Įkraunama...
Įkraunama...

Kas pasikeičia po "kirpimo"?

mane irgi kirpo...ir nors praejo jau 4 metai bet lygsiol jauciu tempima rando srityje..ir be to ten rando viduje jauciu guziuka..kuris laikas nuo laiko padideja...nezinau kas cia yra....vieni gydytojai sake kad endometrioze...ispjove...susiuvo pridegino...bet po kiek laiko vel iskilo...buvau ir klaipedoje vaisingumo klinikoje..sake kad reakcija i siulus...tai net nezinau kankinuosi jau eile metu...is pradziu buvo kosmaras myletis neduok dieve vyras netais pasisukdavo...o dabar kazkaip pripratau...sako ir suo kariamas pripranta..taip kad man po gimdymo negeriau...tik blogiau
Atsakyti
Na, mes ta reikaliuka smileysex.gif pradejom po gimdymo praejus dviem su puse men.Pradzioj jautesi tempimas ir tikrai pojuciai neismaloniuju buvo, bet po keliu kartu viskas stojosi isavo vezias thumbup.gif Vyras sake, kad TEN viskas kaip ir pries gimdyma, o man irgi viskas super thumbup.gif
Atsakyti
niekas nepasikeite...tik pacioje pradzioje buvo baisu smileysex.gif
Atsakyti
man praejo 3 sav.tai pabandem su vyru vakar.tai kazkaip idomiai gavosi, neina vyrui viso pimpaliuko ikisti, nes man ziauriai tempia.toks jausmas kad per daug susiuvo.ar taip ir turi buti, ar po keliu kartu prasitampys?
Atsakyti
QUOTE(AGNIUXX @ 2007 06 11, 17:02)
man praejo 3 sav.tai pabandem su vyru vakar.tai kazkaip idomiai gavosi, neina vyrui viso pimpaliuko ikisti, nes man ziauriai tempia.toks jausmas kad per daug susiuvo.ar taip ir turi buti, ar po keliu kartu prasitampys?

pas mane tas pats buvo, bet paskui tas toks maudimas praeina, nes dar zhaizdele yra. o kad susiuva perdaug, tai turbut, bet manishkiui tai dar geriau nei buvo biggrin.gif
Atsakyti
man tai vyras sake,kad taip pat viskas,o paciai irgi taip atrodo,nes skirtumo nejauciu:)
Atsakyti
sveikos 4u.gif

mane irgi kirpo doh.gif bet mylejimuisi tai nieko nereiskia beveik, tik siaip jautru schmoll.gif beje, man gine israse kazkokiu tik universiteto vaistineje gaminamu saltalankio zvakuciu, kad greiciau atsisitatytu gleivine, nes kol maitinam krutimi, tai ten labai sausa, del to ir skauda mylintis pradzioj doh.gif kol kas dar ju nenusipirkau, bet tikiuosi pades ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gretulka85 @ 2005 10 18, 20:36)
Skaitau čia temele apie kirpimus ir siuvimus ,ir štai koks klausimas iškilo:ar pasikeičia po to seksualinis gyvenimas,pojuciai,ir ar vyras jaucia skirtuma g.gif

na man pasikeite i gera puse, nes dabar kelias laisvesnis blush2.gif bet cia ne nuo kirpimo ir siuvimo miesiet mastau.gif
pacia siule, tiksliau randa, dar jauciu ir po 9 men. bet nemaiso. maise pirmus kartus biski smileysex.gif
Atsakyti
Mane kirpo, siuvo.
Su vyru pabandem po 1.5 men, neskaudejo, bet nemalonu buvo, taciau "proceso eigoj" pradejo kraujuoti.

Nuejus pasitikrinti, rado maksties granuliacija, t.y. blogai susiutus ir sugijusius audinius, todel kraujavo mylintis ir per ginekologes apziura. Reikejo daryti prideginimus. Dabar viskas lyg ir ok, tik kai kuriomis pozomis skauda.

Taigi mielosios, jei po gimdymo mylintis bisky kraujuoja- nelaukite- bekite pas ginekologus.
Atsakyti
QUOTE(gretulka85 @ 2005 10 18, 20:36)
Skaitau čia temele apie kirpimus ir siuvimus ,ir štai koks klausimas iškilo:ar pasikeičia po to seksualinis gyvenimas,pojuciai,ir ar vyras jaucia skirtuma g.gif

Is pradziu buvo baisoka ir truputi jautesi, bet viskas susitvarke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ezys @ 2007 06 11, 13:00)
niekas nepasikeite...tik pacioje pradzioje buvo baisu  smileysex.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dsv @ 2007 06 20, 14:37)
man tai vyras sake,kad taip pat viskas,o paciai irgi taip atrodo,nes skirtumo nejauciu:)

pas mane irgi tas pats drinks_cheers.gif
Atsakyti