Įkraunama...
Įkraunama...

Kas pasikeičia po "kirpimo"?

Gal kam teko susidurti su iširusia siūle, kokiu būdu buvo gydyta, ar buvo siūta antriniu būdu ar palikta savaime sugyti?
Atsakyti
na va jau buvau. sake ten ne puliai, o eksudatas del siulu besirezorbuojanciu. vis delto svetimkunis, ir dirgina. tai pasalino visus siulus. sake gyja gerai, vadinasi ta zaizda turi taip atrodyt lyg nesugijus unsure.gif
Atsakyti
Mano vaikeliui 1metai ir 7men, bet iki siol dar jauciu randa po kirpimo. sad.gif Labai komplikuotas buvo gijimas, organizmas atmete siulus, uzpuliavo ir vaiksciojau su skyle tarpvietej apie 3 men kol visiskai uzsitrauke. Gydytoja patare purksto tokiu dezinfekuojanciu skysciu, bet pavadinima jau pamirsau sad.gif
Atsakyti
Po antro gimdymo tepiau levamekolio tepalo, ir viskas uzgijo thumbup.gif . Jisai minkstina audini ir jokio tempimo nieko nebuvo schmoll.gif . Po pirmo gimdymo , kazkas klaikaus buvo, pirmi kartai su savo vyru tai doh.gif . Po antro bijojau kaip nezinau kas, o viskas buvo, taip, kad jokio gimdymo kaip ir nebuve ax.gif
Atsakyti
octanisept turbut tas purskalas smile.gif man liepe juo purkst
Atsakyti
Vat man irgi buvo stiprus kvapas kazkur praejums trims savaitems po gimdymo,veliau susitvarkė smile.gif
Atsakyti
nebuvo jokio blogo kvapo g.gif
Atsakyti
BUVO TAS KAVAPAS ir dar net koks....dabar praeje pusantro men po gimdymo issyros jau tik skaidrios, bet jau ne gausios, o kvapas dar truputi yra.. smile.gif vakar buvau patikrinimui pas gine , tai sake viskas ok , sugije, dings ir tas kvapas smile.gif
Atsakyti
man irgi kirpo,praejo viskas po 2 sav,naudijau zvakutes nuo skausmo.Gal kas prisimena kaip jie vadinasi?nes dabar su antru nescia,tai jauciu vel kirps,tai reikes zapasus daryti,o kaip vadinasi jie neprisimenu.
Atsakyti
Mane kirpo, tai po gimdymo naudojau zvakutes kelis kartus, kai jau skausmo nepernesiau, diclofenako vadinasi.. po menesio jau gerai jauciausi o po to dvieju kaip nebuta jokio kirpimo bigsmile.gif ir dabar jokio blogo jutimo nera smile.gif
Atsakyti
man niekas nekirpo,plysau pati ir turejau dvi siules viduje ir viena isoreja.sugijau pakankamai greitai nes po geros sav jau beveik sedejau normalei smile.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli:
gimdymo metu siek tiek truko pirmojo gimdymo metu siutas randas. Susiuvo, akusere sake 2-3 dienas pasisaugoti sestis, daktare apie savaite. Bet jau 3 para lengvai atsisedau minstoje kedeje. Bet man neskauda, tik pasedejus kaulai skauda kol isieinu.
Sakykit, kaip manot, nepakenkiau savo tokiu elgesiu?
aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti