Įkraunama...
Įkraunama...

Kas Jums sukelia pasibjaurėjimą?

QUOTE(alisia28 @ 2010 04 20, 21:48)
Pakriznekite pasispele kampe 4u.gif

Šioje Stebuklų šalyje kampų nėra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raga: 21 balandžio 2010 - 07:56
QUOTE(Raga @ 2010 04 21, 09:55)
Šioje Stebuklų šalyje kampų nėra...

nejau tik kreivi veidrodziai?
Atsakyti
QUOTE(Piračiukė @ 2010 04 20, 13:43)
musiskis taip daro. nevaiksto  o SELINA... tyliai tyliai ant pirstu galiuku. atisistoja uz stiklines pertvaros ir ziuri.. ar kas nors vietoj darbo kortom nezaidzia  biggrin.gif

Jeigu ne stikline pertvara galvociau,kad pas ta pati dirbau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 04 20, 19:21)
Labiausiai nemegstu as rolleyes.gif , nekenciu as rolleyes.gif kai koks zmogas labai edrus buna.Ateina pas mane i svecius, as visada vaisingai, draugiskai -nukloju stala valgiais.O jis, t.y. tas zmogas visa stala nueda.Ant galo priraugioja mano grycioj, prigadina ora ir iseina nosi i virsu uzrietes, cepsedamas ir is dantu traukdamas vaisiu likucius. rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

slykstu,pazystu savo gimineje toki zmogu,apetitas dingsta i ji beziurint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pretori @ 2009 11 18, 12:53)
Paskaičiau ir pasijutau truputį nenormali, nes nepatinka perdėtai (čia turbūt tik man taip atrodo) save prižiūrintys, vašku depiliuojantys viską ir manikiūrą pas profą užsukantys dažniau nei to reikia. Man kaip tik patinka ir su pilvuku, ir su plaukais (ne vien apie galvą turiu minty), ir praplikęs visai norma, ūgis iš viso jokio vaidmens nevaidina... Kažkaip prie natūralumo labiau traukia nei prie sintetikos  biggrin.gif

Turiu kaimynėlį metroseksualą. Nusisoliariuminęs, plaukai juodai padažyti, visas kaip nuo žurnalo viršelio nužengęs. Bet mane kažkaip atstumiančiai veikia. Kažkokiu bobiškumu dvelkia toks perdėtas rūpinimasis išvaizda. Kartą krapštėsi jis mašinos bagažinėj pasilenkęs, tai net susižvengiau kaip pamačiau pro lininines kelnes šviečiančius stringus lotuliukas.gif .
Atsakyti
Konkreciau mano draugas man nesukelia jokiu pasibjaurejimu wub.gif
Bet siaip nemegstu zmoniu kurie kai valgo cepsi labai garsiai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrandNewSmile: 04 gegužės 2010 - 14:08
Man pats baisiausias turbūt dalykas, tai čepsėjimas valgant doh.gif
Atsakyti
turiu pazistama kuris kai valgo tai ir cepsi garsiai ir siaip leidzia visokius garsus biggrin.gifD
Atsakyti
QUOTE(blondinas su kancaru @ 2010 04 08, 22:41)
Man nepatinka moterys, kurios:

*turi negrazius nagus ir ju nesikerpa (augina)
*yra storos, bet rengiasi rubais, kurie pabrezia ju storuma
*kvailos. Atleistina jei grazi ir daug juokiasi.

tokios ypac pabrezia savo papus, nes daugiau nieko neturi ka pabrezt. lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir visada sako, kad svarbiausia zmogaus vidus, o ne isore...bet akys juk irgi myli. kuri nenori salia saves tvarkingo, simpatisko vyro? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Vivianet @ 2010 02 18, 21:40)
Butu gerai, kad kiekvienas vyras perskaitytu sia tema thumbup.gif

Daznai ziuriu koks apsepelis ziuri i jauna grazia mergina ir dar slykstalas isdrista ja kabinti...Vyrai saves nemato schmoll.gif

Vyrams reiketu labiau rupintis higiena, gi nesunku issiskusti plaukus is ausu, nosies, pazastu ir kitu vieteliu, dazniau praustis, karpytis nagus.

Man nepatinka plaukuotumas nei usai, nei barzda, nei apauges gaurais kunas, jei vyras buciau oi skusciaus lotuliukas.gif

man nepatinka vyrai, kurie smirdi prakaitu, vyrai neprisiziureje, kvaili, pasipute, be dantu. schmoll.gif schmoll.gif
plaukuotumas nekenkia. bet patinka nuskusta barzda ir nuskusti pazastu plaukai. apzelus krutine man seksualu. saviskiui neleidziu skusti krutine. nenoriu salia saves apsiskutusio gejaus.. ir toje vieteleje turi buti nedepiliuota, bet patrumpinta, tvarkinga. nepatinka tik apzelusios nugaros
Papildyta:
QUOTE(angel666 @ 2010 02 18, 00:40)
Prakaito kvapas,nešvarios panagės,dar nemaloniai jaučiuosi su labai kūdais vyriškos lyties atstovais schmoll.gif

vot kudu ir as nemegstu, bet storu irgi bigsmile.gif
Atsakyti
o jau kaip cia priraset...as nemacius tokio vyro ir kad pilvotas,ir kad pilvotas,ir dantys ispuve vienu metu ;D

man vyras turi buti vyriskas...man nereikia,kad rankytes butu tokios svelnios,kaip mano,visi vyrai daugiau ar maziau is prigimties plaukuoti..nusisaut? ;D
Atsakyti
o man, tikriausiai, nieko nera baisiau uz truputeli paaugintus ir riebaluotus plaukus. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Snuffe @ 2009 10 20, 19:28)
Neseniai su draugėmis įdomią diskusiją turėjom apie vyrų išvaizdą, kokie dalykai moterims siaubą kelia. Pavyzdžiui, man tiesiog šlykštu yra plaukuota vyro nugara ir " vyriškas nėštumas"  nestuke.gif  Negaliu žiūrėt į pilvotus (kad ir nedaug) vyrus. Man jų pilvukai turi būti plokšti ir taškas!  bigsmile.gif O ko Jūs nemėgstat? Įdomu... 4u.gif

Bjauru žiūrėti į apžėlusį kaip gorila vyrą.
Atsakyti