Įkraunama...
Įkraunama...

Prekyba SECOND HAND butikuose

Gražuuu... rolleyes.gif
Bet gal nereikėjo pervadint temos,butikų iš mūsų dar nei viena neturi,o kas ieškos temos "prekyba dėvėtais" nerast gali unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 23 spalio 2009 - 20:28
QUOTE(doviliukei @ 2009 10 23, 20:19)
roginta pirmadieni atsidarau tai ryt tik stovus atveza,tai teks dvi dienas suktis kaip uzsuktai.manau spesiu viska pasidaryt.

kažin ar spėsi per dvi dienas, bent aš tai savaitę dirbau (gal aš per ilgai blush2.gif ) g.gif
QUOTE(vajuta @ 2009 10 23, 20:34)
na va, ir as jau cia 4u.gif  prisiziurejau vaizdu, tai net gaila pasidare, kad as taip negaliu padaryt ax.gif

o panevezi as gerai pazistu, nes ten studijavau biggrin.gif be to ten ir mano geriausia draugyte gyvena smile.gif

tikrai gražūs vaizdai, bet erdvė turi būti, krėslai, tokia atmosfera kaip pasakoje bigsmile.gif Deja, man irgi atrodfo, kad tiktų mūsų krautuvėlei, per daug gražu lotuliukas.gif

supratau, sakykim beveik panevėžietė drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 23 spalio 2009 - 20:50
QUOTE(ecka @ 2009 10 23, 22:49)
kažin ar spėsi per dvi dienas, bent aš tai savaitę dirbau (gal aš per ilgai blush2.gif ) g.gif
tikrai gražūs vaizdai, bet erdvė turi būti, krėslai, tokia atmosfera kaip pasakoje bigsmile.gif  Deja, man irgi atrodfo, kad tiktų mūsų krautuvėlei, per daug gražu lotuliukas.gif

supratau, sakykim beveik panevėžietė drinks_cheers.gif  biggrin.gif

privalau spet susitvarkyt per dvi dienas.
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 10 23, 22:49)
tikrai gražūs vaizdai, bet erdvė turi būti, krėslai, tokia atmosfera kaip pasakoje bigsmile.gif  Deja, man irgi atrodfo, kad tiktų mūsų krautuvėlei, per daug gražu lotuliukas.gif

supratau, sakykim beveik panevėžietė drinks_cheers.gif  biggrin.gif

beveik biggrin.gif db beveik ir vilniete biggrin.gif reiks kada i panevezi nuvaziuot.. jau pasiilgau...
Atsakyti
Registruojuos ir as. 4u.gif

doviliukei suspesi as per tris dienas suspejau.
Linkiu sekmes lauksim ziniu atsidarius.
As nuo lapkricio pirmos bandysiu samdyti zmogu pusei etato. Nes negaliu normaliai nei drabuziu uzsipirkti nei reklameliu pametyti.
Paziuresim kas is to gausis.
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2009 10 24, 00:52)
Registruojuos ir as. 4u.gif

doviliukei suspesi as per tris dienas suspejau.
Linkiu sekmes lauksim ziniu atsidarius.
As nuo lapkricio pirmos bandysiu samdyti zmogu pusei etato. Nes negaliu normaliai nei drabuziu uzsipirkti nei reklameliu pametyti.
Paziuresim kas is to gausis.

privalau suspeti ,siand.skrajutes isimetysiu kol stovus padarys.
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 10 23, 22:03)
privalau spet  susitvarkyt per dvi dienas.

to ir linkiu, gal aš ne tokia greita buvau, nors pagalbos sulaukiau, nedirbau vienui viena biggrin.gif
QUOTE(vajuta @ 2009 10 23, 22:08)
beveik biggrin.gif db beveik ir vilniete biggrin.gif reiks kada i panevezi nuvaziuot.. jau pasiilgau...

o iš kur esi kilusi, jei visur beveik mastau.gif bigsmile.gif Gera pas mus Panevėžį, ar ne, ką kiti besakytų rolleyes.gif hihihi.gif Atvirai,man mielas miestas, vat grįžinėjom namo, pasiekėm miesto pradžią ir taip gera pasidarė, taip viskas sava wub.gif Vat Vilniuje nenorėčiau gyventi- man smarvė (išmetamų dujų), kamščiai (nors ir patys tokių apsčiai turim, bet vistiek mažesni), be to nė velnio nieko ten nepažįstu, net gatvių laugh.gif Žodžiu, savas yr savas rolleyes.gif Nors jei reiktų priprasčiau...., gal g.gif

LAbas rytas prekybininkės 4u.gif
Atsakyti
merginos o gal is Plunges kas emete ten atveza skotisku prekyciu, kaip tik gavau zinia kad ketvirtadieni fura atvaziavo su naujom prekem
Atsakyti
Na sveikos,as irgi pisirasau biggrin.gif ,katik savaite savo pirma baigiau,nu poilsio tai noriuu..Susivedziau prekyba,nu normaliai butu kad taip visada.As zmogus paprastas,man uztektu biggrin.gif Ytariu kad kita savaite kudoka bus,lapkricio pirmoji,ne tas rupes visiems..
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 10 24, 12:27)

Gera pas mus Panevėžį, ar ne, ką kiti besakytų rolleyes.gif  hihihi.gif  Atvirai,man mielas miestas, vat grįžinėjom namo, pasiekėm miesto pradžią ir taip gera pasidarė, taip viskas sava wub.gif  Vat Vilniuje nenorėčiau gyventi- man smarvė (išmetamų dujų), kamščiai (nors ir patys tokių apsčiai turim, bet vistiek mažesni), be to nė velnio nieko ten nepažįstu, net gatvių laugh.gif Žodžiu, savas yr savas rolleyes.gif  Nors jei reiktų priprasčiau...., gal g.gif

žemietė mano mirksiukas.gif Vilniui gyvenu nedaug- 5 m. Su baime kraustėmės, irgi smogo bijojau. Tačiau atsikraustėm tokion fainon viečikėn,šalia parko,gyvenu tarsi miške thumbup.gif Pripratau, ir nors miela pas tėvelius į svečius nuvažiuot,bet gyvent grįžt Panevėžin nebenorėčiau.
Atsakyti
Labas vakaerlis,
ovimama sveikinu su pirma savaite 4u.gif Gera pradzia ikvepia.Ir mums linksmiau thumbup.gif

doviliukei moraliskai tave palaikom ir laukiame ziniu pirmadieni.

Roginta del temos pavadinimo 1000% sutinku. drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2009 10 24, 19:40)
Labas vakaerlis,
ovimama sveikinu su pirma savaite 4u.gif Gera pradzia ikvepia.Ir mums linksmiau  thumbup.gif 

doviliukei moraliskai tave palaikom ir laukiame ziniu pirmadieni.

Roginta del temos pavadinimo 1000% sutinku. drinks_cheers.gif

tipitapu jau siand. pas mane verzesi,bet ju nieks neileido mirksiukas.gif
Atsakyti