Įkraunama...
Įkraunama...

Knygelių skaitymas

Mano mazyte dar neturi kantrybes klausytis pasaku,bet pati kartais pasiemusi savo knygutes pavarto.Bet labiausiai megsta albumus vartyti,ir dar tokiu greiciu,bet ne vieno puslapio nepraleidzia ax.gif
Atsakyti
Kai skaitau - suneliui irgi nepatinka, bet kai rodau paveiksliukus ir ivardinu kas cia, tai labai patinka klausytis. Kartais pats rodo pirsteliu, nori susizinoti kas cia. Knygeles megsta labiau nei zaislus 4u.gif
Atsakyti
Knygutes dukrytei patinka,ji dazniausiai pati varto,kazka sneka,o kai as bandau skaityt,tai pyksta smile.gif ,manau dar nesupranta,kai paaugs tada skaitysim kartu.
Atsakyti
Mano Maziukui labai patinka knygutes , o ypac brolio biggrin.gif , nesvarbu , kad ten nera paveiksliuku biggrin.gif , ateina , rodo i knyga ir sako -noju skaityti biggrin.gif . Kai as skaitau jam knygutes -klauso , bet kantrybes uztenka tik kokiom 5 min. , po to pats paima knyga ir labai rimtu veidu , vesdamas pirsiuku skaito -gabuda , ka tai treiskia nezinau biggrin.gif
Atsakyti
Musu mazius 1,2 m. labai skaito knygutes, tiksliau paveiksliukus. Turime Voro vestuves, Zuiki puiki, tai reikia ir paskaityti ir parodyti. O pasaku tai nemegsta klausytis, labiau paveiksliukus komentuoja smile.gif
Atsakyti
pas mus daug knyguciu,ir lietuvisku ir ne-paveiksliukai vistiek dabar esme, o ir anglu mokytis reikes vistiek... kiekviena diena perziurim/perskaitom visas knygutes... ziurint zinias ,mazas ima is lentynos,nesasi po viena ,seda salia ant kilimo ar ant keliu ir .... jis vercia lapus,as pasakoju ar skaitau,mokome satpazint gyvunelius,liest ir t.t. bet kur dar ilgesnes pasakos,tai jam nera kanrtybes biggrin.gif
Atsakyti
maniskiui dar neidomu kai skautau knygute, jam knygutes reikalingos tik vartymui biggrin.gif . pasiima koki Tavo vaikas zurnala ir iesko leliu ir gali ta zurnala apie 10 kartu perverts pirmyn atgal
Atsakyti
Musiskei tai patinka knygutes kuriose daug paveiksliuku:) Tada klauso kai skaitau ir karts nuo karto vis duria i koki paveiksliuka ir klausia -"kas cia"?smile.gif
O kuriose knygutese tik tekstas be piesiniu - tai nelabai ir sudomina..
Atsakyti
Musiskis kazkaip neziurineja knygeliu. o jei ir paima, tai siaip padelioja is vienos vietos i kita. Bet jis dar per mazas dometis blush2.gif
Atsakyti
maniškį knygos, labiau domina kaip graužimo objektas smile.gif . Bandau sudominti paveiksliukais, keičius intonaciją skaitydama, o jis tik laukia kada galės kamputį pagraužti biggrin.gif
Atsakyti
Mano mergyytė labai mėgsta skaityti knygas. Labiausiai patinka su kačiukais. Ir dar labai mėgsta nespalvintas spalvinimo knygutes ir neleidžia man jų nuspalvinti lotuliukas.gif Beje, dar skaito ir kirčiavimo, rašybos, vokiečių kalbos žodyną lotuliukas.gif ir visokius žurnalus.
Atsakyti
Knygutes pati atneša, baksnoja pirštu į paveikslėlius, o aš turiu sakyti kas pavaizduota. Jei pradedu skaityti, plešia iš rankų ir meta. Bet užtat žurnalai su vaikų nuotraukomis doh.gif rodo į lialias, bučiuoja, kalbasi su jais savo kalba, varto po šimtą kartų, gali visą dieną vaikščioti apsikabinusi žurnalą rolleyes.gif
Atsakyti