Įkraunama...
Įkraunama...

Kas Jums sukelia pasibjaurėjimą?

mano vyras man pats paciausias wub.gif tai nieko jame bjauraus nematau. jei jau myliu, tai myliu toks koks yra 4u.gif
Atsakyti
Man be galo bjaurus svetimų žmonių įprotis stovėti kitiems už nugaros...

..prisėlina, kaip koks šakalas, ir velniai žino, ką jis ten daro... šnipinėja matyt... neapkenčiu tokių suskių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raga: 19 balandžio 2010 - 10:23
QUOTE(Raga @ 2010 04 19, 11:22)

..prisėlina, kaip koks šakalas, ir velniai žino, ką jis ten daro... šnipinėja matyt... neapkenčiu tokių suskių.

o jeigu dar tave paliest stengiasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2010 04 19, 11:26)
o jeigu dar tave paliest stengiasi  bigsmile.gif

Arba prieina arti ir atsidaro mano stalčių, atseit kažkokio š.. ieško, lyg tais negalėtų paprašyti, ar pasakyti, kad reikia...
O tas knisimasis po kito žmogaus daiktus, išvis mane siutina...
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 04 19, 11:22)

Turejau vienoj darbovietej toki direktoriu.Jis taip sekdavo ar dirbu laugh.gif .Nu,bet ten zmogelis daznai neadekvaciai elgdavosi irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 04 19, 11:50)
Turejau vienoj darbovietej toki direktoriu.Jis taip sekdavo ar dirbu laugh.gif .Nu,bet ten zmogelis daznai neadekvaciai elgdavosi irnesakyk.gif

musiskis taip daro. nevaiksto o SELINA... tyliai tyliai ant pirstu galiuku. atisistoja uz stiklines pertvaros ir ziuri.. ar kas nors vietoj darbo kortom nezaidzia biggrin.gif
Atsakyti
Labiausiai nemegstu as rolleyes.gif , nekenciu as rolleyes.gif kai koks zmogas labai edrus buna.Ateina pas mane i svecius, as visada vaisingai, draugiskai -nukloju stala valgiais.O jis, t.y. tas zmogas visa stala nueda.Ant galo priraugioja mano grycioj, prigadina ora ir iseina nosi i virsu uzrietes, cepsedamas ir is dantu traukdamas vaisiu likucius. rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 04 20, 20:21)
O jis, t.y. tas zmogas visa stala nueda

Baisu
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 04 20, 21:57)

rolleyes.gif Nieko nebejauciu rolleyes.gif
Atsakyti
Bjauru, kai vyrai dažosi lūpas su moteriškais blizgesiais (lūpdažiais), kurie sukuria drėgnų lūpų efektą...
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 04 20, 21:19)
Bjauru, kai vyrai dažosi lūpas su moteriškais blizgesiais (lūpdažiais), kurie sukuria drėgnų lūpų efektą...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif žinau tokį vieną. Ale o bet tačiau, man tai pasibjaurėjimo nesukelia. Geidulių irgi ne lotuliukas.gif
Atsakyti
Pakriznekite pasispele kampe 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisia28: 20 balandžio 2010 - 21:26