oi,pirmieji kartai buvo ziaurus
bet dabar nieko ir vyras skirtumo nejaucia

mes suv vyru pirma karta pasimylejom beveik po 6 savaiciu,baisoka buvo,nes bijojau akd ten kas vel neplystu,nes buvau kerpama ir siuvama... :oh bet nieko,pradziai jautesi tempimas,bet dabar viskas geriau nei anksciau man ir vyrui :super
Man irgi is pradziu buvo labai baisu, skaudejo, nors ir vyras tai dare labai atsargiai. Bet laikui begant viskas susitvarke ir dabar viskas

As po gimdymo sedet galejau tik praejus 3 svaitem

QUOTE(Renciuss @ 2007 07 04, 21:11)
Man irgi is pradziu buvo labai baisu, skaudejo, nors ir vyras tai dare labai atsargiai. Bet laikui begant viskas susitvarke ir dabar viskas 

pas mus irgi tas pats. keleta kartu pradzioj buvo nelabai jauku, bet po to viskas

QUOTE(Tučka @ 2007 07 07, 16:10)
Aš po mėnesio

O as isgirdau,kad vyras kazkam gyresi
kad kaip nauja.

QUOTE(nuostaba @ 2007 07 17, 15:35)

Labas,
Na man ir dar po siandienai yra guziukas
ir tikriausiai bus visa gyvenima. Mane taip pat kirpo, o kai siuvio tikriausiai gerai neisvale
tai susidare ir pradziu toks balionas. visi gydytojai mane kad tai edema, tipo sumusimas po gimdymo. Bet pasirodo kad kazkoks darinys, panasiai toj vietoj kur yra vadinama meiles liauka. konsultavausi su ginekologu tai sake galima daryti kosmetine tokia operacija, bet jei neskauda tai liepe gyventi taip
Tai ir gyvenu.
Na man ir dar po siandienai yra guziukas

pas mane buvo mazytis guziukas kirpimo vietoje, bet kai visai zaizdele uzgijo tai ir guziukas isnyko
, o jau buvau sunerimusi

mano vyro seseriai taip buvo, tai jai nepjovė o pridegino per kelis kartus, tai nebeataugo - gal ir tau tokios procedūros reikia?
Gerai čia kaip kuriom. Įdomu nuo ko čia priklauso
Ar nuo to kiek kirpo, ar kaip susiuvo
Suskaičiavau 10 siūlų
Kaip buvo pirmą mėnesį po gimdymo sunku
. Praėjo, bet
kažkoks košmaras
Kad dar nors man vienai skaudėtų
, vyrui irgi kažkas trugdo
aš jau nevilty