buvo Osinkoj
buvo Osinkoj
QUOTE(Capricorn @ 2009 12 05, 23:31)
Aciu
Akrilanas-prastoki siulai,bet sitie ir nesiojasi neblogai,turbut nuo gamintoju priklauso.
Capricorn kur taip pigiai siuliuku gauni
QUOTE(norwa @ 2009 12 06, 00:28)
Aciu
Akrilanas-prastoki siulai,bet sitie ir nesiojasi neblogai,turbut nuo gamintoju priklauso.
?
taimatomai-koks čia gamintojas?
Šiauliuose yra mano mylima parduotuvikė
QUOTE(Capricorn @ 2009 12 05, 23:16)
Jei nori puraus ir su dideliu pūku - rinkis Kid moherą (75proc.,su nailonu)...apie 9lt
Jei nori super švelnaus ir kokybiško - super kid moherą su šilku Kid Seta arba Silk Kid (apie 70 moherio, 30-šilko)...nuo 11 iki 19lt
Jei nori pigesnio varianto - Pretty mohera (70proc moherio), bet tik 6lt už 500m/100gr. (bent jau pas mane)
iš šių trijų-rinkčiaus sau antrą variantą...kaina didesnė, bet kokybė-atitinkama
Jei nori super švelnaus ir kokybiško - super kid moherą su šilku Kid Seta arba Silk Kid (apie 70 moherio, 30-šilko)...nuo 11 iki 19lt
Jei nori pigesnio varianto - Pretty mohera (70proc moherio), bet tik 6lt už 500m/100gr. (bent jau pas mane)
iš šių trijų-rinkčiaus sau antrą variantą...kaina didesnė, bet kokybė-atitinkama
Nuoširdžiausias ačiū už atsakymą
Tiesa, gal galėtum dar atsakyti kiek perki siūliukų standartinio dydžio šaliui ?
QUOTE(Jolancike @ 2009 12 06, 00:32)
Nuoširdžiausias ačiū už atsakymą
Labai pagelbėjai
Dabar ieškosiu antro varianto siūlų 
Tiesa, gal galėtum dar atsakyti kiek perki siūliukų standartinio dydžio šaliui ?
Tų antrųjų sunaudojau tris matkelius (po 25gr jie)-gavosi šalis muselėm kažkur 70cm*1170cm
Labai ačiū
QUOTE(Capricorn @ 2009 12 06, 00:31)
taimatomai-koks čia gamintojas?
daug kas sako kad pigu...žinau...Pavyzdžiui su šilku tie patys siūliukai kitur 22-25lt 
Tai kurioje parduotuveje taip pigu?
QUOTE(rimusia @ 2009 12 06, 01:18)
Lyros g. PC, šalia Sateros
QUOTE(Capricorn @ 2009 12 06, 01:23)
Lyros g. PC, šalia Sateros
maloni savininkė, jei lieka siūlų (na, neapskaičiuoji), galima keisti į kitus siūliukus ...man labai labai ta parduotuvikė 
Aciu,gyvenu centre,tai i pietini raj.uzsuku retai,net nezinojau kad yra siulu parduotuve
QUOTE(rimusia @ 2009 12 06, 01:44)
Aciu,gyvenu centre,tai i pietini raj.uzsuku retai,net nezinojau kad yra siulu parduotuve 
Tai va. Užsuk-pamatysi kaip patiks...nes aš iš pradžių pirkdavau Mickevičiaus g., po to Aušros alėjoj...bet dabar-tik ten, nes parduotuvikė miela jau vien dėl savininkės, siūlų keitimo, žemesnių kainų
QUOTE(Capricorn @ 2009 12 05, 16:28)
taip ir jauciau kad per ploni virbalai 4nr, uztat ir nesigauna man muselinis salis toks skystas, kokio man mazdaug ieskoti nr?