Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... 7 tema

QUOTE(Mantilė @ 2009 12 06, 21:15)
čia gerom akutėm megsta? o kraštelis biškuti riečiasi į vidų?

Taip, gerom akim megzta geroje pusėje, blogom - blogoje. Kraštelis truputį riečiasi, klausiau čia supermamoje, kaip megzti kraštelį, kad nesiriestų, atsakė, kad nukeliant akį, taip ir dariau, bet vistiek riečiasi.
Atsakyti
visu puikus saliai,saunuoles thumbup.gif
o cia mano keli saliai is moheros ir skara-Kaledinems dovanoms... ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2009 12 06, 22:19)
Taip, gerom akim megzta geroje pusėje, blogom - blogoje. Kraštelis truputį riečiasi, klausiau čia supermamoje, kaip megzti kraštelį, kad nesiriestų, atsakė, kad nukeliant akį, taip ir dariau, bet vistiek riečiasi.

Aš kiekvienos eiles pradžioje ir pabaigoje 3 akis (jei siūlai ploni 4-5) išmezgu vien gerom akim (ripsu). Labai gerai užtvirtina kraštą, nesisuka, neleidžia temptis.

Gal galit man paaiškint ryšį tarp siūlų svorio ir ilgio. Aprašymuose daugiausia visur gramais, kai nueinu pirkt - pardavėjos į metrus žiūri. Na pvz man vidutiniam megztukui reikia 500 g, kaip ten su tais metrais?
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2009 12 07, 11:37)
Aš kiekvienos eiles pradžioje ir pabaigoje 3 akis (jei siūlai ploni 4-5) išmezgu vien gerom akim (ripsu). Labai gerai užtvirtina kraštą, nesisuka, neleidžia temptis.

pabandysiu ir aš taip dayti, nes iš tokių pat siūlų dabar pradėsiu megzti ir mamai šalį
Atsakyti
PINTIKE-dailus salikeliai wub.gif wub.gif wub.gif

DIUDAS-labai grazus saliai thumbup.gif wub.gif wub.gif

JOLLYK-baltas salis thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2009 12 07, 10:37)
Gal galit man paaiškint ryšį tarp siūlų svorio ir ilgio. Aprašymuose daugiausia visur gramais, kai nueinu pirkt - pardavėjos į metrus žiūri. Na pvz man vidutiniam megztukui reikia 500 g, kaip ten su tais metrais?

as tai visada tik i metrus ziuriu g.gif nes stori siulai pvz 100 g kokie 200 metru, o ploni 100 g ir 550 metru buna... niekada kazkaip gramais neskaiciuoju, zinau, kad suknelei reikia tarkim apie 1500 metru ir neisivaizduoju, kiek gramu biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Dėkui visoms 4u.gif

QUOTE(valentinuke @ 2009 12 07, 12:34)
DIUDAS-labai grazus saliai thumbup.gif  wub.gif  wub.gif

čia tik vienas šalis biggrin.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Alacka,
wub.gif thumbup.gif
Kiek siulu suejo ir kokio nr virbaais mezgei?
as dabar bandau sali megzt, bet nesigauna man ...
Atsakyti
QUOTE(Ane4ka @ 2009 12 07, 13:03)
Alacka,
wub.gif  thumbup.gif
Kiek siulu suejo ir kokio nr virbaais mezgei?
as dabar bandau sali megzt, bet nesigauna man ...

AČIŪ aciuks.gif

Čia sumezgiau 2 matkelius Kid moherio po 25gr.-230m.,o virbalai-5 nr.
Atsakyti
QUOTE(Alacka33 @ 2009 12 07, 14:06)
AČIŪ aciuks.gif

Čia sumezgiau 2 matkelius Kid moherio po 25gr.-230m.,o virbalai-5 nr.

Tik tiek blink.gif
As turiu 100gr laaaabai plonos moheros is babinos(Ditekso)
bet man jie perploni ir joks rastas nepatinka verysad.gif bandziau 4 ir 5 nr megzt
Atsakyti
ALACKA33
salis labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti