Įkraunama...
Įkraunama...

Prekyba SECOND HAND butikuose

QUOTE(fifacka @ 2009 10 28, 20:12)
niu baikit gazdint as tik nuomai mokesiu 1000 o kur plius komunalinai mok. ir dar sodrai ir ligoniu kasa.... g.gif  as suprekiavau pirma diena  virs 300, veliau tai 255 tai 170 maziausiai buvau suprekiavus 103 lt kai dirbau iki 14 h dienos ..niu tai mastau kad prasisuksiu  g.gif  pfu pfu pfu   ka? na aisku dar dirbu tik savaite ,pasipildau po truputi per diena ir jokiu akciju irgi nedarau ir nedarysiu kas labai uzsistoves tai  nuvesiu kuria diena i turgeli ar koki kaimuka  ir paleisiu po kelis litus....aisku tos klijanturos dar ne tiek dauk bet ziuriu zmones jau buve  atsiveda pazystamus tai gal vieni per kitus ir padauges tos klijanturos  g.gif bent jau viliuosi ir dar pati skrendu i londona atsivesiu nauju rubeliu prijunksiu prie padevetu..ir dar papuosalu pastatusiu ranku darbo ant prekystalio...tei va tokiu naujoviu kaip pritraukti zmogeliuku vis prisimastau ir tik meldziuosi kad tik viskas butu gerai  ax.gif

labai gerai prekyba tau einasi, tad ne taip ir baisu , bet retai kuri kasdien po tiek surenka, deja unsure.gif Pas tave gal patalpos labai didelės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 29 spalio 2009 - 08:50
http://www.spintosgu...rter/#more-3396

Pasiskaitymui ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Dziugu, kad bent kazkam prekyba einasi, jau buvau pradejus rimtai svarstyti ar apsimoka atsidarineti rolleyes.gif doh.gif Nors tikriausia ne rodiklis, kad kazkam sekasi ar kazkam ne... Visais laikais, ir ne krizes, budavo, kad ir atsidaro parduotuves ir uzsidaro... Taigi, nosis aukstyn, prekybininkes, ir pirmyn! drinks_cheers.gif

O as vis patalpu paieskose... doh.gif cool.gif Pradedu galvoti, kad labiausia apsimokes atidaryti parduotuve pavasari rolleyes.gif
Atsakyti
sios savaites dienos tikrai geros,zmoniu bumas kaip pries sventes kokias..nors arteja sventes ale puostis nereikes joms biggrin.gif buvau nusiteikusi kaip tik sia savaite budejimo rezime praleist,taciau apsirikau.
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 10 29, 17:46)
sios savaites dienos tikrai geros,zmoniu bumas kaip pries sventes kokias..nors arteja sventes ale puostis nereikes joms biggrin.gif buvau nusiteikusi kaip tik sia savaite budejimo rezime praleist,taciau apsirikau.

man už jus labai linksma, tik manam kieme kiek liūdnoka, na bet kaip nors blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 29 spalio 2009 - 17:29
QUOTE(ecka @ 2009 10 29, 18:27)
man už jus labai linksma, tik manam kieme kiek liūdnoka, na bet kaip nors blush2.gif

viskas bus gerai ir tau,nebandyk nuleist zemyn nosiuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 10 29, 10:48)
Labas rytas,

Žinok,pradžioj visada gerai,ką tu galvojai kad kitaip bus? Paskui kai tie daiktai užsisitovi,prastai. Aš jau vakar akcijas padariau kai kam po 50 proc. Tik niekas tuo nepasinaudojo, žmonių nebuvo  doh.gif

Na taip as galvojau kad pradzioj bus blogai kadangi nieks nezino apie nauja parduotuve, bet dabar dedu reklamas i miestelio laikrastuka , uzsakiau kad reklamuotu per televizoriu (na miesto centre yra didelis televizorius reklamoms) tai pasinaudojau ta proga kol nemokamai reklamuoja thumbup.gif ir manau kad zmoniu padauges,o del rubu uzsistovejimo tai jau pasakojau ka mastau mirksiukas.gif
Atsakyti
prastoka siand.jau diena schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(vajuta @ 2009 10 29, 01:17)
papasakosi kas kaip, nes as ir esu gavus laiska is sodros, bet jo dar nemacius... rolleyes.gif

vajuta nieko ten baisaus geguzes menesi reiks mokescius tik moket ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 10 29, 21:57)
prastoka siand.jau diena schmoll.gif
Papildyta:

vajuta nieko ten baisaus geguzes menesi reiks mokescius tik moket ax.gif  ax.gif

gerai, kad ne kas menesi ar ne kas ketvirti smile.gif kaip mane prigasdino biggrin.gif
Atsakyti
Nu mane jau užkniso bash.gif Paleidau pusę prekių su 50 proc. nuolaida,ale vistiek žmonių mažai. Šiandien su 1 lt. iki 14 val. sedėjau doh.gif Galvojau kas toliau... Ale iki vakaro sugebėjau šimtuką sukrapštyt karsta.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif
Pas mane siandien geriau, nes papirko keleta striukiu, bet nezinau kas bus rytoj, jau reiketu drabuzeliu, nes Utena mazai padejo daug vasariniu drabuziu.
Amzinas klausimas kur pirkti? Gal kas bandet Vilniuj Euridoj ? Tas klausimas mane baigia uzknisti. Kur pirkti stai klausimas kame.
lasiukas dziaugiuosi uztave drinks_cheers.gif
doviliukei viena diena geresne kita blogesne tai normalu. 4u.gif
fifacka zaviuosi tavo marketingu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2009 10 29, 23:48)
Labas vakarelis 4u.gif
Pas mane siandien geriau, nes papirko keleta striukiu, bet nezinau kas bus rytoj, jau reiketu drabuzeliu, nes Utena mazai padejo daug vasariniu drabuziu.
Amzinas klausimas kur pirkti?  Gal kas bandet Vilniuj Euridoj ? Tas klausimas mane baigia uzknisti. Kur pirkti stai klausimas kame.
lasiukas dziaugiuosi uztave drinks_cheers.gif
doviliukei viena diena geresne kita blogesne tai normalu. 4u.gif
fifacka zaviuosi tavo marketingu thumbup.gif

siand.vos 70 lt sukrapsciau g.gif
Papildyta:
idomu kas ryt bus g.gif gal kas geriau
smile.gif
Atsakyti