Įkraunama...
Įkraunama...

Prekyba SECOND HAND butikuose

QUOTE(ecka @ 2009 10 28, 10:00)
Sveika prisijungusi į mūsų gan gausias gretas 4u.gif

Ieškok patalpų geroje vietoje, tačiau ne itin brangių, paskutiniai įvykiai rodo, kad galima ir "ant nuomos" nebesurinkti unsure.gif  Tad reikia gerai apgalvoti ir pasiskaičiuoti  4u.gif

Gerą vietą už prieinamą kainą net ir krizės metu sunku rasti. Periodiškai puolu į paniką, tada įlendu į šitą temelę ir kartais puolu į dar didesnę paniką, o kartais apsiraminu, priklausomai nuo to kokios pas jus skalndo nuotaikos doh.gif Na bet jei nepabandysi tai ir nežinosi, ai galų gale geriau gailėtis to, ką padarei, negu to, ko nepadarei. Kiek domėjausi, tai vienos parduotuvės užsidaro, kitos atsidaro, o kai kurios dirba metų metus ir vargo nemato. Nusišypso arba laimė arba nelaimė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 10 27, 21:32)
ir as dziaugiuos kai pirma diena thumbup.gif  ir be reklamos thumbup.gif

Sveikinu doviliulei 4u.gif su geru startu, ivertinus, kad mėnesio pabaiga, manau rezultatas super rolleyes.gif O mane oras varo į neviltį, jau antra diena negaliu išvažiuoti niekur, vakar bandžiau, vis ieškau naujų plotų prekybai, bet kol kas nesėkmingai schmoll.gif . Šiandieną buvau pasiruošusi važiuoti, bet išėjus į lauką supratau, kad nieko gero iš to neišeis, gaila, nes rūbelių šį kartą tikrai gerų turiu, na bet labai tikiuosi, kad orai pagaliau pasitaisys mirksiukas.gif
Dėl vagysčių, tai patikėkite merginos, vagia ir iš turgaus, ypač čigonės, aš kai jas pamatau taip jau stebiu, o rezultate žiūriu kokia pakaba tuščia jau kabo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ievule @ 2009 10 28, 10:48)
Labas visoms  4u.gif
Jungiuosi ir aš į jūsų gražų būrelį. Planuoju atidaryti "butiką" ir intensyviai ieškau patalpų, o jų nelabai yra, arba yra bet kainos  doh.gif Na bet gal rasiu .

Vajuta, o tu tikrai pabandyk ir dėvėtus ir komisą kartu. Aš vieną tokią parduotuvę šeškinėj mačiau. Šiaip ten daugiausia dėvėti, tik atskiram kampe sudėti komisiniai daiktai. Ir tu gali atskirai kelias pakabas komisinių pakabinti, kur nors arčiau savęs, kad nepavogtų. Juo labaiu jei turi gerų prekių.

sveika,
prie manes nedaug vietos... o kurioj ten vietoj seskinej matei? gal ten visi daiktai deveti? buvau seskinej kazkada parduotuvej devetu ir maciau prie pardavejos visokiu batu, rankinuku, lyg tais kompaktu ir panasiai. gal apie ta pacia kalbam? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 10 28, 10:52)
sveika,
prie manes nedaug vietos... o kurioj ten vietoj seskinej matei? gal ten visi daiktai deveti? buvau seskinej kazkada parduotuvej devetu ir maciau prie pardavejos visokiu batu, rankinuku, lyg tais kompaktu ir panasiai. gal apie ta pacia kalbam? smile.gif

Jeigu aš neklystu, tai tas komisas Šeškinėje, yra prie Šeškinės poloklinikos, priešais polikliniką yra toks raudonų plytų pastatas, pirmame aukšte žaislų parduotuvė, maisto prekės, kepyklėlė o nusileidui į rūsį yra dėvėtų rūbų parduotuvė ir komisas, bet gal mergaitės dar kitą Šeškinėje žino blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegraza34 @ 2009 10 28, 10:59)
Jeigu aš neklystu, tai tas komisas Šeškinėje, yra prie Šeškinės poloklinikos, priešais polikliniką yra toks raudonų plytų pastatas, pirmame aukšte žaislų parduotuvė, maisto prekės, kepyklėlė o nusileidui į rūsį yra dėvėtų rūbų parduotuvė ir komisas, bet gal mergaitės dar kitą Šeškinėje žino blink.gif

