Įkraunama...
Įkraunama...

Kas Jums sukelia pasibjaurėjimą?

lotuliukas.gif o siaube.. ir kas mane cia atvede pusryciaujant lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karamel @ 2010 05 14, 17:05)
Man nekelia pasišlykštėjimo nei plaukuotumas, nei tai, kad rankos neišcackintos... Užtat pasišlykštėjimą kelia pasipūtimas matomas per penkis metrus, nesiskaitymas su moterimis, žiūrėjimas iš aukšto ir elementaraus mandagumo nemokėjimas, man patinka, kai vyras, kad ir pirmą kartą gyvenime matomas praleidžia moterį pirma savęs, o va visokie , kurie geriau Tave pastums nei praleis man šlykštūs... Aplamai ne išvaizda gi svarbu, o būdas...

QUOTE(TamsiMergaite @ 2010 06 17, 23:58)
nosies traukimas , spjaudimasis ir nesvarus dantys...  doh.gif  doh.gif Siaubelis. O nekulturingumas  , keikimasis , panieka moterims tiesiog usmusa..
O vat plaukuotumas netrukdo.  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
ar pastebejot, kad pasislykstejima kelia vyrai, panasus i moteris.. Ilgais nagais, ilgais plaukais, nukarusiais papais, smirdantys spiritiniais skysciais, is burnos skleidziantys bereiksmius garsus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blondinas Nr.246: 07 spalio 2010 - 20:15
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 10 07, 21:12)
ar pastebejot, kad pasislykstejima kelia vyrai, panasus i moteris.. Ilgais nagais, ilgais plaukais, nukarusiais papais, smirdantys spiritiniais skysciais, is burnos skleidziantys bereiksmius garsus...

biggrin.gif
Atsakyti
Pasibjaurejima (tiek vyruose, tiek moteryse) sukelia elementari higienos stoka: prakaito kvapas, nesvarios panages, snargliai kabantys visoki... unsure.gif tada buna slykstu..

Siandien girdejau vieno bachuriuko pokalbi. Sako oo savaitgali va gerai patusavojom, pagerem bare, bet merga viena prisibazarino, tai draugelis sudauze bokala jai i galva.. Ir viska vainikuoja jo zvengimas.. Na va kazkaip toki, tai jau gailesti sukelia labiau, ne pasibjaurejima.. g.gif
Atsakyti
Labai slykstu cepsejimas ir plaukuota nugara doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aguuu @ 2010 09 29, 17:17)
didziausia bauda-nepriziureti dantys blink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
nepatinka vyrai depiliuotom kojom-primena nupesta gaidi schmoll.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Makarska @ 2010 04 23, 13:45)
Turiu kaimynėlį metroseksualą. Nusisoliariuminęs, plaukai juodai padažyti, visas kaip nuo žurnalo viršelio nužengęs. Bet mane kažkaip atstumiančiai veikia. Kažkokiu bobiškumu dvelkia toks perdėtas rūpinimasis išvaizda. Kartą krapštėsi jis mašinos bagažinėj pasilenkęs, tai net susižvengiau kaip pamačiau pro lininines kelnes šviečiančius stringus  lotuliukas.gif .

gal jis soka striptiza. lotuliukas.gif g.gif
as gyvenu italijoje, o cia daug vyru rupinasi savo isvaizda. svarbiausia saikas..
Papildyta:
QUOTE(Big_trouble @ 2010 05 14, 08:12)
Bjauru žiūrėti į apžėlusį kaip gorila vyrą.

geriau jau gorila, negu nusiskutes kaip boba schmoll.gif schmoll.gif
maniskis gana daug apzeles, man patinka. bet gerai, kad nugara neapzelus thumbup.gif
Atsakyti
Šiaip bendrai nevalyvumas, riebaluoti plaukai ir pan. Bet gal labiausiai nesiskutimas, ta trijų parų barzda. Na bjauriau tai nieko nėra. Tiesiog norisi pasodinti ir nuskusti, kad tvarkingas būtų.
Atsakyti
QUOTE(zance @ 2009 11 27, 11:15)
Na jei jisai turi zmona,drauge-tai jau ju  kalte,kad vyras toksai.O jei neturi--draugai turetu pasirupinti-surasti gera drauge,kuri siek tiek pakoreguotu  smile.gif ,bet nepakeistu si zmogu  tongue.gif

Nu pzdc doh.gif Prie ko cia drauges ar zmonos? Cia motinos juos nevalomis isaugino.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2010 10 15, 10:44)
Nu pzdc doh.gif  Prie ko cia drauges ar zmonos? Cia motinos juos nevalomis isaugino.

Grubiai, bet teisingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliu tave @ 2010 10 13, 12:49)
trijų parų barzda. Na bjauriau tai nieko nėra. Tiesiog norisi pasodinti ir nuskusti, kad tvarkingas būtų.

bjauriau yra tris dienas neskustos kojos.
Norisi pasodint, numaut kojines ir nuskust.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 10 17, 03:47)
bjauriau yra tris dienas neskustos kojos.
Norisi pasodint, numaut kojines ir nuskust.

Barzda blogiau. Neskustos kojos po kojinėm ar kelnėm, nesimato taip. O tie šeriai iš tolo matyti. beee.gif
Atsakyti