Įkraunama...
Įkraunama...

Prekyba SECOND HAND butikuose

QUOTE(ecka @ 2009 10 24, 12:27)
to ir linkiu, gal aš ne tokia greita buvau, nors pagalbos sulaukiau, nedirbau vienui viena biggrin.gif
o iš kur esi kilusi, jei visur beveik mastau.gif bigsmile.gif  Gera pas mus Panevėžį, ar ne, ką kiti besakytų rolleyes.gif  hihihi.gif  Atvirai,man mielas miestas, vat grįžinėjom namo, pasiekėm miesto pradžią ir taip gera pasidarė, taip viskas sava wub.gif  Vat Vilniuje nenorėčiau gyventi- man smarvė (išmetamų dujų), kamščiai (nors ir patys tokių apsčiai turim, bet vistiek mažesni), be to nė velnio nieko ten nepažįstu, net gatvių laugh.gif Žodžiu, savas yr savas rolleyes.gif  Nors jei reiktų priprasčiau...., gal g.gif
LAbas rytas prekybininkės 4u.gif

as is kupiskio smile.gif panevezys tai man mielas ir nepavojingas jei nesitrainiosi pakampem velai. o vat sakydavau, kad NIEKADA negyvensiu vilniuj, kad jis per didelis ir t.t. o va kaip gavos, gyvenu ir visai cia patinka. ir jau pazistu daug maz smile.gif kamsciai cia daug didesni...as bijau pati vairuot vilniuj..... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikinu su naujais namuciais 4u.gif kaip savaitgalio prekyba mergaitems..pas mane stebuklo nebuvo,taciau kazkiek suprkiauti pavyko.Laukiu dbr naujos siuntos,ryt vaziuosiu pasiimt,galvojau pirmadieni Utena siekt nes airiski bus,taciau atveza i vieta is Anglu,ziuresiu kas ten gero,nes pazystamas atsiveze tad nebus prakratymo,busiu pirma pirkeja biggrin.gif sake siunta nebloga kiek ikises nosi permete keleta maisu ir megztuku ir striukiu,prasiau kad rusiuojant duztamu daiktu nedetu ir kaseciu,tad ramu bus kad bent sito su..nepaklius..kaina ir prieinama tad manau istampis jam ta siunta visa.Galesiu palygint dabar kai imu is bet kur ir kokia siunta gaunu ir is cia kai ji nepereita per keleta ranku ir neatsirinkta.
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 10 24, 22:52)
sveikinu su naujais namuciais 4u.gif kaip savaitgalio prekyba mergaitems..pas mane stebuklo nebuvo,taciau kazkiek suprkiauti pavyko.Laukiu dbr naujos siuntos,ryt vaziuosiu pasiimt,galvojau pirmadieni Utena siekt nes airiski bus,taciau atveza i vieta is Anglu,ziuresiu kas ten gero,nes pazystamas atsiveze tad nebus prakratymo,busiu pirma pirkeja  biggrin.gif sake siunta nebloga kiek ikises nosi permete keleta maisu  ir megztuku ir striukiu,prasiau kad rusiuojant duztamu daiktu nedetu ir kaseciu,tad ramu bus kad bent sito su..nepaklius..kaina ir prieinama tad manau istampis jam ta siunta visa.Galesiu palygint dabar kai imu is bet kur ir kokia siunta gaunu  ir is cia kai ji nepereita per keleta ranku ir neatsirinkta.

saunu thumbup.gif o savaitgalio prekyba man buvo prasta.. dar niekad taip nebuvo....tik 15lt gavau doh.gif
Atsakyti
sveikutes visos prekybininkes hi.gif taiva noriu as jums papasakoti kaip man sekesi pirma karta drabuzelius pirkti smile.gif taigi nusprendziau pabandyti pirkti Alytuje nes arciausia rolleyes.gif tagi pirkau is dvieju pardaveju, tai pas vienus buvo vienas maisiukas purvinu smirdinciu rubu tai teko ismest ir vienas maisiukas buvo slapias o pirkau nerusiuotus.... tai daugiau gal ir nebepirksiu pas juos mad.gif o pas kitus pardavejus tai thumbup.gif visi drabuzeliai svarus, graziai sulankstyti. ismeciau tik viena vaikiska batuka nes antro nebuvo, o siaip visa maisa ir sukabinau clap.gif tai labai pradziugino kaip pirmas apsipirkimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 10 24, 23:00)
sveikutes visos prekybininkes hi.gif  taiva noriu as jums papasakoti kaip man sekesi pirma karta drabuzelius pirkti smile.gif  taigi nusprendziau pabandyti pirkti Alytuje nes arciausia rolleyes.gif tagi pirkau is dvieju pardaveju, tai pas vienus buvo vienas maisiukas purvinu smirdinciu rubu tai teko ismest ir vienas maisiukas buvo slapias o pirkau nerusiuotus.... tai daugiau gal ir nebepirksiu pas juos mad.gif o pas kitus pardavejus tai  thumbup.gif visi drabuzeliai svarus, graziai sulankstyti. ismeciau tik viena vaikiska batuka nes antro nebuvo, o siaip visa maisa ir sukabinau clap.gif tai labai pradziugino kaip pirmas apsipirkimas thumbup.gif

sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 10 24, 22:09)

dekui smile.gif tikiuosi ir kitom visom prekybininkem taip pat gerai pasiseks pirkti drabuzius bigsmile.gif
Atsakyti
nu ziuresiu kaip man pirmad.seksis pirma diena
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 10 24, 22:25)
nu ziuresiu kaip man pirmad.seksis pirma diena

tikriausia kad puikiai seksis ypac kai pirma diena tai smalsuoliu uzeis nemazai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 10 24, 23:31)
tikriausia kad puikiai seksis ypac kai pirma diena tai smalsuoliu uzeis nemazai mirksiukas.gif

oj lauksiu as tu smalsuoliu ir kad tusti neiseitu bigsmile.gif
Atsakyti
vilmuke3 o Utenoje Basanaviciaus gatveje pirkai ?
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2009 10 24, 22:36)
vilmuke3 o Utenoje Basanaviciaus gatveje pirkai ?

nea as pirkau Alytuje.
Atsakyti
Idomu kam uz kiek brangiausiai pavyko parduoti megztuka, striuke, dzinsus, rankinuka

Mano rekordai:
megztukas 25 Lt
striuke 50 Lt brangiausia parduota preke
dzinsai 25
rankinukas 20
Atsakyti