taigi,niekaip nepribaigiu pasakot apie penktadienį.....
Grįžę į centrą ,t.y. netoli Eifelio,pradedam ieškoti ,kur užkąsti.Ir ką?liekam alkani....
Eifelio rajone(aš tai pavadinau tą teritoriją) kavinių nepalyginamai mažiau negu Lotynų kvartale,ir šiaip tuštoka,nenorėčiau čia apsistoti.Na,gal ne taip ir visai mažai,bet jos kažkokios mums pasirodo brangios,o pigesnes dar nedirba,nors jau 18val

Kur beužeinam,sako,kad dirbs nuo 18val.,o kai rodom į laikrodį,kuris jau rodo 18val.,tai sako,kad dirbs vėliau

Taip vis vaikštom pirmyn ir atgal,''tik iki to kampo'',bet nieko gero nerandam...Aš jau visai alkana ir pikta,jau viskas nervina....Tada nusprendžiam jau keliaut prie Eifelio bokšto,tikiuosi ten rasti kokių greito maisto užkandinių.
Netoli tikslo-didžiulis parkas,juodaodžiai paaugliai įsijautę šoka pagal M.Džeksono muziką,tiesog negali nepažiūrėt

Labai gražu! Susėdam ant suoliuko,išsitraukiam šampano butelaitį,šiek tiek užkandos ir nuotaika po truputį šviesėja

Netgi labai šviesėja!

Pamirštu alkį,vėl tarp mūsų įsiviešpatauja idilė
Tiesa,dar nepaminėjau,kad kai išlipame iš metro, dangus žydras ir šviečia saulė

,nors La Defens rajone,ir aplamai,visą dieną buvo tirštai apniukęs dangus. Kol pageriam šampaniuko,vėl apsiniaukia ,pakyla vėjas.Toks įdomus tas Paryžiaus oras, sakyčiau,kaip prie jūros,nuolat keičiasi ir keičiasi.
Prie Eifelio bokšto pastovime kokį pusvalanduką eilutėje ir kylame į patį viršų.
Bestovėdama žaviuosi ir stebiuosi jauna elegantiška moteriške,kuri apsirengusi plonytį paltuką,dailius batelius,paltukas atsagstytas,didžiausia iškirptė,be prištinių,bet jos net blakstienos nevirptėli,nors visi aplinkiniai jau su pirštinėmis,susisukę į šalikus trypčioja vietoje.Jos vaikinas ją apsikabinęs ir susikišęs rankas į JOS paltuko kišenes

Štai kur aukojimasis dėl grožio!
Keletas vaizdelių.Pradžioj gėdinausi dėti tamsoje darytas nuotraukas(mūsų fotikas jau nebeišnešė fotkinti kokybiškai

),bet nuspredžiau įdėti.Tebunie tie vaizdai ,tarsi žiūrėtum išgėręs šiek tiek šampano

Pakilę į viršų geriame šampaną iš.....mineralinio buteliuko

(neleidžiama neštis butelių).Tiesa,galima nusipirkti mažą taurelę tikro šampano už 10-15eur vietoje,bet gerai ir taip.Vaizdai pribloškia

negaliu patikėti ,kad esu EIFELIO BOKŠTE

Kažkaip neįtikėtina.....

Ech,nuostabu taip gerti šampaną,bučiuotis ir dalintis mintimis su mylimu vyru