Įkraunama...
Įkraunama...

Kas Jums sukelia pasibjaurėjimą?

man suauge antakiai ir plaukuotos nugaros schmoll.gif o vat zemi, su pilvuku ir dar pliki, tai laaaabai grazu ax.gif gal as nenormali, bet man tokie vyrai nuo jaunystes patinka..
Atsakyti
pleiskanos, plaukai islendantys is nosies ir ausu, apserpetojes veidas, purvinos panages ir kt nesvarumai.

vat niekaip nesuprantu, kaip vyrai nesusitvarko pleiskanu ir kodel nesitepa kremu jei ju veido oda visa apserpetojus ir pleiskanoja doh.gif pazystu viena toki vyra, malonus, geras zmogus, fiziskai irgi visai nieko, na nera super gazuolis, bet patrauklus, na bet pleiskanojantis veidas ir sniegelis ant peciu doh.gif fu fu fu fu
Atsakyti
zemas, kudas, ryzais garbanotais riebalotais plaukais, susikuprines, spuogotas, idiotas ir is keliolikos metru smirdantis prakaitu man nera nieko bjauriau fear.gif
o visai kita aukstas, kad ir su mazu pilvuku, plaukuotas ir is keliolikos metru kvepiantis vyrukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 11 21, 02:08)
pleiskanos, plaukai islendantys is nosies ir ausu, apserpetojes veidas, purvinos panages ir kt nesvarumai.

vat niekaip nesuprantu, kaip vyrai nesusitvarko pleiskanu ir kodel nesitepa kremu jei ju veido oda visa apserpetojus ir pleiskanoja doh.gif  pazystu viena toki vyra, malonus, geras zmogus, fiziskai irgi visai nieko, na nera super gazuolis, bet patrauklus, na bet pleiskanojantis veidas ir sniegelis ant peciu doh.gif  fu fu fu fu

Na jei jisai turi zmona,drauge-tai jau ju kalte,kad vyras toksai.O jei neturi--draugai turetu pasirupinti-surasti gera drauge,kuri siek tiek pakoreguotu smile.gif ,bet nepakeistu si zmogu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Akrilik @ 2009 11 18, 23:52)
Ir tai vadinama UNISEX. Tai tu maiseli koki gal nesiokis su savim, nes velniava zino koks vemimo priepolis gali istikt suzinojus, kad oi kiek daug vyru nesipesiojanciu antakiu yra.. Neveltui mus sukure skirtingus. Bicui kraunanciam plytas visa diena tikrai dzin ka kazkokia mergaite a la shopaholic, dizaineriu drabuzius is sponsoriu kisenes perkanti mano apie jo antakius (nieko asmenisko, tik pvz). Esme tokia - maziau vemkit i kitus ziuredami  blink.gif

Labai gerai pasakyta drinks_cheers.gif thumbup.gif .Juk ne visi mes grazuoliais gime ir turime savo trukumu.Bet as irgi uz paprasciausia higiena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zance @ 2009 11 27, 13:15)
Na jei jisai turi zmona,drauge-tai jau ju  kalte,kad vyras toksai.O jei neturi--draugai turetu pasirupinti-surasti gera drauge,kuri siek tiek pakoreguotu  smile.gif ,bet nepakeistu si zmogu  tongue.gif

Čia iš tos srities, jei vyro kelnės neišlygintos, tai žmona kalta bigsmile.gif Atrodo, kad vyrus visai neįgalius nori padaryti, ypač vyresnės kartos moterėlės...
Atsakyti
QUOTE(Pretori @ 2009 11 27, 14:33)
Čia iš tos srities, jei vyro kelnės neišlygintos, tai žmona kalta bigsmile.gif  Atrodo, kad vyrus visai neįgalius nori padaryti, ypač vyresnės kartos moterėlės...

