ar pan medikamentu, padejo oro vonios greiciau gyti