Įkraunama...
Įkraunama...

Netoleruojamo maisto testas

Dariausi testa Zveryno klinikoje pries kazkur tris menesius. Plius dariausi zarnyno valyma.
Tikslas: svoris, amzina alergija ant ranku, silpnas imunitetas (nepamenu ziemos ir vasaros, kai nebuciau antibiotiku gerusi), astma.

Iki siol mano nuomone apie Zveryno klinka yra labai dvipusiska.
Is vienos puses esu deking, kad supazindino su sveikos mitybos principais ir (noriu tiketi) isryskino produktus, kuriems esu alergiska. Is kitos puses - turiu tokiu paciu abejoniu, kaip ir visi sios istaigos kritikai.

Taciau stai faktai ir kolkas nesigailiu sio sprendimo bei issleistu pinigu, mat, esu zmogus, kuris pats neprisivers kazko pradeti be tam tikru salygu (pvz: kad kazkas nuolat stebetu, isleisti pinigai, kitu zinojimas apie tavo vykdoma akcija ir tt):

1. Jauciuosi puikiai, nors valgau tikrai mazai (norma negali ivrsyti 300g per valgi. Valgau 3 kartus)
2. Atsisakiau produktu, kuriu rekomenduoja atsisakyti daugumai - tik po to prasideda konkreciu galimu/negalimu produktu variacijos (atsisakiau miltiniu patiekalu, cukraus, pieno produktu, didziosios dalies mesos ir tt). Minimum 6 menesius negalima vartoti alkoholio.
3. Po geru dvieju menesiu alergija nuo ranku dingo! Niekad dar taip puikiai neatrode mano oda, o visos drauges pavydi gaivaus ir skaistaus veido.
4. Svoris krenta greitai. Per siuos menesius netekau apie 20 kg.
5. Sumazejo (negaliu sakyti, kad dingo) galvos skausmai, bet turbut dirbant siek tiek stresinga darba tai neisvengiama. Sustiprejo ir nebeluzineja nagai.

Stai cia pagrindiniai pliusai. Aisku, laiko praejo nedaug ir nauda ar nenauda sios visos programos galesiu papasakoti tik, tarkime, po metu ar bent jau po pusmecio.

Isvada: kiekvienas gali plius minus pradeti laikytis tokios programos ir nesukises kruvos pinigu. Yra tik keli pagrindiniai principai. Bet svarbiausia: daug daug daug VALIOS.

P.S.
Jei sugalvosite keisti gyvenima is esmes - siulau apie tai papasakoti pazistamiems ir giminaiciams - man tai labai geras motyvatorius - nepasiduoti, kiai kiti tave stebi!

Jai turite klausimu visada galite rasyti i PM! Ir jei idomu - butinai prasinesiu, kaip man sekasi po dar koku 3 men.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashmile: 25 birželio 2012 - 20:41
QUOTE(indica @ 2012 03 24, 13:36)
Viena mano draugė labai vargdavo su spuogais ir alergijomis, pasidarė šį testą, laikėsi paskirtos dietos ir rezultatas tikrai akivaizdus thumbup.gif Kas įdomiausia, ji pastebėjo, kad beveik viskas atitiko pagal jos kraujo grupei rekomenduojamą dietą, o tokią kiekviena iš mūsų galime rasti nemokamai internete mirksiukas.gif


Aš irgi dariausi šį testą, bet man neatitiko pagal mano kraujo grupę... Mano pirma kraujo grupė - mėsaėžių grupė, bet pasirodė, kad mano organizmas netoleruoja jokios mėsos... Tai tik po kelių mėnesių dietos leido valgyti vištieną/kalakutieną.
Atsakyti
o gal kas darėtės maisto netoleravimo testą kuris parduodamas vaistinėse ir galima pasidaryti namuose?
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2012 07 28, 20:56)
o gal kas darėtės maisto netoleravimo testą kuris parduodamas vaistinėse ir galima pasidaryti namuose?

dsr ir tox yra? pakomentuok placiau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
"Food Detective" maisto netoleravimo testas N1 jo kaina vaistine apie 320lt.
Atsakyti
Sveiki,
Ar kas nors darėtės Biopunktūrinę diagnostiką Vegatest metodu NGC Kaune? Kokie atsiliepimai? Ar apsimoka? 4u.gif
Atsakyti
Planuoju darytis ta testa, nes prasidejo visokios nesamones su sveikata- dirgliosios zarnos sindromas, veida nuolat beria. Ar kam padejo nuo dirgliosios zarnos sindromo?
Atsakyti
Gal kas įmestų nuorodėlę, kur internete nemokamai galima rasti rekomenduojamų/nerekomenduojamų maisto produktų sąrašą pagal kraujo grupę?
Atsakyti
artimiausiu metu planuoju registruotis i Endemik Klaipedoje pas alergologa. internete pavardziu nepamineta. gal zinote kokie sios srities gydytojai ten dirba? kokie atsiliepimai? planuoju pasidaryti kraujo tyrimus, kurie padetu nustatyti kaip galiu isspresti savo veido odos problemas...
labai buciau dekinga uz atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
Esu iš Klaipėdos. Jau užsisakiau testą Food Detective, dabar kaip tik nuolaida iki mėnesio galo, įprasta kaina 320Lt o dabar 260Lt, tiriami 59 maisto produktai. Žiūrėsim kokie bus rezultatai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(forestberry @ 2013 05 15, 20:37)
Esu iš Klaipėdos. Jau užsisakiau testą Food Detective, dabar kaip tik nuolaida iki mėnesio galo, įprasta kaina 320Lt o dabar 260Lt, tiriami 59 maisto produktai. Žiūrėsim kokie bus rezultatai  ax.gif



O kur tą nuolaidaą duoda? Platintojo puspalpyje? gal galit įmest nuorodą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madam_pipi82 @ 2013 05 17, 11:21)
O kur tą nuolaidaą duoda? Platintojo puspalpyje? gal galit įmest nuorodą  4u.gif


http://www.mpe.lt/lt...4_FoodDetective Tik ziuriu kaina pakilo 20Lt.
Atsakyti