Tai vyras gali sugalvot, kad jo zmona neigali taps jei sunkesniu darbu nedirbs, tai namu statyt kokiu issiustu, vinis kalt, nudazyt koki kambari.. Reikia suprast toki paprasta dalyka, kad moterys geriau supranta grozi, estetika (neveltui visokiose mados, kosmetikos indurstrijose pagrinde moterys sukiojasi), tai ir reikia vienas kitam padet, o ne kovot tarpusavy. Kam per galva verstis bandant paciai prisiverst masina taisyt, jeigu tai gali vyras padaryt? Kam vyrui per galva verstis ir butinai tik paciam rinktis drabuzius ir pan? Tai vadinama BENDRADARBIAVIMU santykiuose. Nera ten nei kam, nei pries ka kovot ir irodinet koks igalus esi.
Atsakyti
Didelis vyro pilvas, pupsantys "riebaliniai papai" schmoll.gif ner nieko ziauriau.
Dar nepatinka veidas be smakro - nu toks nukirstas....su amziumi vietoj smakro - riebalu kloste atsiranda....
Nepakenciu rukalu kvapo is burnos, prakaitu visokiu ir siaip visokios svinkienos!
Per dideliu kostiumu ir per trumpu kelniu...
Va toks mano vyro-antisekso paveikslas! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akrilik @ 2009 11 27, 13:44)
Tai vyras gali sugalvot, kad jo zmona neigali taps jei sunkesniu darbu nedirbs, tai namu statyt kokiu issiustu, vinis kalt, nudazyt koki kambari.. Reikia suprast toki paprasta dalyka, kad moterys geriau supranta grozi, estetika (neveltui visokiose mados, kosmetikos indurstrijose pagrinde moterys sukiojasi), tai ir reikia vienas kitam padet, o ne kovot tarpusavy. Kam per galva verstis bandant paciai prisiverst masina taisyt, jeigu tai gali vyras padaryt? Kam vyrui per galva verstis ir butinai tik paciam rinktis drabuzius ir pan? Tai vadinama BENDRADARBIAVIMU santykiuose. Nera ten nei kam, nei pries ka kovot ir irodinet koks igalus esi.

Labai puikiai parašyta smile.gif Deja, ne apie tai kalba buvo. Visom keturiom už bendradarbiavimą ir pagalbą vienas kitam. Ir jei jau taip išsiplečiant, tai jei vyrui reikia užsiūti skylę kelnėse ir to jis prašo, o moteriai įkalti vinį, kad paveikslas puoštų namus, o jie to patys padaryti negali, tai ir prašomi padaro, ir bendradarbiauja, ir viskas čia tvarkoj. Bet tai nėra kažkokia pareiga. Taip pat kaip ir kai kurie vyrai grožį ir estetiką suprantą geriau už kai kurias moteris. Ir čia taisyklių būti negali. Todėl kategoriška Zances nuomonė man nepriimtina, kad "jei jisai turi zmona,drauge-tai jau ju kalte,kad vyras toksai.O jei neturi--draugai turetu pasirupinti-surasti gera drauge" Iš to ir peršasi išvada, kad tik aplinka( t.y. moteris arba net draugai) yra kalta, kad vyras nesusitvarkęs vaikšto. Mano nuomone, taip neturėtų būti... Kaip pastebėjau, toks požiūris labai populiarus tarp vyresnės kartos moterų... Ne vieną kartą teko girdėti: "kodėl apmovei vyrui tokią ryškią maikę" arba "kodėl jo džinsai per ilgi ir dar suplėšyti"... rolleyes.gif
Atsakyti
jau ko ko nu bet dvoko is burnos nepakenciu swoon.gif
Atsakyti
FUI - FUI wacko.gif lendantis plaukai is nosies ir ausu, nemalonus kvapas is burnos, bei prakaito kvapas doh.gif , ar taip sunku sias problemeles kai kuriems vyrams pasisalinti, juk nereikia daug pastangu cry.gif
Atsakyti
Jeigu zmogus laikosi higienos ir susitvarko, tai man nera tokiu dalyku, kurie keltu pasibjaurejima. Netoleruoju tik nevalyvumo...
Atsakyti
daug cia jus isvardinot, bet va dar prie viso sito man nepatinka neskustos vyro pazastys schmoll.gif
Atsakyti