Įkraunama...
Įkraunama...

Prekyba SECOND HAND butikuose

QUOTE(Emilyte @ 2009 10 26, 00:09)
Sveikutės mergaitės smile.gif

Man tai dabar didziausias galvos skausmas,ką daryti,nebegaliu naktim ramiai miegoti,ar nuomuotis didesnes patalpas ir prekiauti visokiais rubais ar išvis baigti šį reikalą,nes tik su vaikiškais išvis prekybos nėra,nuo rytdienos paleisiu viską su 50 procentu nuolaida,kad bent ant nuomos susirinkčiau,reikia per šią savaitę apsispręsti,nes šeimininkei reikia prieš 30dienų pranešti,kad išeinu. Oi net nebežinau ką ir begalvoti verysad.gif  g.gif

manau prekiauk visokeis drabuzeis,o patalpos kokios kvadraturos
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 10 25, 23:04)
tai vadinasi geriau pirkti ten kur pirkau ana karta panevėžy  g.gif 

ai nebežinau viena karta taip kita karta taip ir žinok žmogau  doh.gif

parašyk kur pirkai praeitą sykį 4u.gif Panevėžyje?
QUOTE(doviliukei @ 2009 10 25, 23:06)
as itariu antrad.vaziuosiu i eudra rubu,kazkaip mazoka pasmane ju g.gif

kiek kg pirkai (primink ir patalpų dydį)?
QUOTE(Emilyte @ 2009 10 25, 23:09)
Sveikutės mergaitės smile.gif

Man tai dabar didziausias galvos skausmas,ką daryti,nebegaliu naktim ramiai miegoti,ar nuomuotis didesnes patalpas ir prekiauti visokiais rubais ar išvis baigti šį reikalą,nes tik su vaikiškais išvis prekybos nėra,nuo rytdienos paleisiu viską su 50 procentu nuolaida,kad bent ant nuomos susirinkčiau,reikia per šią savaitę apsispręsti,nes šeimininkei reikia prieš 30dienų pranešti,kad išeinu. Oi net nebežinau ką ir begalvoti verysad.gif  g.gif

taip liūdnai pas tave unsure.gif Gal bandyk jungti ir suaug. rūbus? (jei judėjimas žmonių yra). Nes pvz. pas mane, mažai juda vaikų rūbai , nors prekybos pradžia, bet ..
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 10 26, 00:15)
parašyk kur pirkai praeitą sykį 4u.gif  Panevėžyje?
kiek kg pirkai (primink ir patalpų dydį)?
taip liūdnai pas tave unsure.gif  Gal bandyk jungti ir suaug. rūbus?  (jei judėjimas žmonių yra). Nes pvz. pas mane, mažai juda vaikų rūbai , nors prekybos pradžia, bet ..

patalpos apie 30 kv.o pirkau 300kg
Atsakyti
Sakykit o Utenoje saskaitas-fakturas israsineja ?

Emilyte pabandyk ir suaugusiems rubu. Juos perka zymiai geriau.
Nezinau vaikiski brangiai kainuoja, o apyvartos nera as galvoju gal is vis atsisakyti.
Vyriskiai irgi isrankus. Man Moteriski geriausiai.
Bet visumoje sis verslas nera labai pelningas. Pabandyk pakalbeti su pirkejom kas ne taip paklausinek ko noretu. Na nelengva mums visom. As si men gal negasiu minuso jeigu Utenoje nesusimaustai bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 10 25, 23:17)
patalpos apie 30 kv.o pirkau 300kg

sakyčiau labai mažai g.gif Reikės pasipildyti, kad tarpai kabyklose nestovėtų unsure.gif
Atsakyti
300 kg kiek daug as savo 60kv perku apie 200 kg rusiuotu.
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 10 25, 23:15)
parašyk kur pirkai praeitą sykį 4u.gif  Panevėžyje?

taip liūdnai pas tave unsure.gif  Gal bandyk jungti ir suaug. rūbus?  (jei judėjimas žmonių yra). Nes pvz. pas mane, mažai juda vaikų rūbai , nors prekybos pradžia, bet ..

