QUOTE(blakstienute @ 2009 11 01, 20:46)
Ar buvo nepatenkintu is Utenos kas eme, galvoju gal ir man bandyt, nes visiskai neina i prieki niekas. Beje kokia airisku kaina ten /...
kiek girdėjau (o girdėjau nemažai) visi patenkinti buvo kas pirko Utenoj. Žmonės,kurie perkasi nerūšiuotus žino ko gali laukt,daug vilčių labai nededa. Kaip ir lasiukas rašė,stebuklų nėr,bet yra visko po truputį,taigi parduotuvę pasipildai iš kart įvairiais daiktais,čia yra didelis pliusas. Pirkau 200 kg,tai man paskaičiavo po 5.20
Papildyta:
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 01, 21:11)

adrenalino gerai pasikrauni kai matai pries tave kas ima ir ka pavyksta nuzvelgt gero..ir kai savo maisus iskraustai masinoje ir pamatai kas gero tada pakyla toks upas dar daugiau pirkt

juokiausi is skrybeliu 3 vnt.kur radau..galvojau jau paciai reiks sedet jas uzsikorus..va viena skrybele su mano foto..taciau jau prakaliau antroj dienoj po 10 lt.

jei as nevaziuosiu neturesiu ka naujo iskelt,nes surusiavau visus rubus ka turiu paslepus vasarai jau dali ju paleidau po 3 lt.vis greiciau prasikratis parduotuve..tad verkiant reiks jau nors 100 kg imt..taciau ten pakliusiu vel akys bus auksciau manes
Va va,atsiranda pirkimo azartas, aš dar dabar nebaigiau skalbt tos siuntos,dar vienas maišiukas laukia eilės į skalbiankę,bet jau noriu važiuot,nors nėr už ką ir dar tu pinigėlių neatsiėmiau

Ot sakau manija kažkokia. Akcijas padariau didžiausias parduotuvej,tuoj sakau po 1 lt. viską paleisiu,kad tik būtų kur vėl naują siuntą kišt,nors ta nauja vis dar kabinama nuo pirmadienio kasdien ir dar kokias tris dienas turiu iš ko papildyt

Kad tik žmonių būtų ...