Įkraunama...
Įkraunama...

Prekyba SECOND HAND butikuose

QUOTE(saulegraza34 @ 2009 10 26, 13:34)
Labai džaiugiuosi, kad nebloagai apsiprekinti pavyko biggrin.gif Aš kai Utenoje pirkau irgi nieko prekytės buvo:) dabar svarbiausia kuo greičiau ir kuo pelningiau jas parduoti biggrin.gif Sėkmės prekyboje 4u.gif

o sakykikite ar geriau brangesnes pirkti ir garantuota busi kad tu siuksliu nebus ar geriau pigias bet gal tu visokiu ismetamu siuksliu daug kaip merginos
ir dar merginos gavau zinute kad is airijos rubus parduoda tokia moteris po 12litu perrusiotus tenai nu sako buna ir su etiketem ir devetu visaip ir po 20litu grynai beveik visi geri zinomu firmu ir pan.nezinau kaip galvojate jus ar verta bandyti kazkiek imti?sako per visa lietuva veza, yra klientu jau kas tonom ima
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 10 26, 16:21)
vadinas, ne tiek jau mazai kalbu  biggrin.gif  pakalbesiu daugiau, nes keleta dienu nedirbsiu...  unsure.gif  bus man nuostolis... verysad.gif  beje, gal kas zino kaip cia gaunas su ta sodra del biliotenio? tokie dalykai ar buna vykdant individualia veikla? ax.gif

prašom prašom kalbėti, su savo 4 žinutėm būsi išvaryta hihihi.gif
Labai gaila, tačiau į šį protingą klausimą negaliu atsakyti unsure.gif Gal kuri kita mamytė žinos 4u.gif

QUOTE(neramilgedaa @ 2009 10 26, 16:34)
o sakykikite ar geriau brangesnes pirkti ir garantuota busi kad tu siuksliu nebus ar geriau pigias bet gal tu visokiu ismetamu siuksliu daug kaip merginos
ir dar merginos gavau zinute kad is airijos rubus parduoda tokia moteris po 12litu perrusiotus tenai nu sako buna ir su etiketem ir devetu visaip ir po 20litu grynai beveik visi geri zinomu firmu ir pan.nezinau kaip galvojate jus ar verta bandyti kazkiek imti?sako per visa lietuva veza, yra klientu jau kas tonom ima

manau visos čia gavome tas žinutes, kol nepabandėm, sunku ką ir pasakyti, reiktų kad kas nusipirktų doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegraza34 @ 2009 10 26, 12:35)

Atsiprašau, kad asmeniškai, bet prašymėlis Vilite prasitrink savo až žinutes biggrin.gif
Ačiūsmile.gif

blush2.gif pratriniua

QUOTE(neramilgedaa @ 2009 10 26, 16:34)

gavau ir aš bet nesigundau imti, nes kaip nerušiuotu prekiu tai manau kaina didelė nes nežinai kas yra viduj g.gif ir kaip ir nėra atsiliepimu tad kad bandysit rizikuoti praneškit kaip sekėsi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, ziuriu as prie maziausiai bendraujanciu doh.gif lotuliukas.gif
Nagi mamytes kokios prekytes siandien pasitaike 4u.gif
Man tai siandien prekyba nei juokas neima 19 lt, dar taip nera buve. Manau kad taip bus ir sia ir kita sav schmoll.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif
Nusikalus nerealiai. Vyras parveze drabuziu 100 kg tai isrusiavau.
Na apie 20 kg ismetimui.
5 kg indiskos aprangos.8 kg skalbimui. Nauju su etiketemis neduvo.
Na ir kiti ivairus yra geresniu yra blogesniu. Net nezinau kaip ivertinti 10 balu sistemoje g.gif manau 6. Na dar reiks paziureti jaip pirks drabuzelius.
Reikia labai daug imti kad butu aiskus vaizdas. Kokia tona tada galma realiai vertinti.

blakstienute pabandyk nuolaidas padaryti, gal tai paskatins pirkima.
Prekyba kai visada vidutine.
Atsakyti
Oi...as kai pamaciau kad 2 zinukus teparasiau...Nu bet kaip lako nebeturiu..p-areinu nusikalusi 18 val vakaro,reikia pasimaitinti mudviem su suneliu,abiem pasiruosti rytdienai..o ndar maisto nusipirkti,dar subeliu pasirusioti kitai dienai,kad naujo padet but ka..Ir siaip per diena as taisau vis sujauktus rubus kientu,nupukineju megztinius,kainas lipdau,plaunu,sluoju ir t.t.O sunui demesio reikia,dar tie trys metukai ant nosies,savi norai,kaprizai prasidejo...Beje,nepamirskit,mergucios,susitvarkyti zurnaliuku pajamu -islaidu iki 30 d.P/S pas mane prekyba isgi s.... uztat ziuriu geliu verslas suzibejo...
Atsakyti
Sveikutės visos.. nu jo žiūriu ir aš pačiam gale sąrašo blush2.gif pasitaisysiu būtinai. Tai va, šiandien niekur nevažiavau, ryte pasirodė ne koks oras, galvojau lyt pradės bet aišku kaip visada nelijo unsure.gif na bet nieko, namie nors apsitvarkiau .
Taigi apie kainas:
Džinsai 15 (su etikete naujus pardaviau už 40)
Vaik. tren.kelnės iki 10
Striukės 23-27 (vieną pardaviau už 55)
Megztukai, bliuzonai apie 12
Vaikiški bliuzoniukai nuo 6 iki 12 lt
Manau kad panašiai kainos...
Atsakyti
kadangi as nebaigiau vakar tvarkytis tai siand.dabaiginejau tvarkytis manau ryt prekiausiu jau. ax.gif
Atsakyti
ovimama uzjauciu tave 4u.gif mano vaikai jau paauginti bet labai suprantu kaip sunku tau. Tvirtybes nes esi tikra supermama. Tavo sunelis didziuosis tavimi. thumbup.gif

