Įkraunama...
Įkraunama...

Prekyba SECOND HAND butikuose

QUOTE(ecka @ 2009 10 29, 10:38)

dėkui , va tau ir po lita biggrin.gif

sveikutės imiua šiandien rušiuotus rubelius kaip ir nieko pasitaikė žiūrėsim kaip seksis parduoti ax.gif

buvau dar nulėkus ir iki domeikavos kaune bet apsisukau rubai baisus o kainos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 10 29, 23:37)
Nu mane jau užkniso  bash.gif Paleidau pusę prekių su 50 proc. nuolaida,ale vistiek žmonių mažai. Šiandien su 1 lt. iki 14 val. sedėjau  doh.gif Galvojau kas toliau... Ale iki vakaro sugebėjau šimtuką sukrapštyt  karsta.gif

pas mane irgi sunkiai jau.... unsure.gif galvojau kad tik kelis lt turesiu, bet i vakara zmoniu padaugejo... ale tik 61lt per diena blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 10 30, 00:09)
dėkui , va tau ir po lita  biggrin.gif

sveikutės imiua šiandien rušiuotus rubelius kaip ir nieko pasitaikė žiūrėsim kaip seksis parduoti  ax.gif

buvau dar nulėkus ir iki domeikavos kaune bet apsisukau rubai baisus o kainos  blink.gif

o kur pirkai rusiuotus rubus g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 10 29, 23:29)
o kur pirkai rusiuotus rubus g.gif

kaune mitodoj mirksiukas.gif norėjau dar žailsiuku paimti ale visi maišai vien tik minkštu doh.gif
Atsakyti
Tiesa merginos gal as tik viena nezinau, man kliente sake, kad reikia sveikatos pazymejmo ar kaip ten vadinasi tam kas prekiauja tipo ji dirbo batu parduotuveje tai jai reikejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 10 30, 00:30)
kaune mitodoj  mirksiukas.gif  norėjau dar žailsiuku paimti ale visi maišai vien tik minkštu  doh.gif

o kainos kokios mazdaug
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2009 10 30, 00:33)
Tiesa merginos gal as tik viena nezinau, man kliente sake, kad reikia sveikatos pazymejmo ar kaip ten vadinasi tam kas prekiauja tipo ji dirbo batu parduotuveje tai jai reikejo g.gif

sveikatos pazymejimas man rodos reikalingas tada, kai pas kazka isidarbini. reikia komisija pereit... o del savo verslo nemanau, kad reiktu sveikata tikrintis. niekam tai neidomu juk pats sau seimininkas esi..
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2009 10 29, 23:33)

čia jeigu esi idarbinta mirksiukas.gif

QUOTE(vajuta @ 2009 10 29, 23:39)
sveikatos pazymejimas man rodos reikalingas tada, kai pas kazka isidarbini. reikia komisija pereit... o del savo verslo nemanau, kad reiktu sveikata tikrintis. niekam tai neidomu juk pats sau seimininkas esi..

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 10 30, 00:34)
o kainos kokios mazdaug

nes eudroj tai labai jau brangu g.gif
Atsakyti
Ne cia jokio skirtumo idarbintas ar neidarbintas cia kad klientu neuzkrestum.
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2009 10 30, 01:05)
Ne cia jokio skirtumo idarbintas ar neidarbintas cia kad klientu neuzkrestum.

idomu kaip uzkresi tuos klientus.. be to sveikata tikrinama isidarbinant labiau del to, kad uztikrint darbdavi, jog tu gali ir pajegi dirbti. bent jau as taip suvokiu...
kai atlikinejau praktika ligoninej, tai mano sveikatos tikrinimas buvo paklausimas kaip jauciuosi, kraujo spaudimo pamatavimas ir viskas, as galiu dirbt su ligoniais.. tai kazi kaip cia nustatinejama kuo as galiu ar negaliu uzkrest kita zmogu. net tyrimai nedaromi... cool.gif
Papildyta:
QUOTE(vajuta @ 2009 10 30, 01:23)
idomu kaip uzkresi tuos klientus.. be to sveikata tikrinama isidarbinant labiau del to, kad uztikrint darbdavi, jog tu gali ir pajegi dirbti. bent jau as taip suvokiu...
kai atlikinejau praktika ligoninej, tai mano sveikatos tikrinimas buvo paklausimas kaip jauciuosi, kraujo spaudimo pamatavimas ir viskas, as galiu dirbt su ligoniais.. tai kazi kaip cia nustatinejama kuo as galiu ar negaliu uzkrest kita zmogu. net tyrimai nedaromi... cool.gif

va, vyras patvirtino, kad dedamas stampas knygelej, kad jis gali dirbt butent ta darba, kuriame jis idarbinamas, o ne del uzkretimu.
o su maistu dirbant tai jau atskira kalba. ten butina pereit kursus..gaut zaliaja knygele
Tad manau gali but rami rolleyes.gif
Atsakyti
Ka domina Vilniuje turiu du maisus labai, tikrai labai kokybisku (pirkti parduotuvese) visiskai nedaug nesiotu rubeliu 2 maksiminius maisus. Dzinsai, ofisiniai marskinukai (smart casual). Humanai dar toli iki tokiu., patikekit.

Tuos du maisus atiduociau uz 150 Lt. Kam idomu, brukstelkit i AZ, galesiu atsiusti nuotraukeliu.
Atsakyti