Labas,
kaip jus?
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 01 12, 16:41)
kovoju su skausmu,tabletukes riju

QUOTE(Vamora @ 2010 01 12, 19:12)
kovoju su skausmu,tabletukes riju
, na dar viena egza atlaikyt,tada manau ir skausmai praeis

Na jau kaip nors... O vaistai ne trupucio nepadeda?

QUOTE(TARSKALIUKE @ 2010 01 11, 17:03)
tai kad tos AERIUS tabletes ir yra nuo elergines slogos
man ne karta reikejo jas pagert, nes esu elergiska katems, kartais ta elergija nei is sio nei is to uzpuola,taip kad isvis neina kvepuot,istisas nosies putimas tik
o rytais beveik visad nosis uzsikimsus, bet as tai nurasau elergijai (ir siaip visad su ta nosim problemos buvo), apie migrena net nepagalvojau 

man loratin geriau padeda nei tos aerius
QUOTE(Vamora @ 2010 01 11, 17:52)

Man ir jau antra para kažkaip keistai nei maudžia nei gerai jaučiuos, rankos dreba, ant miego traukia, silpna, kažkoks durnumas užpuolė...
Jacinta, o tai tau aukštas spaudimas?
QUOTE(Lutė @ 2010 01 12, 20:52)
Jacinta, o tai tau aukštas spaudimas?
Jop, pas mane jis visada i aukstaja puse...

Yra keleta kartu nukrites, bet tada kai pradejau gerti nakvisu alieju po KT metimo...

Keista
Galvojau, kad migrenininkės turi labai žemą spaudimą.
Va pas mane tai žemas, o kartais netgi labai žemas būna-pvz 50 ant 90 ir aš normaliai jaučiuosi, tik gal biški pasyvi būnu.

Va pas mane tai žemas, o kartais netgi labai žemas būna-pvz 50 ant 90 ir aš normaliai jaučiuosi, tik gal biški pasyvi būnu.
Labukas,
vakar pasidariau KT. Aciu Dievui, joks brudas man neisaugo. Kazkas negerai su kraujotaka, pasake, kad keistai visa galva pulsuoja
Tomografistai pasake, kad greiciausiai man migrena
Is tu nervu - kad kaip ir nieko blogo, kad tik migrena net apsiverkiau
Bet ta geroji naujiena vis vien neguodzia - man jau 3 para, kai be perstojo skauda galva, nepadeda jokie tie paprastieji nuskauminamieji - solpadeino tipo.
Patare susirasti gera neurologa, kuris galetu nustatyti gydyma. Tik va klausimas kur ji susirast
Sian pasiimu nuotraukas, ir eisiu pas savo neurologa i poliklinika, nunesiu koki vokeli, bandysiu kalbet. Nes jau istvert nebegaliu, apatija didziule, galvot negaliu, o i darba kasdien reikia eit... Gal paskirs koki gydyma... Idomu ka pasakys, ar pripazins man ta migrena
Nes skauda man kazkaip ne pagal Jusu visu aprasytus simptomus... Bet gal ta migrena tokia apgauliga ir ivariais pavidalais pasireiskia
Nusprendziau maista keist. Mergaites, kaip maitinates ? Kas padeda Jusu galvytem ?
vakar pasidariau KT. Aciu Dievui, joks brudas man neisaugo. Kazkas negerai su kraujotaka, pasake, kad keistai visa galva pulsuoja

Patare susirasti gera neurologa, kuris galetu nustatyti gydyma. Tik va klausimas kur ji susirast

Sian pasiimu nuotraukas, ir eisiu pas savo neurologa i poliklinika, nunesiu koki vokeli, bandysiu kalbet. Nes jau istvert nebegaliu, apatija didziule, galvot negaliu, o i darba kasdien reikia eit... Gal paskirs koki gydyma... Idomu ka pasakys, ar pripazins man ta migrena

Nusprendziau maista keist. Mergaites, kaip maitinates ? Kas padeda Jusu galvytem ?
QUOTE(annushka @ 2010 01 13, 09:16)
Labukas,
Tomografistai pasake, kad greiciausiai man migrena
Is tu nervu - kad kaip ir nieko blogo, kad tik migrena net apsiverkiau
Bet ta geroji naujiena vis vien neguodzia - man jau 3 para, kai be perstojo skauda galva, nepadeda jokie tie paprastieji nuskauminamieji - solpadeino tipo.
Nes skauda man kazkaip ne pagal Jusu visu aprasytus simptomus... Bet gal ta migrena tokia apgauliga ir ivariais pavidalais pasireiskia

Svarbu galvoj viskas gerai.
Aš maitinuosi įprastai, tik lydyto sūrio stengiuosi nevalgyti.
O būna, kad skauda kelias dienas, ir įprasti nuskausminamieji, tik apmažina skausmą, bet jo visai nenumalšina. Visa galva tvinksi. Šlykštus jausmas.
Bent man tas skausmas būna įvairus. Kartais vieną galvos pusę skauda, skauda akį. Kartais visą galvą skauda. Kartais skausmas tvinkčiojantis, o kai kada atrodo galva sprogs tiesiogine to žodžio prasme. jausmas, kad smegenys netelpa galvoje....Kartais skausmas būna ne itin stiprus ir tęsiasi kelias dienas, kartais jis būna iš kart stiprus. o kartais silpnas, bet vis palaipsniui stiprėjantis...Ir t.t ir pan.
QUOTE(annushka @ 2010 01 13, 09:16)

O tu nebandei pakaitalioti vaistus, na ne visada ta pati Solpadeina gerti?

O pas neurologa butinai turi nueiti, kad paziuretu, nustatytu, kokios formos migrena ir t.t. Kokius vaistus gerti, ar paprastus nuo skausmo, ar tuos triptanus (jei gerai atsimenu...

Bandziau as - Saridona, Solpadeina, visokius aspirinus, Nemisili ... Tolko jokio is ju 
Nu kaip idomu Rusiuke - lydyto surio nevalgai... Cia matyt teks ismokt su ta liga gyvent ir naujai mokytis ka galima, o ko ne
Aha, butinai reikalausiu kokio gydymo, nes tiesiog jau negaliu istvert

Nu kaip idomu Rusiuke - lydyto surio nevalgai... Cia matyt teks ismokt su ta liga gyvent ir naujai mokytis ka galima, o ko ne

Aha, butinai reikalausiu kokio gydymo, nes tiesiog jau negaliu istvert

QUOTE(annushka @ 2010 01 13, 09:58)
Bandziau as - Saridona, Solpadeina, visokius aspirinus, Nemisili ... Tolko jokio is ju 

Reiskia tau paprasti analgetikai jau nepadeda, jei kuri karta labai jau stiprus skausmas bus, pabandyk nusipirkti Cinie, matysi ar padeda, jis is pigesniu antimigreniniu vaistu yra.

O del maisto, as valgau viska, ka valgiau iki tol, tik tiek, kad as taip a taip negeriau vyno, nevalgiau jokio surios bei nevalgiau sokolado, ko sako, kad negalima turint migrena, nes gali isprovokuoti skausmus...