Įkraunama...
Įkraunama...

Kas pasikeičia po "kirpimo"?

oi,pirmieji kartai buvo ziaurus doh.gif bet dabar nieko ir vyras skirtumo nejaucia
Atsakyti
mes suv vyru pirma karta pasimylejom beveik po 6 savaiciu,baisoka buvo,nes bijojau akd ten kas vel neplystu,nes buvau kerpama ir siuvama... :oh bet nieko,pradziai jautesi tempimas,bet dabar viskas geriau nei anksciau man ir vyrui :super
Atsakyti
Man irgi is pradziu buvo labai baisu, skaudejo, nors ir vyras tai dare labai atsargiai. Bet laikui begant viskas susitvarke ir dabar viskas thumbup.gif
Atsakyti
As po gimdymo sedet galejau tik praejus 3 svaitem unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Renciuss @ 2007 07 04, 21:11)
Man irgi is pradziu buvo labai baisu, skaudejo, nors ir vyras tai dare labai atsargiai. Bet laikui begant viskas susitvarke ir dabar viskas thumbup.gif

pas mus irgi tas pats. keleta kartu pradzioj buvo nelabai jauku, bet po to viskas thumbup.gif dabar net nesijaucia kur buvo siuta
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2007 07 07, 16:10)
As po gimdymo sedet galejau tik praejus 3 svaitem  unsure.gif

Aš po mėnesio verysad.gif Sakė,kad blogai susiuvo, tai randus jaučiu net dabar(po 10metų) doh.gif
Atsakyti
O as isgirdau,kad vyras kazkam gyresi mad.gif kad kaip nauja.
Atsakyti
QUOTE(nuostaba @ 2007 07 17, 15:35)
O as isgirdau,kad vyras kazkam gyresi mad.gif kad kaip nauja.

drinks_cheers.gif biggrin.gif Ta pati ir as isgirdau is saviskio biggrin.gif
Atsakyti
Labas,

Na man ir dar po siandienai yra guziukas verysad.gif ir tikriausiai bus visa gyvenima. Mane taip pat kirpo, o kai siuvio tikriausiai gerai neisvale g.gif tai susidare ir pradziu toks balionas. visi gydytojai mane kad tai edema, tipo sumusimas po gimdymo. Bet pasirodo kad kazkoks darinys, panasiai toj vietoj kur yra vadinama meiles liauka. konsultavausi su ginekologu tai sake galima daryti kosmetine tokia operacija, bet jei neskauda tai liepe gyventi taip smile.gif Tai ir gyvenu.
Atsakyti
pas mane buvo mazytis guziukas kirpimo vietoje, bet kai visai zaizdele uzgijo tai ir guziukas isnyko thumbup.gif , o jau buvau sunerimusi
Atsakyti
mano vyro seseriai taip buvo, tai jai nepjovė o pridegino per kelis kartus, tai nebeataugo - gal ir tau tokios procedūros reikia?
Atsakyti
Gerai čia kaip kuriom. Įdomu nuo ko čia priklauso mastau.gif Ar nuo to kiek kirpo, ar kaip susiuvo fool.gif Suskaičiavau 10 siūlų huh.gif Kaip buvo pirmą mėnesį po gimdymo sunku schmoll.gif. Praėjo, bet smileysex.gif kažkoks košmaras cry.gif Kad dar nors man vienai skaudėtų verysad.gif , vyrui irgi kažkas trugdo verysad.gif aš jau nevilty unsure.gif
Atsakyti