Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(Katty @ 2009 10 25, 16:06)
Sveikos?norejau paklasut gal kas galetu padet parasyt toki darbuka is logikos ir mokslo metodologijos (issprest uzduotys) smile.gif ?

Mokejau logika, bet biujau, kad viska visiskai pamirsau.
Atsakyti
QUOTE(Spurgute_08 @ 2009 11 03, 18:16)
panos, sakykite, kaip zemes teises egzamino pas Saltauskiene rezultatai, kas laikete, ar pradziugino? o gal kas ir perlaikinejote, kaip ten kas vyksta? vaziuoju ketv. bandyti laikyti nelaikyto egzo
is anskto acius uz info  4u.gif

Daug studentų laikė. Kas norėjo nusirašė, o kadangi aš nemoku, tai rašiau pati. Buvau peržvelgus egzaminų žiniaraščius, tai skolų buvo, bet tikrai nedaug kaip tokiai laikiusių masei.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2009 11 04, 08:33)
Daug studentų laikė. Kas norėjo nusirašė, o kadangi aš nemoku, tai rašiau pati. Buvau peržvelgus egzaminų žiniaraščius, tai skolų buvo, bet tikrai nedaug kaip tokiai laikiusių masei.

Man rodos, kad skolas gavo tie, kurie atėjo visai neskaitę... Jei buvo galima pažiūrėt, tai kaip rasi, jei net nežinai kur... ax.gif
Kaip Tau kursinis, jau leido pasirinkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 11 04, 10:14)
Man rodos, kad skolas gavo tie, kurie atėjo visai neskaitę... Jei buvo galima pažiūrėt, tai kaip rasi, jei net nežinai kur... ax.gif
Kaip Tau kursinis, jau leido pasirinkti?  g.gif

Tai aš irgi taip manau, kad neišlaikė tie, kurie neskaitė. Aš nenusirašinėdama 8 gavau. Tikrai sunku nebuvo. Ir pats dalykas man patiko.

O su kursiniu tai žiauru. Pasirinkti galėsiu tik penktadienį. Čia tik mūsų grupei taip. Ir tiems kurie įstojo į III kursą po magistro. Visi kiti renkasi ir vargo nemato. Taip, kad žiauriai neteisinga, kad vieni renkasi, o kiti negali to padaryti. Ir taip jau antri metai iš eilės.
Matai, mus studijų knygelėje tiesiog pamiršo prijungti prie bendros kursinio darbų pasirinkimo funkcijos.
Grupiokai ruošiasi rašyti skundą Jarašiūnui. Nežinau... Bjauri situacija.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2009 11 04, 10:46)
Tai aš irgi taip manau, kad neišlaikė tie, kurie neskaitė. Aš nenusirašinėdama 8 gavau. Tikrai sunku nebuvo. Ir pats dalykas man patiko.

O su kursiniu tai žiauru. Pasirinkti galėsiu tik penktadienį. Čia tik mūsų grupei taip. Ir tiems kurie įstojo į III kursą po magistro. Visi kiti renkasi ir vargo nemato. Taip, kad žiauriai neteisinga, kad vieni renkasi, o kiti negali to padaryti. Ir taip jau antri metai iš eilės.
Matai, mus studijų knygelėje tiesiog pamiršo prijungti prie bendros kursinio darbų pasirinkimo funkcijos.
Grupiokai ruošiasi rašyti skundą Jarašiūnui. Nežinau... Bjauri situacija.

O kokį tu nori rinktis, pažiūrėk katedroje, gal dar laisvas ir labai nepergyvenk g.gif
Atsakyti
Mums irgi dar nepaskelbtos kursinio temos... verysad.gif

Gal kas jau laikete Ekonomikos teorijos egzamina pas A. Damuliene? Kokie atsiliepimai apie sia destytoja?
Atsakyti
QUOTE(dontik @ 2009 11 04, 10:57)
Mums irgi dar nepaskelbtos kursinio temos... verysad.gif

Gal kas jau laikete Ekonomikos teorijos egzamina pas A. Damuliene?  Kokie atsiliepimai apie sia destytoja?

Neblogi atsiliepimai, nors nelaikiau, bet pasakojo grupiokai. Man užskaitė iš kitur. Sakė pas ją ir kursinius gerai rašyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 11 04, 10:53)
O kokį tu nori rinktis, pažiūrėk katedroje, gal dar laisvas ir labai nepergyvenk  g.gif

Jau pažiūrėjau. Visos temos, kurias būčiau norėjusi pasirinkti - išrinktos. Tai jaučiuosi šlykščiai. Jau atsižvelgdama į tai, kad valstybinį ruošiuosi laikyti iš CT ir CPT, galvojau iš tų katedrų ir temas pasiimti, kad daugiau įsigilinčiau į situaciją, panagrinėčiau labiau kai kuriuos aspektus. O dabar baisu ir pagalvoti, kokios temos liks penktadieniui. Reiks persikvalifikuoti ir valstybinius laikyti iš BT ir BPT.
Atsakyti
Aivuke, o tau pavyko pasirinkti temą? Na tą, kurios tu pati norėjai. Jei ne paslaptis, iš kokios katedros rinkaisi? kaip dėstytojas (-a)?
Atsakyti
Sveikos!
Noreciau paprasyti jusu pagalbos.Gal kas jau yra studijave Regionu ekonomikos analize ir planavima pas Makstuti? Reikia padaryti projekto uzduoti: Investiciju efektyvumo prognozavima.Gal kas dare?Gal galetumet atsiusti pavyzdeli.Buciau laaaabai dekinga.Dar tiktu bet kokie konspektai sio dalyko.

kam negaila, atsiuskit i pasta majka@inbox.ru
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2009 11 04, 11:35)
Aivuke, o tau pavyko pasirinkti temą? Na tą, kurios tu pati norėjai. Jei ne paslaptis, iš kokios katedros rinkaisi? kaip dėstytojas (-a)?

parašiau į až, bet nžn ar gavai, kažkaip lėtai šiandien SM veikia mirksiukas.gif
Atsakyti
laba vakara, norejau pasiteirauti, gal kuri nors turite darbu Tarptautiniu finansu dalykui? blush2.gif
Atsakyti