Įkraunama...
Įkraunama...

Žarnyno kandidozė

QUOTE(Nidulia @ 2015 03 01, 14:13)
Argi gerosios bakterijos nuzudo candida? Taip, geruju bakretiju armija reikia didinti, bet candida reikia dusinti, neduodant jai maisto, nuo kurio ji dauginasi ir ima virsu, Gerosios bakterijos minta darzovemis, ypac turinciomis daug lastelienos (inertinu).

Gerosios bakterijos sukuria terpe, kuri yra nepalanki candidai daugintis.
Atsakyti
nepakanka vien didinti geruju balteriju armija jei jau yra kandidos isbujojimas. Jokia geruju bakteriju armija nenugales kandidos, jei ji sociai maitinama. Kandida yra be galo gali ir labai puikiai dauginasi, kuomet gauna maisto. Turbut niekas nesirgtu kandidos isbujojimu, jei sociai valgytu megstamus saldumynus ir pyragus, vien gerdami gerasias bakterijas. Zmones geria candida zudancius vaistus ir tai metu metus nepasiekia bakteriju balanso, nors salia tu vaistu geria ir gerasias bakterijas. Kad taip butu viskas paprasta.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 03 01, 18:02)
nepakanka vien didinti geruju balteriju armija jei jau yra kandidos isbujojimas. Jokia geruju bakteriju armija nenugales kandidos, jei ji sociai maitinama. Kandida yra be galo gali ir labai  puikiai dauginasi, kuomet gauna maisto. Turbut niekas nesirgtu kandidos isbujojimu, jei sociai valgytu megstamus saldumynus ir pyragus, vien gerdami gerasias bakterijas. Zmones geria  candida zudancius vaistus ir tai metu metus nepasiekia bakteriju balanso, nors  salia tu vaistu geria ir gerasias bakterijas. Kad taip butu viskas paprasta.

As gi nesakiau, kad uztenka tik gerti gerasias bakterijas.
Atsakyti
taip moterys, gerasias bakterijas reikia vartoti ilgai, ta siaip jau darome laba daznai su min pertraukom, bet akivaizdu kad per mazai ju, jog candida isbujojo. Sveikas protas sako kad tik gerosiomis bakterijomis siuo atveju nesukovosiu. Pekeisiu (kiek imanoma) meniu, vartosim probiotikus su inulinu, nors mane labai sudomino Nidulia atsiusta probiotiku nuoroda. Ir ryt zygiuoju konsultuotis pas trecia gyd del tyrimo ir nistatino vartojimo.
Pirmasis tyrimas darytas Medicinos ir diagnostikos centre Grybo g antrasis Nac tyrimu lobaratorijoje Zolyno g.
Dar moterys duokite rekomendaciju del meniu, ar cia kiekvienam organizmui skirtingai?
Ir ar teko vartoto Tibeto pieno gryba?
Atsakyti
QUOTE(Dilke @ 2015 03 01, 18:38)
taip moterys, gerasias bakterijas reikia vartoti ilgai, ta siaip jau darome laba daznai su min pertraukom, bet akivaizdu kad per mazai ju, jog candida isbujojo. Sveikas protas sako kad tik gerosiomis bakterijomis siuo atveju nesukovosiu. Pekeisiu (kiek imanoma) meniu, vartosim probiotikus su inulinu, nors mane labai sudomino Nidulia atsiusta probiotiku nuoroda. Ir ryt zygiuoju konsultuotis pas trecia gyd del tyrimo ir nistatino vartojimo.
Pirmasis tyrimas darytas Medicinos ir diagnostikos centre Grybo g antrasis Nac tyrimu lobaratorijoje Zolyno g.
Dar moterys duokite rekomendaciju del meniu, ar cia kiekvienam organizmui skirtingai?

Jus nenorite geriau del meniu su gydytojais kalbetis? Cia vargu ar rasite kuria nors su medicininiu issilavinimu. O augantis vaikas turi maitintis visaverciu maistu. Jei jau ziureti i anticandidos dieta, tai negalima vartoti cukraus jokiame pavidale. Kazin kaip tai suderinama su augancio organizmo poreikiais. ax.gif
Kitas dalykas, kad ir sveiki zmones turi candidos. Kokia yra norma as is tikro nezinau. 4u.gif
Gal del jusu vaiko ligu visai ne candida yra kalta. Verta apie tai irgi pasvarstyti ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 03 01, 20:06)

Gal del jusu vaiko ligu visai ne candida yra kalta. Verta apie tai irgi pasvarstyti  ax.gif .

