QUOTE(Dilke @ 2015 03 01, 19:38)
Dar moterys duokite rekomendaciju del meniu, ar cia kiekvienam organizmui skirtingai?
Ir ar teko vartoto Tibeto pieno gryba?
Apribokite tai, kuo minta candida - angliavandeniu gausa - saldumynai, miltiniai ir vaisiu gausa. Negaus maistelio kandida, tai ir ims dvesti. Daugiau visokiu darzovyciu prie mesos, zuvies, kiausu, ar ka ten vaikas megsta. Jei nelabai megsta darzoves, pameginkit mano mylimiausia kose, gal apmausite ir vaikas mielai valgys - virti baltaziedziai kopustai ir brokoliai. Isvirus sutrinti kaip bulviu kose ir paskaninti druskyte bei sviestuku. Labai skanu. As perku saldytas. Jei marinsit candida, tai lai vaikas vandenuko daugiau geria, nes reikia isplauti toksiskus kandidos lavonelius.
Papildyta:
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 03 01, 21:48)
ok, supratau. man tik tada idomu, kodel vienas gydytojas sake, kad nieko nereikia daryti. ar as blogai supratau?
Manes tai jau seniai nestebina gydytoju "rekomendacijos". Kuomet pas mane buvo gleivines grybelis, man net nepasiule issitirti kandidos, tik israse antigrybelinio tepaliuko ir pakraipe galva, ko cia toks liezuvis, riebiai apsineses baltomis apnasomis. Kadangi nieko tuomet neismaniau apie candida, tepiausi tuo tepaliuku tiek, kiek liepe daktare. Viskas praeidavo, bet po kiek laiko atsinaujindavo ir atsinaujindavo. Taip ir dusinausi su tuo tepaliuku pora metu. O grybelis butent is zarnyno ir pasiekdavo gleivine.