Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

[quote=Spurgute_08,2009 11 03, 17:45]
[quote=cloudlet,2009 11 03, 15:53]
sveikos 4u.gif o man iskilo klausimukas kur rasti el studiju knygele, nes toje grafoje kur buvo nuorodos studentams, tokios eilutes kaip stud knygele nebera blink.gif
[/quot

kai atsidarai MRU pagr. lapa, po kaire apacioje lapo yra nuoroda studentu el. pastas, tad as per cia visad einu https://stud.mruni.eu/
[/quote]

as tai visada einu i univero puslapi (www.mruni.lt) tada desinej pusej yra toks langelis melynas, antras nuo virsaus, kuris vadinas "Informacine sistema studijos" tada spaudziu ant jo ir patenku i savo studiju knygele 4u.gif
gal kam teko susidurt su Tomu Blinstrubiu? Konstitucine lyginamoji katedra smile.gif
Atsakyti
aiwija, rasyta apie ji buvo sioje temoje mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=index,2009 11 03, 16:57]
https://stdb.mruni.eu/menu.php
[/quote]

[quote=Spurgute_08,2009 11 03, 17:45]
[quote=cloudlet,2009 11 03, 15:53]
sveikos 4u.gif o man iskilo klausimukas kur rasti el studiju knygele, nes toje grafoje kur buvo nuorodos studentams, tokios eilutes kaip stud knygele nebera blink.gif
[/quot

kai atsidarai MRU pagr. lapa, po kaire apacioje lapo yra nuoroda studentu el. pastas, tad as per cia visad einu https://stud.mruni.eu/
[/quote]

aciu 4u.gif jau supanikavus buvau kad nerandu blush2.gif

turiu dar viena klausimuka, kiek kartu galima laikyti egzamina nemokamai, ir kiek kainuoja perlaikymas, pvz baudziamosios spec dalis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cloudlet: 03 lapkričio 2009 - 17:35
Cloudlet, kiek zinau tai yra skirtinga tvarka istojusiems siais metais ir seniau, taip pat yra skirtumas ar dieninis ar neakivaizdinis.
Jei niekas nepasikeite tai pirmas perlaikymas nemokamas, veliau reikia sumoketi (dabar nepasakysiu kiek, nes per visa mano studijavimo laika keite kokius 5 kartus- tai pagal kreditu skaiciu, tai viena mgl nepriklausomai nuo dalyko kreditu).
Atsakyti
QUOTE(cloudlet @ 2009 11 03, 18:35)
aciu  4u.gif  jau supanikavus buvau kad nerandu  blush2.gif 

turiu dar viena klausimuka, kiek kartu galima laikyti egzamina nemokamai, ir kiek kainuoja perlaikymas, pvz baudziamosios spec dalis  g.gif

kiek zinau, tai neakivazdininkams, istojusiems ne siemet smile.gif , pirmas perlaikymas nemokamas, po to trys kartai po 1 MGL , o daugiau gal ir neprireiks... mirksiukas.gif
Papildyta:
panos, sakykite, kaip zemes teises egzamino pas Saltauskiene rezultatai, kas laikete, ar pradziugino? o gal kas ir perlaikinejote, kaip ten kas vyksta? vaziuoju ketv. bandyti laikyti nelaikyto egzo
is anskto acius uz info 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

gal kas turite Baudžiamojo proceso teisės konspektus, labai reikia smile.gif mano el. paštas sniegurachka@yahoo.com būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2009 11 03, 18:26)
aiwija, rasyta apie ji buvo sioje temoje  mirksiukas.gif

sorry 4u.gif doh.gif per paieska nieko nepavyko rast, tai ir klausiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgute_08 @ 2009 11 03, 18:16)
kiek zinau, tai neakivazdininkams, istojusiems ne siemet  smile.gif   , pirmas perlaikymas nemokamas, po to trys kartai po 1 MGL , o daugiau gal ir neprireiks...  mirksiukas.gif
Papildyta:
panos, sakykite, kaip zemes teises egzamino pas Saltauskiene rezultatai, kas laikete, ar pradziugino? o gal kas ir perlaikinejote, kaip ten kas vyksta? vaziuoju ketv. bandyti laikyti nelaikyto egzo
is anskto acius uz info  4u.gif

Laikėm tą egzą, rezai neblizgantys, buvo net lyg skolų. Buvo labai daug žmonių, ji nebėgiojo kaip sakė ir nežiūrėjo.

Taip, tiesa, dėl perlaikymų. 1 nemokamas, kiti 3 po 1 MGL, vėliau brangiau - yra lentelė mru tinklapy ar pašte, metodininkė turėjo atsiųsti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIVUKĖ: 03 lapkričio 2009 - 21:25
Laba vakara,

jungiuosi prie jusu
esu 2 kurso teises ir valdymo studente 4u.gif
dar mokausi kitam universitete , todel kartais tenka mokytis paskutiniom dienom blush2.gif noreciau paklausti gal kas turi konspektus ar dar ka nors is Administracines teises, Civilines teises ir Baudziamosios teises (bendrosios dalies)? ir dar butu gerai is Politologijos . Labai prasau pagalbos 4u.gif mano emailas beatamileiko@yahoo.com
Atsakyti
Sveikos! Gal kurios zino, kuriu bilietu klausimus is konstucines katedros?
Atsakyti
GAL KAS GALIT ATSIUST KT BENDROS DALIES KONSPEKTUS IS MOODLE. SHIUBIDIUBY@GMAIL.COM
Atsakyti
QUOTE(Simoo7e @ 2009 11 02, 16:06)
itin sudomino tema Strateginis valdymas Lietuvos informacines visuomenes pletroje, kaip manot, jei ziniu is sios srities visiskai nea, jamtis tokio arbo, be to, vadovas butu Aurimas Paulius Girčys, apie jį nieko nežinau, ar rizikuoti

NIEKO GERO, JIS TIKRAI PRIEKABUS:((
Atsakyti