bilūno g 4u.gif

tai jau tikrai vaikiški nesieina, o jeigu ieško tai nori už lita doh.gif

o ko žmponės nori šeis laikais neiašku vienam vienas gerai kitam kitas visiems neitiksi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 10 26, 00:24)
sakyčiau labai mažai  g.gif Reikės pasipildyti, kad tarpai kabyklose nestovėtų unsure.gif

tai taip i darysiu vaziuosiu antrad.rubu kazkur pirkt g.gif bet da neaugalvoju kur
Papildyta:
QUOTE(tipitapu @ 2009 10 26, 00:25)

tiputapu as juk atsidarineju tik.
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2009 10 25, 23:25)

bet ji tik atsidaro, ty. tuščios patalpos, kurias reikia užpildyti mirksiukas.gif Vėliau žinoma, kad pakaks žymiai mažiau drinks_cheers.gif

QUOTE(vilite @ 2009 10 25, 23:26)
bilūno g  4u.gif

tai jau tikrai vaikiški nesieina, o jeigu ieško tai nori už lita  doh.gif

o ko žmponės nori šeis laikais neiašku vienam vienas gerai kitam kitas visiems neitiksi  schmoll.gif

atleisk, nepamenu aer rašei apie biliūnog., mestelk kokį sakinį, kai[p ten prekės ir kokios kainos buvo 4u.gif

Taip, visiems neįtiksi, jei dydis netinka, tai spalva netokia, tai patrinmtas, pasiburbulavęs, tai kaina ne litas doh.gif biggrin.gif
QUOTE(doviliukei @ 2009 10 25, 23:28)
tiputapu as juk atsidarineju tik.

na va, pati atsakei biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 26 spalio 2009 - 08:18
labas rytas smile.gif na va, siandien sedesiu namie unsure.gif reiks vaika vest pas daktare.. kazi kaip bus, ar neteks visa savaite but namie.. o jau sia savaite planavau persitvarkyt ir komisa atidaryt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 10 26, 09:23)
labas rytas smile.gif  na va, siandien sedesiu namie unsure.gif reiks vaika vest pas daktare.. kazi kaip bus, ar neteks visa savaite but namie.. o jau sia savaite planavau persitvarkyt ir komisa atidaryt verysad.gif

doh.gif

Žinote, prisipažinsiu, ne visas įsidėmiu kur kuri gyvena ir visa kita, tai dabar sakiau reikės užsirašinėti lotuliukas.gif

Atsimenu tik kad lasiukas yra Edita (vardai tie patys, kaip pamirši hihihi.gif ), ir laksto su zefyra lotuliukas.gif
Rogrinta , kad gali atlėkti pas mane į parduotuvę, nes tėveliai gyvena mano mieste rolleyes.gif
doviliukei, kad naują parduotuvę atsidarinėja ir kad prekių, rūpūs miltai, dar trūksta biggrin.gif
toliau nepamenu cool.gif Kaltos narkozės g.gif doh.gif einu mokytis nicų ir kaip kurią atsiminti, nes kai parašo, aš jaučiuosi kaip iš mėnulio iškritusi blush2.gif (pvz. kas vajutos vaikui tai nežinau, o gal rašei? blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 26 spalio 2009 - 08:31
QUOTE(ecka @ 2009 10 26, 10:30)
doh.gif

Žinote, prisipažinsiu, ne visas įsidėmiu kur kuri gyvena ir visa kita, tai dabar sakiau reikės užsirašinėti lotuliukas.gif

Atsimenu tik kad lasiukas yra Edita (vardai tie patys, kaip pamirši hihihi.gif ), ir laksto su zefyra lotuliukas.gif
Rogrinta , kad gali atlėkti pas mane į parduotuvę, nes tėveliai gyvena mano mieste rolleyes.gif
doviliukei, kad naują parduotuvę atsidarinėja ir kad prekių, rūpūs miltai, dar trūksta biggrin.gif
toliau nepamenu cool.gif  Kaltos narkozės  g.gif doh.gif  einu mokytis nicų ir kaip kurią atsiminti, nes kai parašo, aš jaučiuosi kaip iš mėnulio iškritusi blush2.gif  (pvz. kas vajutos vaikui tai nežinau, o gal rašei? blush2.gif )

nerasiau biggrin.gif koso, tai teks keliaut pas daktare...
dar viena klausima turiu.. kaip pas jus individualios veiklos pazymoj irasyta veikla?as kai papasakojau, kad prekiausiu komiso pagrindais vaiku drabuziais ir daiktais, man irase koda devetu daiktu prekyba. tai jauciu as negaliu dabar prekiaut tiesiog devetais drabuziais? g.gif
Atsakyti