Įkraunama...
Įkraunama...

Kas pasikeičia po "kirpimo"?

QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 01 21, 14:36)
O is kur zinote, kad niekas nesiudavo? Zaizdos buvo siuvamos dar senoves Egipte, tai man neitiketina, kad niekas nesiudavo plysimu po gimdymo g.gif

Ką čia mums su Egiptu lygintis.. Lietuvos kaime gimdydavo moterys namuose, gimdymą priimdavo kokia nors kretanti bobulytė, jei moteris plyšdavo- žolelių nuovirais žaizdas plaudavo, šiaip tai masiškai moterys mirdavo po gimdymų.
Atsakyti
4u.gif Su pirma dukra lb plyšau nes netikus akušere buvo...tai lb ilgai atsigavinėjau pusmetį...man tai daug..po 7 m susilaukėm antros -plyšti neleido o kirpo daug po 1,5 men pradejau sedet tačiau tempimas liko iki 6 mėn su laiku praejo dabar po trečios irgi kirpo daug bet susiuvo gerai ir po 1 men jau sedejau tik turiu ta viena randą didžiuli per ji visi gimdymai tai ji jaučiu stipriai tempiant ir skauda per mm...kas del sex tai viskas thumbup.gif tik geryn biggrin.gif jokių pokyčių į bogąją pusę mb nepastebi wub.gif
Atsakyti
Man plyso truputi,tik paciam pavirsiui.rodos ir gijo gerai,ir sedejau ta pacia diena.bet va karts nuo karto ima ir atsinaujina zaizda vienoj vietoj.ir paskauda tada,ir lyg puliuoja.paskui vel uzsitraukia g.gif viena gydytoja sake,kad kartais organizmas tiesiog nepriima siulu ir todel taip darosi.ir dar sake,kad plysti blogiau,negu kirpti,nes suplysta nelygiai ir sunkiau tokiai zaizdai sugyti.
Atsakyti
nesuprantu kur jum visom tempia, man jau trecia savaite eina po susiuvimo bet jokio tempimo nejauciu, ar cia man pasiseke? ax.gif sedet pradejau 10 diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Binguliukas @ 2012 01 19, 19:09)
turiu klausima,o visada kerpa? juk buna,kurios be kirpimu pagimdo,ane?
kaip anksciau moterys pagimdydavo vaikiukus "bet kur",be jokiu kirpimu...o dbr biski kas,karpo iskart...  doh.gif

Kai kurios visai neplyšta ir kirpti nereikia, bet kai mano abu labai dideli gimė, tai teko...Šiaip plyšimas yra blogiau, nes audiniai nelygiai plyšta, todėl blogiau gyja, aišku ir siųti sunkiau, o kerpant viskas daug lengviau ir paprasčiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Adlim'a @ 2012 01 26, 14:10)
Kai kurios visai neplyšta ir kirpti nereikia, bet kai mano abu labai dideli gimė, tai teko...

Kad ne nuo dydzio priklauso. Teko girdeti apie mamytes, kurios 5kg vaika be plysimu pagimde. O mane daug kirpo, nors sunelis 3kg svere (pati nesu mazyte). Sake, kad tiesiog per siaura, audiniai neelastingi, jauciu, kad greitas gimdymas irgi tam itakos turejo.
Atsakyti
o man sake vietos yra leliukui išlysti, prašiau kad nekirptų ir leistų bandyti išstumt, bet nepavyko, o kai prakirpo leliukas iškart ir gime 4u.gif
Atsakyti
Hmmmm.... Kirpo ir mane. Standartiškai pradėjau sėdėti po 2 savaičių. Jokių ten tempimų, maudimų nejaučiau. Gražiai sugijo. Bet iškilo kita bėda - per daug susiuvo. doh.gif Taip taip! Ir taip, kaip sakoma ne kluono durys pas mane ten buvo, siauravartė esu blush2.gif Bet neapsikentusi intymių bėdų kreipiausi į savo ginekologę. Sutvarkė smile.gif Įpjovė šiek tiek. Dar vyras "kraštus aplygino" biggrin.gif Gyventi galima. biggrin.gif

Jei moteriai negeri pojūčiai tarpvietėje, tikrai nereikia kentėti - viskas pataisoma, atliekama rando plastika, sutvarko mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Nors as plysau labai daug, bet pakankamai graziai susiuvo ir randelio net nesimato smile.gif Pats siuvimo procesas buvo zymiai skausmingesnis nei gimdymo, net verkiau, o gijo irgi ilgai.
Atsakyti
Nepamenu tiksliai kiek ilgai, bet tikrai buvo sunku su atsisedimu ir labai skaudejo tualete su dideliu reikalu.
Atsakyti
QUOTE(Rusmenė @ 2012 01 27, 12:12)
Hmmmm.... Kirpo ir mane. Standartiškai pradėjau sėdėti po 2  savaičių. Jokių ten tempimų, maudimų nejaučiau. Gražiai sugijo. Bet iškilo kita bėda - per daug susiuvo.  doh.gif  Taip taip!  Ir taip, kaip sakoma ne kluono durys pas mane ten buvo, siauravartė esu  blush2.gif  Bet neapsikentusi intymių bėdų kreipiausi į savo ginekologę. Sutvarkė  smile.gif  Įpjovė šiek tiek. Dar vyras "kraštus aplygino"  biggrin.gif  Gyventi galima.  biggrin.gif

Jei moteriai negeri pojūčiai tarpvietėje, tikrai nereikia kentėti - viskas pataisoma, atliekama rando plastika, sutvarko  mirksiukas.gif  4u.gif

o man toks jausmas, tiksliau vaizdas, kad per mazai susiuvo... aisku, dar tik trys sav praejo, tai sunku vertint, laukiu kol galesim isbandyt praktiskai atsinaujinusia vietele 4u.gif pries tai dar pas gine nueisiu kad ivertintu padeti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(WbangI @ 2012 01 27, 21:09)
Nors as plysau labai daug, bet pakankamai graziai susiuvo ir randelio net nesimato  smile.gif  Pats siuvimo procesas buvo zymiai skausmingesnis nei gimdymo, net verkiau, o gijo irgi ilgai.

Girdejau ir as kad siuti kartais net daug skaudziau nei gimdyti...kai gimdziau viena moteri jau siuvo, tai oho skleidesi net mano palata unsure.gif vienu momentu (kadangi pats gimdymas buvo) net nebesupratau ar cia as surikau ar cia kas... doh.gif bet vyras tvirtino, kad net necyptelejau...o man tai truputis plyso, siuvimo nepajauciau bet paskui apie pusmeti, karts nuo karto tempdavo, taip nemaloniai.... ax.gif

Susidomejau tema, nes kaip tik viena pazistama gimde siandien ir ja apkarpe... unsure.gif
Atsakyti