Įkraunama...
Įkraunama...

Prekyba SECOND HAND butikuose

QUOTE(vajuta @ 2009 10 27, 21:40)
baisu... pas mane net signalizacijos nera... o del rubuku.. tai jei prekiau, reik verkiant siuntos... o ir apie komisa jau mamoms pasakius esu... viena prisiuvo darbeliu, laukia kada paimsiu... g.gif ir pati keleta daiktuku esu nupirkus pardavimui...

tai tu gal gali ir taip ir taip dirbti? g.gif na kurioms pažadėjai iš ju paimk o taip gali dasipirkti rubeliu ir prekiauti maždaug matysi kaip tau geriau ar taip ar taip mirksiukas.gif
Atsakyti
kadangi mano patalpos mazos manau vagis su kocelu vaikysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 10 27, 22:43)
tai tu gal gali ir taip ir taip dirbti?  g.gif  na kurioms pažadėjai iš ju paimk o taip gali dasipirkti rubeliu ir prekiauti maždaug matysi kaip tau geriau ar taip ar taip  mirksiukas.gif

patalpu reiktu didesniu smile.gif na, gal ka sumastysiu.. gal atidarinesiu ta komisa... guodzia tai, kad pas mane sutarties mokestis mazesnis butu.. gal vien tai turetu itakos kuri komisa zmonems rinktis..
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 10 27, 21:44)
kadangi mano patalpos mazos manau vagis su kocelu vaikysiu g.gif

lotuliukas.gif

o ištikruju jei moka jie tai moka žinok atrodo žiūri stebi bet visteik sugeba nukniaukti verysad.gif
Atsakyti
Nu pas mane koks profas buvo tai tikras koperfildas.

vajuta versle niekam nieko is anksto negalima zadeti manau visos tave supras.
Jeigu gerai parsiduoda deveti manau protinga butu padaryti pauze.
Bet jeigu gerai pasiskaiciavai ir esi pasiryzusi rizikuoti tada pirmyn.
Papildyta:
vilite butent ziurek neziurejas vis tiek pavogs, kol savo akim nemaciau negalejau patiketi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2009 10 27, 22:53)
Nu pas mane koks profas buvo tai tikras koperfildas.

vajuta versle niekam nieko is anksto negalima zadeti manau visos tave supras.
Jeigu gerai parsiduoda deveti manau protinga butu padaryti pauze.
Bet jeigu gerai pasiskaiciavai ir esi pasiryzusi rizikuoti tada pirmyn.
Papildyta:
vilite butent ziurek neziurejas vis tiek pavogs, kol savo akim nemaciau negalejau patiketi. doh.gif

na, ziuresim.. reik gerai pamastyt... g.gif
vagys tikrai gerai savo darba atlieka.. net nepastebesi... as taip bijau del savo daiktu.. neturiu kur juos paslept...
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 10 27, 22:05)
na, ziuresim.. reik gerai pamastyt... g.gif
vagys tikrai gerai savo darba atlieka.. net nepastebesi... as taip bijau del savo daiktu.. neturiu kur juos paslept...

o pas mane dėžėje, tokioje atakioje vietoje, kur atsitupia klientas ir gali daryti ką nori, sudėtos kailinės kepurės ir žaislai, baisu kad neištampytų, jei taip dažnai vagia, gal reiktų kur kitur dėti, bet nėra kur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2009 10 27, 21:53)

drinks_cheers.gif doh.gif oi ir atrodo žiūri ir viskas bet žinok ir parduotuvėse vagia ir turguose, nes ir ten atrodo stovi stebi bet kur tau vistieks sugebėjo išnešti pakalbėjau su kitom kur turge prekiauja tai sako io nebuna turgaus kad ko nepavogtu blink.gif

QUOTE(vajuta @ 2009 10 27, 22:05)

aš tai tikriausia darysiu rakinama spintele kur dabar laikau daiktus g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 10 27, 22:23)
drinks_cheers.gif  doh.gif  oi ir atrodo žiūri ir viskas bet žinok ir parduotuvėse vagia ir turguose, nes ir ten atrodo stovi stebi bet kur tau vistieks sugebėjo išnešti pakalbėjau su kitom kur turge prekiauja tai sako io nebuna turgaus kad ko  nepavogtu  blink.gif
aš tai tikriausia darysiu rakinama spintele kur dabar laikau daiktus  g.gif

nesijuokite, mes vonios kambaryje spyną įdėjome, kad galėtų darbuotoja , o ir vyras, savo rankines, striukes saugiai užrakinti , nes kai eina matuotis nenužiūrėsi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 10 27, 23:26)
nesijuokite, mes vonios kambaryje spyną įdėjome, kad galėtų darbuotoja , o ir vyras, savo rankines, striukes saugiai užrakinti , nes kai eina matuotis nenužiūrėsi cool.gif

as ir vonioj pasidedu.. bet ji nerakinama... uz mano nugaros
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Jungiuosi ir aš į jūsų gražų būrelį. Planuoju atidaryti "butiką" ir intensyviai ieškau patalpų, o jų nelabai yra, arba yra bet kainos doh.gif Na bet gal rasiu .

Vajuta, o tu tikrai pabandyk ir dėvėtus ir komisą kartu. Aš vieną tokią parduotuvę šeškinėj mačiau. Šiaip ten daugiausia dėvėti, tik atskiram kampe sudėti komisiniai daiktai. Ir tu gali atskirai kelias pakabas komisinių pakabinti, kur nors arčiau savęs, kad nepavogtų. Juo labaiu jei turi gerų prekių.
Atsakyti
QUOTE(ievule @ 2009 10 28, 09:48)
Labas visoms  4u.gif
Jungiuosi ir aš į jūsų gražų būrelį. Planuoju atidaryti "butiką" ir intensyviai ieškau patalpų, o jų nelabai yra, arba yra bet kainos  doh.gif Na bet gal rasiu .

Vajuta, o tu tikrai pabandyk ir dėvėtus ir komisą kartu. Aš vieną tokią parduotuvę šeškinėj mačiau. Šiaip ten daugiausia dėvėti, tik atskiram kampe sudėti komisiniai daiktai. Ir tu gali atskirai kelias pakabas komisinių pakabinti, kur nors arčiau savęs, kad nepavogtų. Juo labaiu jei turi gerų prekių.

Sveika prisijungusi į mūsų gan gausias gretas 4u.gif

Ieškok patalpų geroje vietoje, tačiau ne itin brangių, paskutiniai įvykiai rodo, kad galima ir "ant nuomos" nebesurinkti unsure.gif Tad reikia gerai apgalvoti ir pasiskaičiuoti 4u.gif
Atsakyti