Jei dare tyrimus ir rado candida, vadinasi, ji ir yra 4u.gif Kai candida normos ribose, tai raso-nerasta arba norma. drinks_cheers.gif
Sakau, as tai Nistatina paduociau, blush2.gif ir greitai, ir efektyviai, ir vaiko kankinti su dieta nereiktu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 03 01, 20:25)
Jei dare tyrimus ir rado candida, vadinasi, ji ir yra 4u.gif Kai candida normos ribose, tai raso-nerasta arba norma. drinks_cheers.gif
Sakau, as tai Nistatina paduociau,  blush2.gif ir greitai, ir efektyviai, ir vaiko kankinti su dieta nereiktu blush2.gif

ok, supratau. man tik tada idomu, kodel vienas gydytojas sake, kad nieko nereikia daryti. ar as blogai supratau?
Atsakyti

QUOTE(Dilke @ 2015 03 01, 19:38)

Apribokite tai, kuo minta candida - angliavandeniu gausa - saldumynai, miltiniai ir vaisiu gausa. Negaus maistelio kandida, tai ir ims dvesti. Daugiau visokiu darzovyciu prie mesos, zuvies, kiausu, ar ka ten vaikas megsta. Jei nelabai megsta darzoves, pameginkit mano mylimiausia kose, gal apmausite ir vaikas mielai valgys - virti baltaziedziai kopustai ir brokoliai. Isvirus sutrinti kaip bulviu kose ir paskaninti druskyte bei sviestuku. Labai skanu. As perku saldytas. Jei marinsit candida, tai lai vaikas vandenuko daugiau geria, nes reikia isplauti toksiskus kandidos lavonelius.
Papildyta:
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 03 01, 21:48)
ok, supratau. man tik tada idomu, kodel vienas gydytojas sake, kad nieko nereikia daryti. ar as blogai supratau?

Manes tai jau seniai nestebina gydytoju "rekomendacijos". Kuomet pas mane buvo gleivines grybelis, man net nepasiule issitirti kandidos, tik israse antigrybelinio tepaliuko ir pakraipe galva, ko cia toks liezuvis, riebiai apsineses baltomis apnasomis. Kadangi nieko tuomet neismaniau apie candida, tepiausi tuo tepaliuku tiek, kiek liepe daktare. Viskas praeidavo, bet po kiek laiko atsinaujindavo ir atsinaujindavo. Taip ir dusinausi su tuo tepaliuku pora metu. O grybelis butent is zarnyno ir pasiekdavo gleivine.
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 03 01, 21:48)

nu juokai nejuokais, bet jau greiciau pats zmogus mediku tapsi ir pats visas gijas, sijas suvesi ir save pagydysi nei kai kuriais medikais pasikliauti. Na kazkodel isleidzia tas musu medicinos universitetas gyd, kurie tinkami suniukams gydyti arba moka tik tai kas parasyta ju knyguteje. Aciu dievui turiu dar teta medike, kuri pasirodo pati gyvena su gleivines burnoje candida. bus man patareja.
Aciu moterys.

o tyrimai abu parode kad rastas, tik viename ju ivardinta vidutinis, kitame kad yra.
Atsakyti
Aš nevilty biggrin.gif
Kaune skambinau jau į tris vietas, bet visose ima tepinėlį ginekologas, o aš laaabai abejoju ar taip kąnors ras...nes tai niežti tai ne.
Atsakyti
QUOTE(Džast. @ 2015 03 03, 16:43)
Aš nevilty biggrin.gif
Kaune skambinau jau į tris vietas, bet visose ima tepinėlį ginekologas, o aš laaabai abejoju ar taip kąnors ras...nes tai niežti tai ne.

Is ismatu niekur Kaune nedaro tyrimo? Gal yra kokia mikrobiologijos laboratorija, kaip Vilniuje.
http://www.mikrobas....mi-tyrimai.html
Atsakyti
QUOTE(Džast. @ 2015 03 03, 15:43)
Aš nevilty biggrin.gif

Daro, pvz. čia:

http://www.avevitakl...i-paseliai.html

Bet daro ir cia, net pigiau http://www.nvspl.lt/....php?1122681340.

Ieskau ir as kur tirtis, nes pas mane jau neziurint baisiu problemu su virskinimu, labai baltas liezuvis ir atsidaro negyjantys lupu kamu itrukimai, juos taip pat gali salygoti candida. Gaila, kad mano seimos gyd. neziuri rimtai i si reikala, net Nystatyno neisraso.
Papildyta:
Kazin ar uztenka candida tyrima darytis, ar reikia visa kokybini paseli tirti, kuomet istiria visas bakterijas esancias zarnyne ir ju santyki g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Demetra: 03 kovo 2015 - 19:10