Aha, šita. Dabar parduoda savininkas savo verslą su visa parduotuve, tiksliau parduotuvės nuomą perleidžia ir visą jos turinį parduoda. Vieta ten labai gera, bet parduotuvė tai nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ievule @ 2009 10 28, 12:03)
Aha, šita. Dabar parduoda savininkas savo verslą su visa parduotuve, tiksliau parduotuvės nuomą perleidžia ir visą jos turinį parduoda. Vieta ten labai gera, bet parduotuvė tai nelabai  schmoll.gif

kaip idomiai.. nezinojau apie toki... but idomu pamatyt kaip ten kas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 10 28, 11:27)
kaip idomiai.. nezinojau apie toki... but idomu pamatyt kaip ten kas... g.gif

Šiaip ten dėvėtų rūbų parduotuvė, tik gale sudėti komisiniai daiktai : indai, lempos kelios, dar kažkokie daiktai. Rūbų dėvėtų komiso pagrindais lyg nepriima, tiksliai nežinau. Kadangi man ten nepatiko tai labai ir nesigilinau.
Atsakyti
Aš irgi buvau porą sykių užėjusi, tai man ten irgi nepatiko, gal tie komisiniai daiktai ir neblogi, ypač porceleninės lėlės, bet drabužiai tai tikrai neee schmoll.gif labai jau sudėvėti o ir kainas laiko mano manymu aukštokas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievule @ 2009 10 28, 13:44)
Šiaip ten dėvėtų rūbų parduotuvė, tik gale sudėti komisiniai daiktai : indai, lempos kelios, dar kažkokie daiktai.  Rūbų dėvėtų komiso pagrindais lyg nepriima, tiksliai nežinau. Kadangi man ten nepatiko tai labai ir nesigilinau.

na tai ir atbaido zmones... pardavineja visokius skudurus... o jei dar ir baisiai netvarkinga, tai tada visai..... kaip prie mano namu yra parduotuve. gal ten ir kazka gero randi, bet jau suversta.. sukista, ismetyta... doh.gif neimanoma normaliai praeit ar ka apziuret.. net pyktis imdavo ten uzejus... mano galva geriau jau maziau, bet tvarkingai..
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 10 28, 14:38)
na tai ir atbaido zmones... pardavineja visokius skudurus... o jei dar ir baisiai netvarkinga, tai tada visai..... kaip prie mano namu yra parduotuve. gal ten ir kazka gero randi, bet jau suversta.. sukista, ismetyta... doh.gif  neimanoma normaliai praeit ar ka apziuret.. net pyktis imdavo ten uzejus... mano galva geriau jau maziau, bet tvarkingai..

drinks_cheers.gif
Tikrai labai svarbu tvarka ir švara. Ten viskas tvarkingai sukabinta ir vietos daug, bet jau kaip nejauku ir nemiela... Aš taip pat ieškau tokių patalpų parduotuvei , kad pačiai būtų malonu ten dirbti, kad atitiktų mano viziją. O nepavyks tai ką gi, bent jau būsiu rami kad pabandžiau.
Atsakyti
ievule, o kur mazdaug patalpu ieskai? i kokia kaina oriantuojies? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 10 28, 15:30)
ievule, o kur mazdaug patalpu ieskai? i kokia kaina oriantuojies? smile.gif

Ieškau judrioje vietoje, kur žmonių judėjimas didelis būtų, o dėl kainos nežinau, gerose vietose normalios patalpos labai jau brangios, o ir nelabai yra tinkamų tam reikalui ,šiaip norėčiau tilpt į 2000 lt g.gif
Atsakyti