astaja jo kainos panasios auksciau bambos neissoksi. Tik turguje nereikia nuomos ir komunaliniu moketi.
Vienintele Humana kainas uzsikelus. O klientu turi daugybe.
Atsakyti
QUOTE(blakstienute @ 2009 10 26, 20:38)

Man tai siandien prekyba nei juokas neima 19 lt, dar taip nera buve. Manau kad taip bus ir sia ir kita sav  schmoll.gif

maniškis suprekiavo 28 lt doh.gif o buna ir prastesniu aš kažkada su 10 lt sedėjau
ir dar bus prasčiau sakė senos vilkės kurios prekiauja tai laprkitis dar dar gruodis ir sausis visiškas š... o tik kovo pradeda atsigauti prekyba blink.gif

QUOTE(tipitapu @ 2009 10 26, 21:42)

astaja jo kainos panasios auksciau bambos neissoksi. Tik turguje nereikia nuomos ir komunaliniu moketi.
Vienintele Humana kainas uzsikelus. O klientu turi daugybe.

turguje reikia už vieta mokėti doh.gif aš moku už nuoma eletra parduotuvytėj ir turguje už vieta mėnesiui diena 14 lt doh.gif

tai jau humana ne po lita leidžia ??? biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis biggrin.gif
Pagaliau aš jau namie karsta.gif Naktį sunkokai miegojos,nervinausi dėl siuntos,kėliaus 6 val., kelionė virš 200 km,prekyba ir rūšiavimas vienu kartu... doh.gif Nusikaliau gatavai doh.gif Net pavalgyt nespėjau,gerai,kad nors viena pirkėja bandele pavaišino biggrin.gif O dėl prekių .. nu ką galiu pasakyt,išmetimui iš 214 kg atrinkau didžiuuulį maišą,kaip niekad nepirkus nerūšiuotų nežinau čia daug ar mažai g.gif Daugiausia tai vyriški išsimetė. Kažko labai įpatingo neradau,bet rūbeliai gana neblogi,vasariniai iš viso pasaka,jų gal pusė,tik gaila kad jie jau užsikoncervuoja. Aišku daugumą reiks namo tyst praplaut,kai kurie rodos švarūs,nu bet toks rūkalų kvapas jaučias,kad žiaugčiot norisi doh.gif
Pirmu bandymu esu patenkinta ir manau toliau imsiu nerūšiuotus. Nerūšiuoti turi dviejų pliusų persvarą prieš rūšiuotus: 1- rūbo savikaina dvigubai mažesnė (bent jau šį kartą), 2- yra visko po truputį.

O prekyba šiandien normali pas mane,lyginant su praeita savaite,tai thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 10 26, 22:00)
Labas vakarėlis  biggrin.gif
Pagaliau aš jau namie karsta.gif Naktį sunkokai miegojos,nervinausi dėl siuntos,kėliaus 6 val., kelionė virš 200 km,prekyba ir rūšiavimas vienu kartu...  doh.gif Nusikaliau gatavai  doh.gif Net pavalgyt nespėjau,gerai,kad nors viena pirkėja bandele pavaišino  biggrin.gif O dėl prekių .. nu ką galiu pasakyt,išmetimui iš 214 kg atrinkau didžiuuulį maišą,kaip niekad nepirkus nerūšiuotų nežinau čia daug ar mažai  g.gif Daugiausia tai vyriški išsimetė. K
. Nerūšiuoti turi dviejų pliusų persvarą prieš rūšiuotus: 1- rūbo savikaina dvigubai mažesnė (bent jau šį kartą), 2- yra visko po truputį.

tai kaip ir mažai išmetei g.gif

o vyriški tai dažnai išsimeta buna tokiu gražiu kelniu ar džmeperiu bet kur tau kliockai kurie neišsiplauna doh.gif

dėl nerušiuotu tai taip tikrai tame didesnis pliusas biggrin.gif

aš va dabar dar prie rubu ir žaislu pasigundau nes kiek turėjau radus nerušiuotose tai pardaviau ax.gif tai sakiua paimti maiša spec žaislu ir pažiūrėti

kaip sakau reikia žiūrėti ant ko daugiausia apsimoka dirbti, va penkt turguje prie manes stovėjo moteris su rubais ir siulais tai rubo nepardavė nė vieno bet siulai tai ėjosi juodai blink.gif ir svarbiausia gan nepigiai ji pardavinėjo blink.gif
Atsakyti