Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas)

QUOTE(Wonderful @ 2009 11 10, 13:45)
o per kiek laiko tau nuo tukstancio nukrito tiek bigsmile.gif

Dar kartą pasitikrinau nuo šių metų sausio, kažkaip galvojau, kad pernai gruodį dariausi. Buvo tada 890 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2009 11 10, 13:27)
Dar kartą pasitikrinau nuo šių metų sausio, kažkaip galvojau, kad pernai gruodį dariausi. Buvo  tada 890  doh.gif

idomu,kada man taip nukris g.gif
o ka gydytojas sako,tiroxinas tau visam laikui ar galesi nuotraukt?
Atsakyti
O kodel jus taip sekate ta atpo? Jums ji liepia tirt? Man neliepe schmoll.gif sako pamirsk ji. Pasak mano gydytojos jis gali nukrist ir pakilt savaime, nuo musu gyenimo ritmo ir kokybes priklauso.
Pas mane buvo 1000, as jokiu hipo pozymiu nejauciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 10 lapkričio 2009 - 14:04
QUOTE(Alexia @ 2009 11 10, 14:03)
O kodel jus taip sekate ta atpo? Jums ji liepia tirt? Man neliepe  schmoll.gif sako pamirsk ji. Pasak mano gydytojos jis gali nukrist ir pakilt savaime, nuo musu gyenimo ritmo ir kokybes priklauso.

man irgi vienas gyd liepe ji pamirst,o kai nuejau pas sidlauska,jis visko reikalavo ir visu metu tyrimus nagrinejo,is bendro vaizdo galima spresti,kas ir kaip vyksta g.gif
nezinau,bent man, tai atpo tiek pat svarbus,kiek ir kiti tyrimai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonderful @ 2009 11 10, 14:42)
idomu,kada man taip nukris g.gif
o ka gydytojas sako,tiroxinas tau visam laikui ar galesi nuotraukt?

Deja visam, nes nuo tos ligos sako, kad nepasveikstama, tik būna uždegimo paūmėjimas ir vėl kažkiek geriau. Matyt dabar geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2009 11 10, 14:09)
Deja visam, nes nuo tos ligos sako, kad nepasveikstama, tik būna uždegimo paūmėjimas ir vėl kažkiek geriau. Matyt dabar geriau ax.gif

man irgi vienas gyd taip sake verysad.gif bet kai pasakiau sidlauskui,jis tik ranka numojo,tai taip ir nesupratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2009 11 10, 15:03)
O kodel jus taip sekate ta atpo? Jums ji liepia tirt? Man neliepe  schmoll.gif sako pamirsk ji. Pasak mano gydytojos jis gali nukrist ir pakilt savaime, nuo musu gyenimo ritmo ir kokybes priklauso.
Pas mane buvo 1000, as jokiu hipo pozymiu nejauciu.

Jei einu konsultacijai, tai pirmiausia gydytojas visada prašo tyrimų rezultatų, nes nuo jų priklauso tiroksino dozė, ar aš čia ką maišau g.gif Na mano visi skirtingi 4 gydytojai taip elgėsi ax.gif Dėl to 1000-kai man beveik tiek buvo buvau kaip tik pakylėtos nuotaikos, skraidžiau nuo įspūdžių po kelionės, tiesiog tikėjausi idealių beveik razultatų, nes taip jaučiausi, o dabar tai pulsas durniavo ramybės būsenoj 90, širdelė virpėjo, kaip tik gydytoja siūlo pas endokrinologą, bet tyrimai geresni, tai nuo ko čia priklauso g.gif
Papildyta:
Gaila, kad kokia gydytoja ar gydytojas čia neužsuka smile.gif , nors iš kitos pusės-kiek gydytojų tiek nuomonių ax.gif
Atsakyti
Kažin kodėl vieniem krenta atpo o kitiem tik vos vos,įdomu nuo ko priklauso,gal dar ką papildomai vartojai Ingel? g.gif
Atsakyti
Man tai siandien galva skauda, siaubas nespeju vaistu gert doh.gif vakar prisinervinau dar sutapo mmm va ir rezultatas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 10 lapkričio 2009 - 14:25
QUOTE(Ingel @ 2009 11 10, 13:17)

Gaila, kad kokia gydytoja ar gydytojas čia neužsuka smile.gif , nors iš kitos pusės-kiek gydytojų tiek nuomonių ax.gif

siandien zinok,lygiai ta pati pagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
O as vakar pagalvojau ar cia neuzsuka musu daktareliai , butu nekas jei pamatytu kad apsnekam juos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 11 10, 15:19)
Kažin kodėl vieniem krenta atpo o kitiem tik vos vos,įdomu nuo ko priklauso,gal dar ką papildomai vartojai Ingel? g.gif

Kad man jis ne visada krenta, kažkaip banguojančiai, tai pakyla, tai vėl nukrenta, dažniausiai pasitaiko virš 600 ir apie 200. Sako reikia gyvent be stresų, bet kaip išvengti jų recepto nėra ax.gif
Nieko ypatingo nevartoju, negeriu jokių raminančių arbatų, tik b strong ir tirpaus magnio, kai prisimenu išgeriu. Vienas endokrinologas siūlė raminačių receptinių, receptą paėmiau dėl bendradarbės, jai ten skydliaukės kitos problemos, suaktyvėjusi veikla, tai laksto kaip žebenkštis, šiek tiek apraminau lotuliukas.gif Šiaip aš prieš vaistus, na aišku reikia vadovautis protingumo kriterijais ax.gif Iš pradžių sakiau, kad ir biopsijos nedarysiu, bet... O vaistus perku, tik pirmiausia išstudijavusi jų poveikį, nes jau kibau vieną kartą, pirkau jox anginai, bet jo mums negalima schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingel: 10 lapkričio 2009 - 14:34