Įkraunama...
Įkraunama...

Prekyba SECOND HAND butikuose

QUOTE(rogrinta @ 2009 11 01, 18:59)

tongue.gif ot nesakysiu. Šiaip tai padevalkėse pastoviai merginos jei nugvelbia batus tai būtent už 10 lt. Nauji jie apie 150 kainuoja patys paprasčiausi

biggrin.gif Tai neprašoviau
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 01, 10:16)
Važiuosi?  ax.gif
Papildyta:
Merginos,vieno dalyko norėčiau paprašyt,jei pas ką nors papuls kas nors iš jojimo rūbų ar reikmenų,duokit žinot  ax.gif Man per 8 darbo mėnesius nieko panašaus nebuvo,o labai reik,jei netiks man turiu nemažai pažįstamų besisukančių arkliniam pasauly, turėsiu kam pasiūlyt. Taip,kad turėkit omeny,neiššmeskit jei kam paklius  rolleyes.gif

ax.gif jei niekas nesikeis,vaziuosiu,nes kol kas nieko geriau nerandu.
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 01, 19:25)

Ar buvo nepatenkintu is Utenos kas eme, galvoju gal ir man bandyt, nes visiskai neina i prieki niekas. Beje kokia airisku kaina ten /...
Atsakyti
QUOTE(blakstienute @ 2009 11 01, 19:46)
Ar buvo nepatenkintu is Utenos kas eme, galvoju gal ir man bandyt, nes visiskai neina i prieki niekas. Beje kokia airisku kaina ten /...

nezinau visu emusiu nuomones,galiu tik savo rato kurios eme pasakyt nuomone,paskutini kart kai emem stebuklu nebuvo,daug vasariniu,taciau buvo nemazai batu,striukiu,megztuku,kaip ir visur manau kas papuola tas,tik tiek kad cia man ramiau jog nebus isrankioti kazkieno prekiauti savo pardems,ka atveze tas ir yra..seip ganetinai tvarkingi rubeliai.kaina 5.30 jei imi 300 kg 5.10
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 01, 20:25)

o ar važiuosiu aš,priklausys nuo to kaip prekyba seksis šią sav.,šiaip tai norėčiau, įdomu palošt loterijoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 01, 20:04)
o ar važiuosiu aš,priklausys nuo to kaip prekyba seksis šią sav.,šiaip tai norėčiau, įdomu palošt loterijoj  biggrin.gif

biggrin.gif adrenalino gerai pasikrauni kai matai pries tave kas ima ir ka pavyksta nuzvelgt gero..ir kai savo maisus iskraustai masinoje ir pamatai kas gero tada pakyla toks upas dar daugiau pirkt biggrin.gif juokiausi is skrybeliu 3 vnt.kur radau..galvojau jau paciai reiks sedet jas uzsikorus..va viena skrybele su mano foto..taciau jau prakaliau antroj dienoj po 10 lt. biggrin.gif jei as nevaziuosiu neturesiu ka naujo iskelt,nes surusiavau visus rubus ka turiu paslepus vasarai jau dali ju paleidau po 3 lt.vis greiciau prasikratis parduotuve..tad verkiant reiks jau nors 100 kg imt..taciau ten pakliusiu vel akys bus auksciau manes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstienute @ 2009 11 01, 20:46)

kiek girdėjau (o girdėjau nemažai) visi patenkinti buvo kas pirko Utenoj. Žmonės,kurie perkasi nerūšiuotus žino ko gali laukt,daug vilčių labai nededa. Kaip ir lasiukas rašė,stebuklų nėr,bet yra visko po truputį,taigi parduotuvę pasipildai iš kart įvairiais daiktais,čia yra didelis pliusas. Pirkau 200 kg,tai man paskaičiavo po 5.20
Papildyta:
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 01, 21:11)
biggrin.gif adrenalino gerai pasikrauni kai matai pries tave kas ima ir ka pavyksta nuzvelgt gero..ir kai savo maisus iskraustai masinoje ir pamatai kas gero  tada pakyla toks upas dar daugiau pirkt  biggrin.gif juokiausi is skrybeliu 3 vnt.kur radau..galvojau jau paciai reiks sedet jas uzsikorus..va viena skrybele su mano foto..taciau jau prakaliau antroj dienoj po 10 lt.  biggrin.gif jei as nevaziuosiu neturesiu ka naujo iskelt,nes surusiavau visus rubus ka turiu paslepus vasarai jau dali ju paleidau po 3 lt.vis greiciau prasikratis parduotuve..tad verkiant reiks jau nors 100 kg imt..taciau ten pakliusiu vel akys bus auksciau manes lotuliukas.gif

Va va,atsiranda pirkimo azartas, aš dar dabar nebaigiau skalbt tos siuntos,dar vienas maišiukas laukia eilės į skalbiankę,bet jau noriu važiuot,nors nėr už ką ir dar tu pinigėlių neatsiėmiau doh.gif Ot sakau manija kažkokia. Akcijas padariau didžiausias parduotuvej,tuoj sakau po 1 lt. viską paleisiu,kad tik būtų kur vėl naują siuntą kišt,nors ta nauja vis dar kabinama nuo pirmadienio kasdien ir dar kokias tris dienas turiu iš ko papildyt lotuliukas.gif Kad tik žmonių būtų ... rolleyes.gif
Atsakyti
ax.gif baikit erzintis kita pirmad.ir as i utena bandysiu lekt tik reik per savaite lituku pasirinkt g.gif
Atsakyti
biggrin.gif bandyk..bandyk..tuoj susirinkima visos padarysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 01, 21:53)
ax.gif baikit erzintis kita pirmad.ir as i utena bandysiu lekt tik reik per savaite lituku pasirinkt g.gif

QUOTE(lasiukas @ 2009 11 01, 21:58)
biggrin.gif bandyk..bandyk..tuoj susirinkima visos padarysim  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif meetukas nusimato thumbup.gif Oi,kad tik neprisikalbėčiau,nebus babkių,nebus ir meetuko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 01, 22:04)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif meetukas nusimato  thumbup.gif Oi,kad tik neprisikalbėčiau,nebus babkių,nebus ir meetuko  unsure.gif

padirbesim 6 dienas ir atsiras babkiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 01, 22:07)
padirbesim 6 dienas ir atsiras babkiu lotuliukas.gif

Nu teks pasistengt ir stipriai padirbėt vardan susitikimo fitness4.gif biggrin.gif
Atsakyti