Įkraunama...
Įkraunama...

Kas pasikeičia po "kirpimo"?

Man po nepilnų 2 savaičių ax.gif
Atsakyti
pas mane kvapas taip pat ne is geruju, tikrai jauciu diskomforta ir vis klausiu saves ar ir aplinkiniai uzuodzi ji g.gif
tikiuosi jis greit praeis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vika1986 @ 2011 01 18, 13:43)
man po kirpimo gera vieta apie pora menesiu tempe ir pirmieji paisdykavimai su vyru buvo labai nemalonus, bet kuo toliau tuo viskas gerejo ir vel gryzo i savo vezias thumbup.gif  o man idomo jei pirma karta gimdant kirpo, kaip butu su antru? gal kas turite tokos patirties ir pasipasakotumet? ax.gif

man kirpo ir su pirmu, ir su antru. mano akušerė sakė, kad dažniausiai taip ir būna jau, bet, aišku, ne visada. mano vaikai dideli, o aš pati maža biggrin.gif tik antrą kartą kirpo kitoj vietoj ir kažkaip sunkiau gyja g.gif
Atsakyti
QUOTE(gieva @ 2011 01 24, 16:54)
Gal kam teko susidurti su iširusia siūle, kokiu būdu buvo gydyta, ar buvo siūta antriniu būdu ar palikta savaime sugyti?

Man buvo isirusi viena is siuliu, nuvaziavau i ligonine, tai pasake kad nieko tokio, svarbu kad toliau neirtu. Viskas sugijo savaime.
Man asmeniskai niekas nepasikeite, nors kirpta buvo labai daug, siuvo netirpiais siulais, nes bijojo, kad neatlaikys silpnesni. Siules nebeskaudejo po 2-3 menesiu, manau jei kazkam ilgiau skauda, gal verta pasirodyti pas ginekologa ir pasiklausti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bumer @ 2010 01 10, 18:51)
isskiros kraujotos po 3-ju savaiciu turetu praeti,nemalonus kvapas irgi.as 2 mienesius kraujavau niegalejo nieko aptikti sake kad cia normalu kad taip buna,o poto pasirode kad mazas likutis placentos buvo likes,reikejo valyti.... .po menesio kreipkis jej niepraeis kraujavimas i ta istaiga kur gimdei.daktarai turi 3 men po gymdimo niemokamai priziuret.

Nebutinai po 3 savaiciu tiri kraujavimas praeiti, as gerokai ilgiau kraujavau, kiekvienai skirtingai mirksiukas.gif Jeigu del kazko nerimaujate, geriau gydytojui pasirodyti, kad nebutu kokio uzdegimo. Man kvapas buvo kaip per menesines, nestiprus labai.
Atsakyti
as kalbejau su akusere, tai ji sake kad be to kvapo neapseis nei viena, sake vasara visas gimdymo skyrius buna to kvapo:(
Atsakyti
man po kirpimo gera vieta apie pora menesiu tempe ir pirmieji paisdykavimai su vyru buvo labai nemalonus, bet kuo toliau tuo viskas gerejo ir vel gryzo i savo vezias thumbup.gif  o man idomo jei pirma karta gimdant kirpo, kaip butu su antru? gal kas turite tokos patirties ir pasipasakotumet? ax.gif

Su pirmaja tai plyšau, su antraja kirpo per randą, na susiuvo žinoma...Dar kol kas gyja,gimda pagal išskyras žiūriu dar ne iki galo išsivaliusi, tai kolkas nieko doro pasaky negaliu... Žiūrėsim kaip čia bus toliau.. blink.gif
Atsakyti
Man ir kirpo ir plyšau... kirpo, kad vaikutis galėtų išlyst, kai išlindo galvytė, virkštelė buvo apsivijus aplink kaklą 2 kartus, širdelės toniukai silpnėjo, tai liepe stumt kuo greičiau be sarėmio, tai gimdos kaklelis plyšo, o vyrui net neleido virkštelės perkirpt... Daug siuvo, bet jokio diskomforto dėl to nejaučiu... Viskas puikiai sugijo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Riole @ 2009 06 06, 22:28)
as po eilines savo guzo ispjovimo operacijos...atsibodo siauliuose terliotis, todel pasirinkau klaipedos gydytoja - ginekologa dirzauska....operacija atlikta super...pats buvo pasibaisejes kad rado pas mane kirpimo vietoje ir pulinuku ir cista ir siulu is ankstesniu pjovimu...beje cista buvo pusiau ispjauta, paleista ...matyt po eilines operacijos visos nepasalino....tai va viska giliai ispjove, priedo pasalino bertolinio liauka ..susiuvo labai graziai...randa tai net sunku iziureti...zodziu po ilgu metu kankinimusi..jokio rtempimo, skausmo ar kitokiu nemaloniu pojuciu nebera...liko tik dar savaite palaukti ir galesime jau su brangiausiu isdykauti....bet kazkodel tikiu problemu del sex nebebus.... rolleyes.gif taigi merginos nelaukit ir netikekit tais sarlatanais, kurie sako kad po gimdymo visokie guzai ir tempimai turi buti....viska be jokiu problemu galima sutvarkyti ir palengvinti sau gyvenima... mirksiukas.gif

Labutis, o kaip dėl skausmo, ar labai skaudėjo, kai viska pašalino? Ar per operaciją kanors jutai? Mane labai kankina tas klausimas, siandien praėjus keturiems mėnesiams po gimdymo, išgirdau tą pačia diagnozę, susiuvo blogai, todėl liko gumbelių, reikės važiuoti jas šalinti, yra žaisdelų norėčiau tuo pačių užsideginti, bet siaubingai bijau skausmo.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra-xx @ 2011 05 24, 18:49)
Labutis, o kaip dėl skausmo, ar labai skaudėjo, kai viska pašalino? Ar per operaciją kanors jutai? Mane labai kankina tas klausimas, siandien praėjus keturiems mėnesiams po gimdymo, išgirdau tą pačia diagnozę, susiuvo blogai, todėl liko gumbelių, reikės važiuoti jas šalinti, yra žaisdelų norėčiau tuo pačių užsideginti, bet siaubingai bijau skausmo..  verysad.gif

Labas, na man dare pilna narkoze, todel operacijos metu tikrai nieko nejutau, o po operacijos na paskaudejo ten truputi, juk vistiek pjovimas buvo, bet tikrai nebuvo skaudziau nei po gimdymo...faktas kad tiek menesiu praejus man nebeisaugo joks guzas ir juociausi kaip negimdzius thumbup.gif
Atsakyti
Mane prakirpo, ne sbuciau pati plysusi. Siusiuvo viskas ciki thumbup.gif Sugijo viskas tai jokio diskomforto visai nejauciu thumbup.gif
Atsakyti

man po su pirmu ir plyso ir kirpo ir siuvo dvi val...antro gimdymo lb bijojau, bet be reikalo, nes nei plysau, neikirpo biggrin.gif
Atsakyti