Įkraunama...
Įkraunama...

Kas pasikeičia po "kirpimo"?

QUOTE(Amaya @ 2012 03 21, 21:40)
Mane irgi kirpo. Atrodė, kad viskas bus gerai.. O BET TAČIAU, devintą dieną po gimdymo naktį pabudau su 40 temperatūros! Iširo siūlė, supuliavo, o visai nieko nejaučiau prieš tai - nei skaudėjo, nei ką. Prisikentėjau paskui. Ištraukė siūlus (apie skausmą patyliu), kokias 4 dienas laipiojau po tris kartus dienoj ant lėktuvo procedūrom, antibijotikus nuo infekcijos leido. Galiausiai, kai nebeliko infekcijos, atšviežino žaizdą ir iš naujo susiuvo.. Po operacijos buvo sunkiau nei po gimdymo. Baisu ir prisimint viską sad.gif Bijočiau begimdyt antrą vaiką.. sad.gif

leisk paklausti kodel tau isiro ta siule???? as po gimdymo irgi buvau prisimascius kad man prairo, bet cia buvo tik mano baime blush2.gif o jusu istorija tikra blink.gif
Atsakyti
o mane kaip kirpo nenuskausmino, net pasokau, kaip kirpo biggrin.gif dabar prisiminus juokas ima. o kaip siuvo, tai neskaudejo, gal nuskausmino arba apsvaigus nuo savo lelias buvau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Auskarija @ 2012 03 23, 21:09)
leisk paklausti kodel tau isiro ta siule???? as po gimdymo irgi buvau prisimascius kad man prairo, bet cia buvo tik mano baime  blush2.gif o jusu istorija tikra blink.gif

Mano vaikelis gimė su infekcija. Nuo ko - neaišku, kad ir nuo kokios paskaudenusios mano gerklės. Tai va, anot gydytoju, po gimdymo pasilpus organizmui ta infekcija išlindo man ir kirto į silpniausią vietą. Sakė gerai, kad ne cezarį turėjau, nes galbūt tada būtų taip atsitikę su pilvu... Pagalvoju, kad gal ir pati nepasisaugojau, lyg ir buvau kartą per anksti atsisėdus. Kas čia dabar žino.
Atsakyti
blink.gif vajergau kiek jus ištvėrėt 4u.gif na man po pirmo vaikiuko taip pat viena siūlė gili iširo..kaip veliau paaiškejo del blogo susiuvimo...tačiau neužpuliavo ir nesiuvo iš naujo o laikiausiu lb kruopščios higienos ir sugijo namie ..sedaus po 3 men blink.gif

po antros lėlytės taip pat lb plyšau ir po trečios...tačiau čia jau viskas geriau gijo ir be to jaučiu visus randus o vieną ypač , nusimato jo korekcija unsure.gif ..lb bijau ...
Atsakyti
Mane irgi kirpo, bet nieko nejauciau nei kai kirpo, nei kai siuvo. Viskas sugijo labai draziai. Esu labai patenkinta daktares darbu thumbup.gif
Atsakyti
Kirpo ir man. nejaučiau visiškai, tik kai siuvo buvo nemalonu visiškai, jaučiau kaip jos viską ten kryželiu siuvinėja lotuliukas.gif baisiausia, kai negalėjau 2 savaites sėdėti. Ir labai skaudėjo pirmąją savaitę, visą laiką jaučiau tas siūles. po mėnesio tik nustojau jas jausti. g.gif
Atsakyti
sveikos
kirpo ir mane... atrode kaip ir viskas gerai, o dabar suzinojau, kad randas siaubingas... sako arba siule issirus buvo, arba papuliavo todel taip. bet as manau kad blogai susiuvo man, nes akusere vis kvietesi gydytoja ziuret, nes jai kazkokia puslele metasi... zodziu... siaubas kazkoks sad.gif gine sake dabar nebent plastine operacija padeti pataisytu sad.gif zodziu suzalota jauciuosi... doh.gif
Atsakyti
Man jokiu randu neliko ir jokio diskomforto nejauciu. Siules iskrito po poros sav sakyciau smile.gif
Atsakyti
mane irgi prakirpo,jau beveik trys savaites praejo,bet vis dar jauciu skausma ipac pavaiksciojus ilgiau,bet pas mane is isores prairo siule,tai dabar tokia atvira zaizda matosi,negaliu sulaukt kada viskas sugys tikiuosi kad nebus jokiu nemalonumu ateiti.
Atsakyti
gal kas turit kokią statistiką - kiek procentų plyšta/kerpa?
arba kas kelintai gimdyvei reikia kirpti/siūti???
Atsakyti
mane kirpo ir siuvo.nejauciau nieko,nes tiek visko buvo.paskutinem akimirkom buvo svarbiau maziuke tai nieko nejauciau isskyrus baime unsure.gif zaizda gijo pakankamai ilgai ir labia skaudejo.kaskart nuejus I wc nusiplaudavau su dusu.siulai iskrito gal po 2sav.o siuvimo vieta dar ilgai skaudejo.kadangi kirpo daug tai ir dabar matosi pakankamai gerai,bet as del to nesijaudinu visgi tai nelabai matoma akiai vieta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2012 05 07, 21:16)
gal kas turit kokią statistiką - kiek procentų plyšta/kerpa?
arba kas kelintai gimdyvei reikia kirpti/siūti???

Nemanau, kad yra kokia nors tiksli statistika. Vienai ir tai paciai moteriai gimdymai skirtingi buna. Pati as greiciausiai nei plysus buciau, nei butu kirpt del to reikeje. Bet situacija buvo tokia, kad pradejo vaiko sirdele stot, ir laukt negalejo. Pasake, lyg atsiklausdami, kad reikia kirpt greitai ir viskas. Pasakiau gerai.
Geras 3 savaites negalejau sedet, ir skaudejo smarkiai. Neiskentus pasiskambinau savo ginekologei, ji patare pridegint zaizda kalio permanganato tirpalu ir tepalo kazkokio nusipirkt. Tada reikalai pajudejo i gera puse. Pradejus zaidimukus su vyru, dar gerus pora menesiu pradzioj jausdavau tempima. Paskui jis praeidavo. Kai buvau pas gine pusmetis po gimdymo, sake, kad viduj siulai dar nesirezorbavo. Ta ir pati dar jauciu iki siol. Buna dar, kad kartais patempia randa kelias akimirkas, bet kuo toliau, tuo reciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 09 gegužės 2012 - 15:15