QUOTE(ovimama @ 2009 11 01, 16:10)
Nu aiskiai parasyta,pasiemant is Anglijos sandelio tokia kaina...Siaubas....o dar parvezimas...O kur sandeliuoti tokius kiekius....angaro reikia 

Tai išvada viena,susikooperuojam, visos perkam ir išsidalinsim po toną,kas čia yr. Pas mane sandėly tai kokios 3 tonos pareitų
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 01, 16:31)
Tai išvada viena,susikooperuojam, visos perkam ir išsidalinsim po toną,kas čia yr. Pas mane sandėly tai kokios 3 tonos pareitų
dar juos dizinfekuot juk reikes

QUOTE(doviliukei @ 2009 11 01, 16:36)
o jie ne uzsieny dezinfekuojami?
QUOTE(vajuta @ 2009 11 01, 16:40)
o jie ne uzsieny dezinfekuojami?
neisivaizduoju kur juos dizinfekuoja,gal ir uzsieni

Teisingai,verslininkaites,pirkejas rupinasi dezinfekcijos dokumentais,muitine ir dar visokiu susniu dok,cia tik ilgai besisukantiems tame versle,o mus zalias,apsautu kaip zuikius.
Galu gale kaina gautusi kaip butume pirkusios cia pat .
Va klausimelis,jums,likimo drauges
Pazystami ir draugai isivaizduoja kad mudu su sunum apsirenge nuo galvos iki koju,(kadangi prekiauju pusmetis)is mano lapatyno.Ir net nesistengiu as aiskinti,kad ne velnio,vos kelis rubelius sau pasiliekame,o kartais ne vieno,tiesiog netinka.Ar jums yra taip pat ar apsirengiate vis delto,dar is seimyna ir tevus???

QUOTE(ovimama @ 2009 11 01, 16:51)
Teisingai,verslininkaites,pirkejas rupinasi dezinfekcijos dokumentais,muitine ir dar visokiu susniu dok,cia tik ilgai besisukantiems tame versle,o mus zalias,apsautu kaip zuikius.
Pazystami ir draugai isivaizduoja kad mudu su sunum apsirenge nuo galvos iki koju,(kadangi prekiauju pusmetis)is mano lapatyno.Ir net nesistengiu as aiskinti,kad ne velnio,vos kelis rubelius sau pasiliekame,o kartais ne vieno,tiesiog netinka.Ar jums yra taip pat ar apsirengiate vis delto,dar is seimyna ir tevus???

kadangi as prekiauju tik savaite tai da ne vieno rubo nepasiemiau sau

Papildyta:
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 01, 16:54)
dziaugiuosiu kad ant nuomos jau susirinkau

Sveikutes, praejusi sav man buvo baisoka, manau ir ateinanti bus panasi, iki pasalpu ir algu
Del tu pigiu drabuzeliu, tai manau niekas nieko gero pigiai nebeatiduoda.
Siaip idomu gal kas yra bandziuosios Norvegisku rubu, nes vienas pazystamas jau zada artimiausiu metu fura parvezt, bet jis pirma karta ta darys. Jei viskas gerai antra reisa sake nauju ves
na tie nauji tai kaip supratau devetu prekybai skirti. radau viena skelbima norvegisku is vasaros kad po 6 lt uz kg, tai gal jie ten geri
Rasykit kas ka zinot apie Norvegiskus, as dar jo isklausiu kokiu budu jis ten juos renka, ar mato kas per kokybe ir pan.

Siaip idomu gal kas yra bandziuosios Norvegisku rubu, nes vienas pazystamas jau zada artimiausiu metu fura parvezt, bet jis pirma karta ta darys. Jei viskas gerai antra reisa sake nauju ves

QUOTE(tipitapu @ 2009 10 31, 23:15)
niu taip teoriškai negalima bet aplikui visi prekiauja , o ir visus nervina tas istatytmas žaislai batukai vaikiškis ir dar visokios nesamonės

QUOTE(rogrinta @ 2009 11 01, 10:16)
Merginos,vieno dalyko norėčiau paprašyt,jei pas ką nors papuls kas nors iš jojimo rūbų ar reikmenų,duokit žinot
aha duosiu aš turėjau batus jojikės tik nesupratau tai moteris klausė kiek sakau 10 lt ta iškarto ir stvėrė sako dukra jodinėja

QUOTE(ovimama @ 2009 11 01, 15:51)
Ar jums yra taip pat ar apsirengiate vis delto,dar is seimyna ir tevus???
oi nė neklausk kiek daug taip mano bet man atsibodo aiškinti kad sau nepasilieku rubu tik vyras nike kėdus pasilikes gerus yra ir viskas

QUOTE(doviliukei @ 2009 11 01, 16:59)
kadangi as prekiauju tik savaite tai da ne vieno rubo nepasiemiau sau 
Papildyta:

Papildyta:

as prekiauju 2 savaites. rubu pasiemiau sau, vyrui.. jo mama taip pat pasieme, bet ji sumokejo, kad ir kaip atsisakinejau... paemiau truputi savo vaikui, bet jis ir taip daugiau nei reikia turi.. paemiau mamai, duktereciai pora rubeliu..
QUOTE(ovimama @ 2009 11 01, 15:51)

Labos, mergaitės

aš pati sau megztuką palikau, o dukroms po vieną kitą puikių radau ir palikau, vyras atssakė ką nors imti, sakė nereikia (visą gyvenimą taip

Papildyta:
QUOTE(blakstienute @ 2009 11 01, 16:00)
Sveikutes, praejusi sav man buvo baisoka, manau ir ateinanti bus panasi, iki pasalpu ir algu
na tie nauji tai kaip supratau devetu prekybai skirti. radau viena skelbima norvegisku is vasaros kad po 6 lt uz kg, tai gal jie ten geri
Rasykit kas ka zinot apie Norvegiskus, as dar jo isklausiu kokiu budu jis ten juos renka, ar mato kas per kokybe ir pan. 

paguosiu ir pas mane baisoka

QUOTE(ovimama @ 2009 11 01, 16:51)
Pazystami ir draugai isivaizduoja kad mudu su sunum apsirenge nuo galvos iki koju,(kadangi prekiauju pusmetis)is mano lapatyno.

Aš net nežinau kelinti metai rengiuos nuo galvos iki kojų iš skuduryno,t.y. anksčiau būdavo kas dėvėtus specialiai ant manęs iš Airijos atsiųsdavo,dabar ir pati kai ką randu sau,dasipildau spintą. Ir niekam aš nieko neaiškinu,visų pirma niekas ir neklausia. Nebent kai kas paklausia iš kur tokį daiktą gražų pirkai,arba pagiria,kad gražiai atrodau,tai pasakau "gi viskas iš Airijos"

QUOTE(vilite @ 2009 11 01, 17:01)
aha duosiu aš turėjau batus jojikės tik nesupratau tai moteris klausė kiek sakau 10 lt ta iškarto ir stvėrė sako dukra jodinėja
o ištikruju kiek reikėjo prašyti