Įkraunama...
Įkraunama...

Knygelių skaitymas

Musu maziukui labai patinka skaityti knygutes...Anksciau jis klausdavo vis ''kas cia'',o dabar atsinesa knygute ir rodo pats ir sako kas kur yra ir kas ka daro.Galiu pasakyti,kad knyguciu vartymas yra vienas megsamiausiu vaiko uzsiemimu. thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif
mūsų cacai labai patinka "skaityti" knygeles su paveikslėliais. Atneša knygelę ir duoda kad "paskaityčiau" biggrin.gif Turiu apie kiekvieną nupieštą katę, šunį, triušį ir visokius ten esančius gyvūnus papasakoti istoriją lotuliukas.gif ir taip kelis kartus per dieną doh.gif Jau man ir fantazija senka ax.gif
Atsakyti
Siaubingai patinka. Kai kas klausia ką padovanoti, tai sakau, kad knygų. Man pačiai jau pasakos sapnuojasi tongue.gif
O dukrytei patinka kai skaitom, ypač eiliuotas. Pvz K. Kubilinsko "Katinėlis ir gaidelis" ir pan. Tai nuo pastovaus skaitymo pati jau mintinai moka eilučių paskutinius žodžius smile.gif
Atsakyti
Maniškiui nepatinka kai skaitai , liepia padėti knygą g.gif
Atsakyti
Maniškį knygutės labai domina, bet tik techninė pusė biggrin.gif kaip vartosi, kaip įmanoma perlenkti, kaip apversti, pastatyti, kaip plyšta... doh.gif paveiksliukus rodyk nerodęs, tik vienoj knygelėj vienam puslapyj katinėlis patinka - kai lankstydamas tą pamato netyčia, vis nusijuokia biggrin.gif
Turbūt dar per mažas, gal vėliau susidomės...
Atsakyti
mums tai patinka vartyti, kai skaitau, verčia kitą puslapį, kur įdomesni paveikslėliai. bet atsimena juos ir kai sakau parodyk kur liūtas, atverčia tą puslapį ir sako am am (ten liųtas šoka ant batuoto katino) smile.gif
Atsakyti
Mūsiškei tai labai patinka knygutės 4u.gif Ir pati skaito ir jai skaityti reikia, ir užmiega su knyga ant pilvo 4u.gif O tas procesas- ba ba ba vadinasi biggrin.gif
Atsakyti
visada pries miega pasirenka viena pasakele abi sedime ir skaitome 4u.gif diena taip pat daznai atsinesa knygeliu ir praso paskaityti. mylimiausios pasakos pacios paprasciausios 7 oziukai, trys parsiukai..... 4u.gif
Atsakyti
mano sūnelis ankščiau mego knygutes ir skaitydavo palei paveikslėlius ir klausydavo 4u.gif mėgstamiausia knygelė katinėlis ir gaidelis. ir tos kur dainelės yra du gaideliau, išėjo tėvelis i mišką... bet pastaruoju metu kažko knygutės jo jau nebedomina verysad.gif
Atsakyti
mano bernuzzeli vsiai nemegsta knygu doh.gif
nei vartyt paveiksleliu nesudominu,nei spalvinti,nei kad skaityciau, kol kas tik domina"muzikines knygutes,kur ivairiu gyvunu,bei technikos garsai lotuliukas.gif
Atsakyti
Skaitom mirksiukas.gif labai smagus užsiėmimas, vis dažniau pati pasakoja thumbup.gif

Meškio Treškio knygelės good.gif

Pačios pirmos knygelės buvo iš serijos Katinas Martynas, Karvutė Dorutė, Šunytė Gita ir tt. turim visas 6 thumbup.gif Kartą knygyne (dar metukų nebuvo) pamatė Karvutę Dorutę ir supyko, kad neleidau neštis, buvau mama-ragana nenuperkanti vaikui knygos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kol dukryte buvo visai mazyte tai klausydavo pasakeliu, o db tik duok jai i rankas knygute, iskart supleso.... biggrin.gif tai skaitome knygutes abi, i rankas imti neduodu, tik ziuri ir skaito su manimi:)))praso kiekviena diena kad paskaityciau:)))
nieko ypatingo nedarau, paprasciausiai skaitau, gal kai truputi dar paaugs bus jai paciai idomiau, tai ir paskaitysiu idomiau:))
Atsakyti