Įkraunama...
Įkraunama...

Kas pasikeičia po "kirpimo"?

Po pirmo gimdymo "sugriešinom" po 4 savaičių, viskas buvo thumbup.gif , nepamenu, kad būtų skaudėję. O dabar doh.gif Dukrytei 2 mėn., porą kartų bandėm smileysex.gif , tai kažkoks košmaras cry.gif tempia, skauda... Nepanašu, kad galėtų pasikeisti...
Atsakyti
gal pabandykit palaukti.Man pacioj pradzioj ir ne tai jau saldu buvo.bet po truputi gerejo ir dabar viskas thumbup.gif gal reikia kad visiskai viskas sugytu g.gif
Atsakyti
Labas rytas, na man kirpo ir siuvo, pirma kart su vyru pasimylejom praejus 6sav. buvo baisu..kad bus nemalonu, taip ir buvo.. doh.gif pora men. sexas buvo neismaloniausiu..dabar lyg ir viskas gerai..bet iki siol jauciu tempima...o ir susiuvo taip stipriai, kad "ieit" sunku yra doh.gif
negi toks tempimas ilgai bus? sad.gif
Atsakyti
Man taip pat vis dar sunkiai sekasi atsikratyti skausmo g.gif , bet kaskart jis mazeja thumbup.gif
Atsakyti
tai pasirodykit savo gydytojai, kad apziuretu kokia ten padetis, gal kreivai susiuta, gal nesugije, gal dar kazkas.
mane po 6 savaiciu apziurejo, pasake, kad viskas ciki, susiuta nepriekaistingai, sugijo irgi gerai, dave dabro, pabandem, pirmus kartus nesaldu buvo, naudojom lubrikantus, o kuo toliau tuo geriau tongue.gif greit ir sutepimo priemoniu atsisakem tongue.gif
Atsakyti
man apsoliuciai nieko nepasikeite smile.gif
Atsakyti
Man po ikirpimo labai skauda myletis ohmy.gif Gydytoja sake, kad dar puse metu tikrai skaudes. Kiek dar galima kenteti doh.gif
Atsakyti
man asmeniskai lytinis gyvenimas nepasikeite,nors man ir nekirpo,taciau plysau pati ir poto siuvo.turiu pasakyti,netgi gana smarkiai plysau-2siules gimdos kakleliui ir 4siules tarpvietes,bet kai viskas sugijo jokio diskomforto nejauciau g.gif
dabar daktarai linke moteriai leisti paciai plysti kiek reikia(aisku kaip visada yra isimciu) ,nes poto ji lengviau gyja,o netgi prakirpus niekada negali zinoti kiek butum ar nebutum plysus.tik tiek,kad daktarams graziai prakirpta vieta yra lengviau susiuti,bet kiek girdejau taip skaudziau/ilgiau gyja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 09 03, 20:25)
man asmeniskai lytinis gyvenimas nepasikeite,nors man ir nekirpo,taciau plysau pati ir poto siuvo.turiu pasakyti,netgi gana smarkiai plysau-2siules gimdos kakleliui ir 4siules tarpvietes,bet kai viskas sugijo jokio diskomforto nejauciau g.gif
dabar daktarai linke moteriai leisti paciai plysti kiek reikia(aisku kaip visada yra isimciu) ,nes poto ji lengviau gyja,o netgi prakirpus niekada negali zinoti kiek butum ar nebutum plysus.tik tiek,kad daktarams graziai prakirpta vieta yra lengviau susiuti,bet kiek girdejau taip skaudziau/ilgiau gyja doh.gif

Cia idomu kurioje ligonineje leidzia plysti o ne kerpa? Mano drauge pries kelis menesius gimde Kauno Mazylio GN tai kirpo ir po to susiuvo..Kaip man baisu, nes paciai gimdymas jau ne uz kalnu...o dar iki gimdymo sportavusi tai sako tarpviete prasciau issitampo ir greiciau plysta.. doh.gif Labai baisu kaip bus po to - ar galesiu sedeti ar atsistatys lytinis gyvenimas g.gif verysad.gif nes zadu greitai grizti i darbus ir vel buti aktyvi.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2007 09 03, 20:33)
Cia idomu kurioje ligonineje leidzia plysti o ne kerpa? Mano drauge pries kelis menesius gimde Kauno Mazylio GN tai kirpo ir po to susiuvo..Kaip man baisu, nes paciai gimdymas jau ne uz kalnu...o dar iki gimdymo sportavusi tai sako tarpviete prasciau issitampo ir greiciau plysta.. doh.gif Labai baisu kaip bus po to - ar galesiu sedeti ar atsistatys lytinis gyvenimas g.gif verysad.gif nes zadu greitai grizti i darbus ir vel buti aktyvi.. blink.gif

as gimdziau Antakalnio klinikose pas vyra daktara.jo pozicija buvo tokia-leido man paciai plysti,nes taip moteris lengviau/greiciau gyja ir ne tokie skausmingi lyt.santykiai buna po gimdymo...zinau,kad ne jis vienas tokios nuomones,bet cia manau jau gydytoju kompetencijoje,reiktu pagimdyti,kad suzinoti daktaro specifika mirksiukas.gif
na,o del sporto nestumo metu yra daug priestaringu nuomoniu..ir taip ir ne..pati sportavau,ir nepasakycia,kad sunkiai gimdziau.uztat nestumas buvo lengvas,jauciausi gerai,neatitrukau nuo pasaulio(lankiau sporto kluba),o del raumenu..tai manau cia nuo genu daug priklauso kaip audiniai atsipalaiduoja,nors gal siek tiek ir lemia sportas g.gif
P.S.jei bijai plysti siulau daryti Kegelio pratimus tarpvietei stiprinti.
Atsakyti
Man irgi leido paciai plysti su antru,as tuo labiau stebejausi,nes su pirmu kirpo.Bet tikrai greiciau uzgijo si karta.Ziuresim kas bus veliau per lyt.santykius.Po kirpimo tai buvo baisu,gal metus ta vieta santykiaujant skaudejo.
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2007 09 04, 03:47)
Man irgi leido paciai plysti su antru,as tuo labiau stebejausi,nes su pirmu kirpo.Bet tikrai greiciau uzgijo si karta.Ziuresim kas bus veliau per lyt.santykius.Po kirpimo tai buvo baisu,gal metus ta vieta santykiaujant skaudejo.

jei ne paslaptis kur ir pas koki gydytoja gimdete? 4u.gif
Atsakyti