Įkraunama...
Įkraunama...

Kas pasikeičia po "kirpimo"?

QUOTE(rimute 27 @ 2011 03 25, 12:16)
Kaip suprasti granuliuoja? paaiskinkit tai vistai smile.gif nes as tai va plysau... susiuvo... jau beveik trys menesei kaip po... gydytoja sake kad grazei viskas sugyja, bet kai su vyru bandau santykiauti, tai nemalonus jausmas man... net atrodo kad p-er didely jau turi mano draugas smile.gif gal perdaug susiuvo? kartais net kaip stojuosi nuo lovos kazkaip perdiege,,.. net nezinau ar taip turi buti?

Bent jau man kaip daktare sake yra du taskiukai sviezio audinio, na matyt jie neuzgija ar atsiranda po kazko sunkaus kelimo, persitempimo. Kai sildziausi tai man toks vaizdas buvo jog ties pabaiga siules like neuzsiuta, ar tiesiog siulas anksciau laiko istirpo ir atsivere..na tiksliai nezinau..o tie dabar vadinami taskiukai lyg ir pabaigoj siules...matyt nelabai man nori gyti. Nors kai pagalvoji kaip ten tap paprastai uzgis, jeigu organizmas nusilpes, o dar ziema pasitaike.
Dar daktare sake dazniausia tai buna kazkoks uzejimas ant rando, tada jau reikia laiko kol prasitampo, bet pas mane sake tokio dalyko nera.
Atsakyti
QUOTE(SauLionGe @ 2010 01 05, 15:13)
sveikos, norejau paklaust ar nemalonus kvapas is tarpvietes po gimdymo yra normalu? ir pas mane isskyros ne tik kraujingos bet ir kazkokios gelsvos  unsure.gif  gimdziau pries 15 dienu. aciu uz atsakymus

Normalu, man taip buvo apie mėnesį po gimdymo. Čia išeina lochijos - senas kraujas (kuris dvokia)
Atsakyti
Sakykit man, neismanelei, kaip tie tirpstantys siulai atrodo? blush2.gif Man susiuvo kazkokiais vala primenanciais, nu ne taip as tirpstancius siulus isivaizduoju ax.gif O ir pamirsau pasiklausti, kaip bus su tais siulais. Gydytoja liepe pasirodyti po savaites, tikiuosi, kad joks siulu traukimas manes nelaukia... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 04 26, 11:11)
Sakykit man, neismanelei, kaip tie tirpstantys siulai atrodo? blush2.gif Man susiuvo kazkokiais vala primenanciais, nu ne taip as tirpstancius siulus isivaizduoju ax.gif O ir pamirsau pasiklausti, kaip bus su tais siulais. Gydytoja liepe pasirodyti po savaites, tikiuosi, kad joks siulu traukimas manes nelaukia... unsure.gif

tai jie tokie ir yra - normalu siula primenantys, tik storesni biggrin.gif , nutirpsta jie audiniuose, o galiukai iskrenta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klakšt @ 2011 04 26, 13:24)
tai jie tokie ir yra - normalu siula primenantys, tik storesni  biggrin.gif , nutirpsta jie audiniuose, o galiukai iskrenta  mirksiukas.gif

Tada gerai, tada nereikes bijoti, kad siulu traukimas laukia bigsmile.gif
Atsakyti
mazdaug 4-5 savaites truko kol istirpo siulai,5 diena ar 6 po pjuvio istrauke tuos metalinius sukibimus.
Atsakyti
as klausiau ginekologes del sito dalyko,nes nebeapsikenciau su tokiais kvapais kaip nudvesusio suns doh.gif verysad.gif sake,cia buna tada kai moters organizme nebuna menesiniu.O man tada kaip tik ilga laika nebuvo mmm,nes pastojau,persileidau,pastojau persileidau ir paskui vel pastojau,tuose tarpuose kai ir nebuvo,o ir nestumo metu nebuvo ir dar po nestumo nebuvo 8 menesius.Na beveik 2 metai be mmm,tai normalu organizmas neisvalytas ir smirdi.Taip dazniausiai buna senoms moterims ,kurios nebeturi mmm.
Aciui Dievui viskas susitvarke. smile.gif
Atsakyti
Na pas mane po gimdymo irgi buvo astrokas kvapas, labai nepatiko, bet dabar jau jo nera, nors mm dar neprasidejo.
Atsakyti
QUOTE(Nightmoon @ 2011 01 16, 01:49)
aga man iplyšo ir išangės dalelė tai kai užkieteje viduriai tai skauda kakint..... blush2.gif  o jau 8  mėn. praejo unsure.gif  Malonumo sumažėjo - kai ilgiau norisi smileysex.gif  tai paskausta randą g.gif

Mane kirpo nuo vienos angos iki kitos, ir taip pat isange iplyso, bet greit sugijo ir jokiu problemu ir diskomforto pfiu-pfiu-pfiu, o vat del kaku...tai kartais skauda ir iplysta, kai uzkieteje viduriai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SauLionGe @ 2010 01 05, 15:13)
sveikos, norejau paklaust ar nemalonus kvapas is tarpvietes po gimdymo yra normalu? ir pas mane isskyros ne tik kraujingos bet ir kazkokios gelsvos  unsure.gif  gimdziau pries 15 dienu. aciu uz atsakymus

Visa tai yra normalu praeis kai baigsis "lochijos" isskyros po gimdymo mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
mane ne kirpo, o plysau ir stiprokai, vakar po dvieju menesiu pagaliau isdrisau pasimylet su MB ir ka, jauciausi kaip per pirma karta. ir skaudejo, nors ir lubrikanta papildomai naudojom ir kraujo pasirode doh.gif siandien irgi kraujuoju kazkiek, kazin nieko blogo? gal kokia siule plyso? tikiuosi sekantys kartai bus malonesni...
Atsakyti
Man ir db t vieta jautresne,daugokai pakirpo mane. Pirma karta ir po 2men mylejemes labai nemalonu buvo ir kraujova. Bet prisitaikem poza ir viskas liuks. Bet ir db kartais jauciu 4u.gif
Atsakyti