Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... 7 tema

QUOTE(satyrra @ 2009 12 06, 11:30)
taip ir jauciau kad per ploni virbalai 4nr, uztat ir nesigauna man muselinis salis toks skystas, kokio man mazdaug ieskoti nr?

nesusikalbam...moherai megzti (megztuką pvz)-man užtenka 2nr., šalius mezgu iš moherio su 5,5 virbalu. O tu kokiu mezgi kad skystas gaunasi? Aš laisvai megzu, ir šaliui 5,5 man pats tas g.gif muselių raštas toks, kad jis retas ir purus turi būti-todėl imami didesni virbalai.
Atsakyti
NORWA-labai grazi skara thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
na,ir as psidemonstruosiu savo salikus
user posted image
na,ir cia tas ,,muselinis,, kur nelabai vykes

user posted image
Atsakyti
[quote=valentinuke,2009 12 04, 21:57]Labai batiko si rusaiciu temute,gal ir jum patiks mirksiukas.gif

Tikrai labai idomiu ir graziu yra, pasirinkimas pagal kiekvieno skoni smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusaite: 06 gruodžio 2009 - 14:02
QUOTE(norwa @ 2009 12 05, 21:36)
Mano skara  smile.gif user posted image

thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Nusimezgiau ir aš moherinį šaliką. Tokį paprastutį, lygutį, kuklutį...

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Diudas, taip paprastai, bet taip dailiai ir gražiai atrodo...super tiesiog....koks siūliukas čia buvo? suprantu kad mohera, bet kieno gamybos?
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 12 06, 17:32)
Diudas, taip paprastai, bet taip dailiai ir gražiai atrodo...super tiesiog....koks siūliukas čia buvo? suprantu kad mohera, bet kieno gamybos?

Dėkui 4u.gif . Tikrai nežinau, koks siūliukas. Nes šiuos siūlus mama gavo dovanų, kai laimėjo vieną konkursą. Ir ant tos špūlės nebuvo jokio aprašymo apie tuos siūlus. Šiaip tie siūlai labai labai ploni, tai mezgiau sudėjusi du, nes pagavojau, kad su tuo vienu man neužteks kantrybės megzti biggrin.gif . Labai daug ten toje špūlėje tų siūlų, va numezgiau vieną šalį ir dar laisvai du gausis. Tai vieną dar tikrai megsiu savo mamai.
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 12 06, 12:01)
nesusikalbam...moherai megzti (megztuką pvz)-man užtenka 2nr., šalius mezgu iš moherio su 5,5 virbalu. O tu kokiu mezgi kad skystas gaunasi? Aš laisvai megzu, ir šaliui 5,5 man pats tas g.gif muselių raštas toks, kad jis retas ir purus turi būti-todėl imami didesni virbalai.

Vadinasi man reikia keisti ir siulus ir virbalus. Man reikia plonesniu siulu ir storesniu virbalu, nes man dabar gaunasi muselinis salis standus, nors ir laisvai mezgu, bet pats salis per storas, o siulai ploni akrilo, virbalai 4nr. Einu ardyt vel.
Atsakyti
QUOTE(Raminta&Nika @ 2009 11 15, 15:30)
Mano skara-šalis. smile.gif
user posted image
user posted image

gal galit sito salio schemute 'imesti'
Aciu
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2009 12 06, 16:24)
Nusimezgiau ir aš moherinį šaliką. Tokį paprastutį, lygutį, kuklutį...

labai dailus,toks klasikinis thumbup.gif čia gerom akutėm megsta? o kraštelis biškuti riečiasi į vidų?
Atsakyti
jau darbeliu grozis !!! 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti