Gimdžiau pas gydytoją V. Gintautą KMUK. Šį gydytoją man rekomendavo kaip labai profsionalų, todėl dėl gimdymo buvo tartasi iš anksto. Gimdymą pas jį prisimenu kaip didžiausią košmarą. Negana to,kad gimdžiau baisiam skausme, nes savavališkai išjungė epidūrą, kad greičiau gimdyčiau, lemiamą momentą pasitraukė ir perdavė veiksmą akušerei (tiesa, poto siųti ėmėsi pats), kuri savo darbą atliko labai neprofesionaliai. Nepatarė kaip ir kada stumti, nepakankamai įkirpo, todėl dar ir plyšau į visas puses. Didžiulės žaizdos ilgai gijo ir po mėnesio buvo nepanašu, kad sugis. Todėl kreipiausi į šį gydytoją pakartotinai, kad apžiūrėtų ar gerai gyja ir jei reikia pataisytų. Pasakė apžiūrėjęs,kad viskas gerai, aš nusiraminau, bet laikas ėjo, o man niekas negerėjo. Nuėjau pas savo poliklinikos ginekologę, tai ta su siaubu pradėjo šaukti ,kur aš anksčiau buvau, kad labai baisiai susiųta, užsiųta beveik visa makštis, neįmanoma atlikti jokio ginekologinio tyrimo, nekalbant jau apie seksą su savo vyru, per daug suveržtos siūlės, įtemptos, dėl to ir skausmas, tad ji ėmėsi dar man taisyti, karpyti ir taip toliau, tačiau atseit jei būtų tas brokas pastebėtas anksčiau, būtų buvę galima daugaiu pataisyti, o dabar gali tekti net operuoti iš naujo. Po trijų mėnesių vis dar jaučiausi klaikiai, vienu metu iš susiųtų audinių prairo kažkokia siūlė ir pakibo gabalas mėsos, nuėjau vėl pas savo ginekologę, nukirpo, vėl išgyvenau didžiausius skausmus. Dabar praėjo jau pusė metų po gimdymo pas gerb. Vladą Gintautą, o aš tikrąja to žodžio prasme jaučiuosi invalidė, man vis dar skauda tempiant (pvz. sportuojant, plaukiojant ir net šluostantis rankšluoščiu nusimaudžius),seksas tapo didžiausiu košmaru ir didžiuliu skausmu, įmanomas tik per sukąstus dantis. Nežinau kaip reiks gyventi toliau. Gydytojo aplaidumas ir neprofesionalumas sugadino man gyvenimą. Labai nenoriu iš naujo operuotis ir vėl kentėti skausmus...
Ir man kirpo ir siuvo. Sukiai gijo, bet po menesio pradejau sedeti. Tik va del sekso problema atsirado - skausmas baisingas. Mano gine pasake, kad per daug uzsiuta, iseitis vel kirpti ir siusti. Man nuo tokios iseities net silpna pasidare
. Per sukastus dantis sumeistravom antra vaikuti, dabar
Tikiuosi po antro gimdymo sutvarkys normaliai
.
Bant jau zinosiu, kad tokia problema gali buti ir is anksto paprasysiu gerb. daktaru atkreipti demesi.

Bant jau zinosiu, kad tokia problema gali buti ir is anksto paprasysiu gerb. daktaru atkreipti demesi.
QUOTE(OOrchideja @ 2011 07 18, 11:45)
Merginos gal atradot koki buna kaip atsiradusi randa po gimdymo tarpvieteje gal kuom tepet kad apmazetu skaumas?
aš tai ant paketo purškiau PANTHENOL putų - jos maloniai vėsina ir gydo tuo pačiu..

Po antro gimdymo nei plyšau nei kirpo, bet daktarėliui pasirodė kad labai platu tai jis pasiaurino....
Tai randelį mylintis jutau kokius 8mėn. Bet dabar viskas ok...

Per pirma gimdyma plysau labai daug,bet nebuvau kirpta,tai uzgijo greit,nieko nesijaute,o dabar,po antro,kirpo ir dar plysau.Tai tose plysimu vietose nieko nesijaucia,sugijo matyt,o va kur kirptas randas skauda net vaikstant,ka jau kalbet apie mylejimasi.Nedaug dar laiko praejo,6sav.,bet po pirmojo vaikiuko jau po savaites nieko nebejauciau

Po 6 mėn praėjo visas jautrumas...
...šiaip - savaitė po gimdymo kai pažiūrėjau kas ten daros
- tai galvojau kad ryškiai nesusiuvo arba siūlė trūko.... ne kaip atrodė... kažkaip labai pasigedau iš viso info iš akušerių ir ginekologų apie tai kaip atrodo randas, kiek laiko gyja ir pan. - paleidžia tipo "sugis kaip ir visoms" - o kad įsivarai sau tiek strioko......
plius - mane labai kankino hemarojus - kurio pasak mano akušerės net nematyt buvo kai po 6 sav nuėjau
... bet visi skausmai kurie galvojau kad dėl rando - buvo grynai dėl šios problemos ir kraujavimas iš ten buvo - o gavojau kad randas kraujuoja ir viskas visai blogai
- šioj vietoj irgi pasigedau paaiškinimų ir patarimų - sakau tas požiūris kad "susitvarko visoms ir tau susitvarkys, nėr ko čia aiškint, viskas natūralu" gal labiausiai ir nepatikusi patirtis iš natūralaus gimdymo
...šiaip - savaitė po gimdymo kai pažiūrėjau kas ten daros

praėjus pusei metų viskas visai taip pat
..iki tol buvo jautrus visas kirpimo randas

blogiausia, kad kai siuva tai ir uzsiuva...kol vel praplateja

QUOTE(kipitun @ 2011 07 29, 21:27)
Ir man kirpo ir siuvo. Sukiai gijo, bet po menesio pradejau sedeti. Tik va del sekso problema atsirado - skausmas baisingas. Mano gine pasake, kad per daug uzsiuta, iseitis vel kirpti ir siusti. Man nuo tokios iseities net silpna pasidare
. Per sukastus dantis sumeistravom antra vaikuti, dabar
Tikiuosi po antro gimdymo sutvarkys normaliai
.

o gal nieko nereikės. man su pirmu taip pat ir kirpo, ir siuvo, ir gerokai užsiuvo

ir po antro jau jokio diskomforto nesijautė

kirpo, siuvo bet su laiko, nei randelio, nei nepatogumo neliko

QUOTE(gretulka85 @ 2005 10 18, 20:36)
Skaitau čia temele apie kirpimus ir siuvimus ,ir štai koks klausimas iškilo:ar pasikeičia po to seksualinis gyvenimas,pojuciai,ir ar vyras jaucia skirtuma 

tiesa sakant man net pagerejo...