QUOTE(Nidulia @ 2015 02 17, 22:04)
O kaip paaiskino tavo dusuli?
Taigi sakiau: su baltymine dieta(labai sukusti norejau

) suvariau skrandi visam gyvenimui

Dusimas, sirdies permusimai, galvos svaigimas, koordinacijos praradimas-viskas tas nelemtas GERLas

Jei tik laikausi sveikos mitybos piramides, tai esu sveika kaip pagal vadoveli

Bet pakanka man sugriesyti su kokiais saslykais, raugintais kopustais, ilgiau pavartoju zalias darzoves-amba, as lavonas
Istirta mano absoliuciai viskas:nuo bronchines astmos, iki alergiju, issetiniu skleroziu.
As, skirtingai nuo forumo dalyviu, pirma pasiskaitau forumus, paskui isikalbu liga, bet tada puolu pas daktarus su "diagnoze", kad jie patvirtintu ar paneigtu.

I stikline nespjaudau, ant juosteliu nesisioju
Va yra tema "Niezai"-puikus pavyzdys, kai moteriske isikalba sau liga ir jos neina perkalbeti net, kad ji klysta, kad tam reikalingi tyrimai.

Geriau uzsiims savigyda, bet pas daktarus neis.
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 02 17, 22:15)
Dabar meciau ta dieta, valgau visko po truputi, ypac daug ankstiniu, darzoviu ir stengiuosi, kad kas antra diena jos butu termiskai neapdorotos. Valgau ir ryzius, ir duona ir makaronus, bet stengiuosi, kad nebutu pusryciams kiausinis su duona, pietums makaronai, o vakarienei - blynai

. Paziuriu, kad miltiniai butu dazniausiai karta per diena. Ir galiu pasakyti, kad jauciuosi puikiai

.
Jus irgi laikotes sveikos, tradicines mitybos piramides

Vadinasi, kaip ir rasiau anksciau, PSO vis tik dare neviena tyrima skirtingose salyse, bet tyrimai patvirtino, kad 80% zmoniu pasveiksta tik sureguliavus mityba pagal grafika: grudines kulturos, darzoves, vaisiai-piramides pagrindas. Mesa, zuvis, kiausiniai-galimi valgyti tik po 50gr per diena. Visi saldumynai, alkoholis, miltiniai patiekalai-tik retu svenciu proga.

Ir tada organizme bus harmonija, rugsciu ir sarmu balansas.
Papildyta:
QUOTE(Puk @ 2015 02 17, 22:29)
Net dvi didžiosios lietuvos klinikos aplankytos, net su gulėjimais ligoninėje ir visais tyrimais.
Gydytojai candidos nepripažįsta ir tyrimų nedaro. Savigyda neužsiimame, pirma spjauname į stiklinę, kad už kažko užsikabinti, o jei jau yra įtarimų, tai eisime ir tyrimų darytis.
Pasakysiu dar viena paslapti: daktarai taupo jusu pinigus del candidos tyrimo, nes zino, kad tos candidos jus neturite
Man taip sutaupe del sunkiuju metalo istyrimo(o jie labai brangus, kainavo gal 700lt

). Man irode kitaip, sako, mes darome issamu kraujo tyrima, sugebame rasti ir suskaiciuoti visus kasos, kepenu fermentus, skydliaukes hormonus, darome kraujo markerius ir randame vezi. Negi, sako, nerasime kraujo tyrime pakitimu, budingu tik sunkiuju metalu ar parazitu isskiriamiems toksinams? Del parazitu as nepatikejau ir vis tiek issityriau
Ta pati ir as pasakysiu, Puk, dvi stambios ir rimtos Lietuvos klinikos, kuriose daryti tyrimai, kur tyrimus "skaite" ir analizavo skirtingi daktarai.

Nejaugi nerastu candidos sporu, kas leistu itarti candida?