Įkraunama...
Įkraunama...

Kas Jums sukelia pasibjaurėjimą?

Bet kur jūs sutinkate tokių vyrų, kurie smirdėtų, išpuvusiais dantimis, apžėlusių kaip bezdžionė g.gif Aš kažkaip tokių labai apsileidusių gal net nesu sutikusi bigsmile.gif

O nepatinka: Išskustos pažastys doh.gif
Dievinu 3 d barzdelę thumbup.gif Saviškio visada prašau, kad paaugintų, man taip sexy atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Man nekelia pasišlykštėjimo nei plaukuotumas, nei tai, kad rankos neišcackintos... Užtat pasišlykštėjimą kelia pasipūtimas matomas per penkis metrus, nesiskaitymas su moterimis, žiūrėjimas iš aukšto ir elementaraus mandagumo nemokėjimas, man patinka, kai vyras, kad ir pirmą kartą gyvenime matomas praleidžia moterį pirma savęs, o va visokie , kurie geriau Tave pastums nei praleis man šlykštūs... Aplamai ne išvaizda gi svarbu, o būdas...
Atsakyti
Man tai labai bjauru is nosies kysantys plaukai doh.gif ir dar labai slykstu netvarkingi koju nagai ir ju demonstravimas avint slepetes gatveje lotuliukas.gif
Atsakyti
netvarkingi , nemandagūs vyrai. pasibjaurėjima dar kelia kai valgo nuo peilio, negaliu pakest doh.gif smile.gif
Atsakyti
nosies traukimas , spjaudimasis ir nesvarus dantys... doh.gif doh.gif Siaubelis. O nekulturingumas , keikimasis , panieka moterims tiesiog usmusa..

O vat plaukuotumas netrukdo. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TamsiMergaite @ 2010 06 18, 00:58)
nosies traukimas , spjaudimasis ir nesvarus dantys...   doh.gif  doh.gif Siaubelis. O nekulturingumas  , keikimasis , panieka moterims tiesiog usmusa..

O vat plaukuotumas netrukdo.  blush2.gif

Nekulturingumas kelia pasibjaurejima, o nemokejimas rasyt jau nieko? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akrilik: 17 birželio 2010 - 23:06
didziausia bauda-nepriziureti dantys blink.gif
Atsakyti
QUOTE(klumpele @ 2010 05 14, 16:45)
Dievinu 3 d barzdelę  thumbup.gif  Saviškio visada prašau, kad paaugintų, man taip sexy atrodo thumbup.gif

Man irgi sexy atrode, kol nesupratau, kad su apzelusiu vyru skauda buciuotis biggrin.gif

Man bjauriausia yra purvinos panages (atleidziu tik tiems, kurie purvina darba dirba) ir ypac nenukirpti koju nagai doh.gif Ir dar pleiskanos ir nevalytos ausys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(interesante @ 2010 05 19, 16:45)
Man tai labai bjauru is nosies kysantys plaukai  doh.gif  ir dar labai slykstu netvarkingi koju nagai ir ju demonstravimas avint slepetes gatveje  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir man taspats
Atsakyti
pasibjaurejima kelia grybai is ausies augantys, skrepliavimasis visur ir visada, nepriziureti dantys bei blogas burnos kvapas, na ir isvis blogas kvapas sklindantis ne tik is burnos, neskustos pazastys su 10 cm kabanciais vijokliais schmoll.gif
na o siaip nemalonu isdribe lasiniuoti pilvai ir papai kaip pas boba pas jaunus vyrus ( na vyresniems kazkaip dar atleidziu bet jauniems toks neprisiziurejimas fuj man blink.gif ) doh.gif
Atsakyti
Ilgi ranku nagai. O ypac (ka labai megsta japonai kazkodel) kai visi nagai nukirpti, ir tik mazojo pirsciuko nagas ilgas. fuiiiiii
Atsakyti
o ka nors nervina prisikti triusikai?
Nu, tipo, ateina pas jus bicas vakare.
Ikalat alkoholio.
Pasidulkinat.
Is ryto atsikeliat kavos, o ant zemes numesti isvirksti triusikai ...ir visi prisikti.
Atsakyti