QUOTE(Viotinola @ 2010 01 11, 03:31)
Dažniausiai rytais ir man nosis būna užgulus. Tiesa, pasikeičiau visas pagalves į sintetines, tai situacija pagėrėjo.
Tai pat užsikemša nosis prieš migrenos priepolį.
O kas keisčiausiai esnt migrenai, man sutinsta ta veido pusė kurią skauda. Aš kol nežinojau, kaip elgtis su "sugyventine"

tai ir apturėjau tokį priepolį, kad atsidūriau ligoninėj. Sakiau matyt apsinuodijau

gulėjau tulike ant grindų ir keikiau maistą. O paskui priimamąjąm paaiškino kas ir kaip. Nuo to laiko jau išmokau skirti jausmą, kada prasidės migrena. Nelaukiu kol įsiskaudės, bet jei pavėluoju...nu tada
Tik man baisiausia, kad tada nelabai galiu vaiku pasirūpinti
, guliu kaip baslys ir bijau judėti. O pypliui nepaaiškinsi, kad sergi 
Va tada, tai anytą tenka kviestis pagalbon...
man irgi lygiai tokie patys simptomai

,,tik vyras gailestingom akytem ziuri ir nezino kaip padeti

,esu atostogose vaiko auginimo ir neisivaizduoju kaip reiks darbe istverti,anksciau dar suprasdavo,isleisdavo is darbo,o dabar teks i nauja darba eiti,kaip reiks paaiskint?
as kai neurologei paaiskinau ,kad pries priepuoli man atsiranda sloga ,uzgula nosi tai ji mane nusiunte pas LOR gydytoja del elergijos

,nera pas mane tos elergijos nes dariausi testa,tai liepe nosi plauti pora kart i savaite su druska,israse vaistu AERIUS tabletes vadinasi,kai ugula nosi jas isgerus palengvina kvepavima.
bet kad butu nuo migrenos nosies uzgulimas neurologe akis isputus man aiskina,kad taip nebuna,atseit nuo migrenos akys tik asaroja,keista ta mano neurologe,is kalnieciu poliklinikos,nenorejo man migrenos pripazint

,bet kai as atsiguliau i klinikas tai gydytojai pripazino net komplikuota migrena