Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

Nu as ateinu su tokiu prasymu.
Ar kas raset BPT rasto darbo 6 varianta ir iskaite? Ar galit duot bent akim permest? Tikrai nei nurasineisu, nei ka. Neisvaizduoju, kas blogai. Is destytojos jokio komentaro blink.gif
Atsakyti
oj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feline: 04 lapkričio 2009 - 20:50
QUOTE(Fanfan @ 2009 11 04, 20:46)
Nu as ateinu su tokiu prasymu.
Ar kas raset BPT rasto darbo 6 varianta ir iskaite? Ar galit duot bent akim permest? Tikrai nei nurasineisu, nei ka. Neisvaizduoju, kas blogai. Is destytojos jokio komentaro blink.gif

Man lygiai tas pats su 4 variantu. Penktadienį pasiėmusi neįskaitytą darbą buvau paraginta pirmadienį pristatyt vėl pataisytą jei noriu, kad patikrintų iki egzamino. Šiandien paskambinus sužinojau, kad pataisys tik savo budėjimo metu. T.y. praėjus kelioms valandom po egzamino.. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 04 lapkričio 2009 - 20:54
QUOTE(index @ 2009 11 04, 20:53)
Man lygiai tas pats su 4 variantu. Penktadienį pasiėmusi neįskaitytą darbą buvau paraginta pirmadienį pristatyt vėl pataisytą jei noriu, kad patikrintų iki egzamino. Šiandien paskambinus sužinojau, kad pataisys tik savo budėjimo metu. T.y. praėjus kelioms valandom po egzamino.. blink.gif

Bet i egza leido atvykt?

Man tai abidniausia, kad i egza neleidzia. Nu galetu leist laikyt, bet pazymo nerasyt ir duot laika, per kuri turi ta dabra sutvarkyt.
Ir ivis, kai ne vilnietis, tai nulek pasimk darba, kad paziuret, kas blogai. Aisku nieko neparaso. Paskui nuvezk priduot pataisyta. E mailais nepriima. Pati e mailais nebendrauja. Zodz cool.gif pykstu mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2009 11 04, 22:00)
Bet i egza leido atvykt?

Man tai abidniausia, kad i egza neleidzia. Nu galetu leist laikyt, bet pazymo nerasyt ir duot laika, per kuri turi ta dabra sutvarkyt.
Ir ivis, kai ne vilnietis, tai nulek pasimk darba, kad paziuret, kas blogai. Aisku nieko neparaso. Paskui nuvezk priduot pataisyta. E mailais nepriima. Pati e mailais nebendrauja. Zodz cool.gif pykstu mad.gif

Ne.. doh.gif Katedroj pasakė, kad be atsakymo eiti negalima, galvojau gal dėstytojas vis gi leis.. Parašiau - atsakymo jokio. Pati irgi ne iš Vilniaus, tai esu tokioj durnoj situacijoj.
Yra internete jo mob. nr., nežinau ar ne per įžūlu būtų rytoj pasukt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 04 lapkričio 2009 - 21:58
QUOTE(index @ 2009 11 04, 21:40)
Ne..  doh.gif  Katedroj pasakė, kad be atsakymo eiti negalima, galvojau gal dėstytojas vis gi leis.. Parašiau - atsakymo jokio.  Pati irgi ne iš Vilniaus, tai esu tokioj durnoj situacijoj.

Jo, destytoja, tai "gera" sad.gif man antra para neatsako. Jauciu, kad ats taip ir nebus dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2009 11 04, 22:59)
Jo, destytoja, tai "gera" sad.gif  man antra para neatsako. Jauciu, kad ats taip ir nebus dry.gif

mačiau pas kitus, kur darbus taisė kiti dėstytojai, tai ir komentarų ir pastabų parašyta..
Atsakyti
QUOTE(index @ 2009 11 04, 22:04)
mačiau pas kitus, kur darbus taisė kiti dėstytojai, tai ir komentarų ir pastabų parašyta..

Kazkam pasiseke biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, labai labai reikia lyginamosios konstitucinės teisės konspektų. Gal kas turite ir padėsite? Egz. ant nosies, o nėra iš ko ruoštis sad.gif Ačiū, kas pasidalins 4u.gif 4u.gif 4u.gif
dziuciu@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(ciu @ 2009 11 04, 23:25)
Sveikos, labai labai reikia lyginamosios konstitucinės teisės konspektų. Gal kas turite ir padėsite? Egz. ant nosies, o nėra iš ko ruoštis sad.gif Ačiū, kas pasidalins 4u.gif  4u.gif  4u.gif
dziuciu@gmail.com

išsiunčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2009 11 04, 22:39)
išsiunčiau  4u.gif

Nu va, as norejau but gera laugh.gif
Atsakyti
Labutis man irgi labai reiketu konstitucines lyginamosios konspekteliu taip pat reiketu ir konstituciniu gincu konspekteliu buciau labai dekinga uz pagalba 4u.gif mano emeil zgirciene@yahoo.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zorina: 05 lapkričio 2009 - 07:16